Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201412 yıl comment_235150 arkadaşlar dün akşam arabamın sağ kapısını çizmişler.oldukça derin iki çizik var. boyacıya götürdüm pasta kapatmaz dedi.sizin tavsiyeniz nedir? Bu arada arabamın rengi kül kahve. tavsiyelerinizi bekliyorum. resimlerini eklerim.arabamın kaskosu var. Nisan 7, 201412 yıl serkan özduran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201412 yıl comment_235154 arkadaşlar dün akşam arabamın sağ kapısını çizmişler.oldukça derin iki çizik var. boyacıya götürdüm pasta kapatmaz dedi.sizin tavsiyeniz nedir? Bu arada arabamın rengi kül kahve. tavsiyelerinizi bekliyorum. resimlerini eklerim.arabamın kaskosu var. Boya yapılacaksa kaskolarda mini onarım klozu oluyo servislerde veya autoking gibi yerlerde kaskoyu bozmadan yapıyorlar bir araştırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201412 yıl Yazar comment_235188 servis lokal boya yapamayız diyor. kapıyı tamamen boyarız dedi. ben de kararsız kaldım. autokingle görüştüm fotoğraflarını istedi gönderdim bakalım cevap ne çıkacak. hayırlısı. ilginize teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201412 yıl comment_235192 Boyatın gitsin.Elinizde fotoğraflar var sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201412 yıl comment_235193 Rütüş zımpara uygulaması yapabilirsiniz ya da yaptırabilirsiniz.Benim megane aracımda vardı derin çizik ben yapmıştım yakından bakınca belli oluyordu belli müddet sonra ben bile unutmuştum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201412 yıl Yazar comment_235194 Boyatın gitsin.Elinizde fotoğraflar var sonuçta. aslında ben de tamamen boyatmayı düşündüm ama arkadaşlar gerek yok diyor. rötuş yaptır diyorlar. ileride satarken sıkıntı çıkmayacağını bilsem tamamen boyatırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235257 Çizilen kapı haricinde, rengin tutması açısından çamurluğun da boyanması (size haber verilmeden) ihtimal dahilinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235263 Dış sitedeki uygulamayı burdan yayınlamak zorundayım İşe yarayan bir uygulama. Umarım adminler kızmaz http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/110207-derin-cizikler-icin-boyaya-gerek-yok.html http://www.memurlarnet.biz/guncel/bilgi-odasi/arabanizdaki-derin-cizikleri-giderme-yontemlerien-az-hasarla-derin-cizik-giderme-yontemi-h1159.html Önemli olan boya koduna göre boya hazırlatmak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235269 Ben olsam aynı renk boya alır, (servislerden ya da oto boyacıları koda göre yapıyorlar) sağlam bir ustaya rutuş, zımpara, pasta ve cila uygulaması yaptırırdım gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235288 Ben olsam aynı renk boya alır, (servislerden ya da oto boyacıları koda göre yapıyorlar) sağlam bir ustaya rutuş, zımpara, pasta ve cila uygulaması yaptırırdım gibi geliyor. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235300 geçmiş olsun. insanların boyalı araba almamasının en büyük nedeni ton uyuşmazlığı. önceden boya işi göz kararı idi. renk paletleri ve boya karıştırıcıları her yerde yoktu. parça boyandığı zaman aracın her parçası farklı bir tonda. arabaya her bindiğinizde farklı tonda araç parçaları gören göze kötü görünüyordu. bu da zaman içinde gelenek görenek olmuş ton farkı olmasa bile kimse boyalı araç almak istemiyor. boya olayının çıkış yeri burası. şimdi çizik için kapıyı komple boyatmak akıl işi değil. Bir arkadaş rötuş işini iyi anlatmış. yapabilirseniz öyle yapın. Yok yapamam diyorsanız makine ile pasta cila uygulaması yaptırın. Çiziğin büyük bir kısmı gidecektir. Sonrada kalan çiziği unutun. böylece aracınız boyalı diye addedilmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl Yazar comment_235353 bugün autoking den aradılar resimlerini göndermiştim lokal boya yapabiliriz dediler. 10 cm kadar boya olur vernik biraz daha geniş olabilirmiş.siz ne dersiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın