Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hizlial.com

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Hizlial ile ilgili istek ve dileklerinizi buradan bana iletebilirsiniz. 

Ürünler ile ilgili şikayetiniz ve önerilerinizi beklerim.

Saygılarımla.

http://www.hizlial.com/

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 10,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben niye beceremediysem   Kendilerine mail attım. Fatura poşettedir siz onu ambalaj kağıdı sanıp atmışsınızdır diye cevapladılar. Haklı olabilirler ama biraz görünür yapaydılar. Benim gibi online alı

• Ve mutlu son, sonunda parami geri alabildim. Nasil aldiğim kismina gelirsek ?   Hizlial.com'a kalsa vermezlerdi. Kredi kartimdan alişverişi gerçekleştirdiğim için bankam üzerinden harcama it

• Hizlial, sanalpazar, gold patladi patliyor haberiniz olsun. Iflas erteleme istemisler.

Yanıtlama zamanı:

şu ana kadar bir sorun yaşamadım. güvendiğim alış veriş sitelerinden birisi. tşk ler, yazarız gerektiğinde..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlginiz için teşekkürler.

Daha iyi hizmet için fikirlerinizi sunar iseniz sevinirim.

Şikayetleriniz ve aldığınız ürünler ile ilgili sıkıntılarınızı her zaman buradan söyleye bilirsiniz.

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çağatay,

Mini buz dolabın geldi mi .

Bu arada alış veriş yapan arkadaşlarım ve büyüklerim,

Kargo geldiğinde kutusunda delik ezik vs var ise lütfen kargodan teslim almayınız.

Bilmeyen kişileri lütfen uyarınız. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Apple İphone 6 kaçırıyorsunuz sizlerde fırsatı yakalayın..

Yanıtlama zamanı:

ben hiç alışveriş yapmadım.Ama bir arkadaşım tv almış bir sorun yaşamadım demişti.Benim şu an için herhangi bir eleştirim yok.Sadece bir şey dikkatimi çekti:sitenin yapısı neredeyse hepsiburada.comla aynı.Onlar mı sizi taklit ediyor ,siz mi onları?Yoksa ortak mısınız? :)

hüseyin ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gold Grup olması ve Hizlial.com da Teknisyen olmam. Arıza İADE bölümündeyim.

Hepsiburada ile alakamız yoktur. GOLD Bilgisayar olarak ilk başlangıç bizdedir.

Daha sonra GOLD Grup olarak 2007 de Hizlial.com kurulmuştur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet kesin hizli gönder, yazanları hepsi stoklarda mevcuttur

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Ömer Osman Özün  Hızlıal.com dan ilk alışverişimi yaptım. Maalesef tam anlamıyla memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Gönderi hızı çok iyi. Fiyat çok iyi. Yapılan promosyon ve indirim çok iyi. Kargo  ücretsiz  iyi.

Ancak fatura ve teslim adreslerim farklı.. Fatura ürün ile birlikte gönderilsin seçeneğini işaretlememe rağmen kutuda fatura çıkmadı. Bu ne acemiliktir. Fatura eğer fatura adresine posta ile yollandıysa kaybolacaktır. Çünkü postacı girişe bırakıyor ve çocuklar da atıyor.. 

2. aldığım bir telefon. Ürün açıklamasının hiç bir yerinde telefonun Turkcell telefonu olduğu yazmıyor. Açık bir kandırmaca var. Ayrıca telefon Turkcell ROMlu olduğu için android 5.0 güncellemesini alamıyor. Hızlıal bunu müşteriye söylemeyi gerek görmemiş. 

Fatura da yok. Ben bunu nasıl iade edeceğim. 

Yanıtlama zamanı:

Hepsiburada'dan cilalı oto şampuanı ve cila süngeri aldım, cila süngeri geldi fakat oto şampuanı kayıp 1 aydır yok, iade etmek istiyorum fatura yok (kargo gelmedi ki ) sipariş takip bölümü açılmıyor, sürekli sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum, arayan soran yok, son alışverişim oldu bu artık başlarına çalsınlar...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.