Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Hizlial.com

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 2 weeks later...

ben hiç alışveriş yapmadım.Ama bir arkadaşım tv almış bir sorun yaşamadım demişti.Benim şu an için herhangi bir eleştirim yok.Sadece bir şey dikkatimi çekti:sitenin yapısı neredeyse hepsiburada.comla aynı.Onlar mı sizi taklit ediyor ,siz mi onları?Yoksa ortak mısınız? :)

Edited by hüseyin ipek
  • Like 1

• 9 months later...

@Ömer Osman Özün  Hızlıal.com dan ilk alışverişimi yaptım. Maalesef tam anlamıyla memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Gönderi hızı çok iyi. Fiyat çok iyi. Yapılan promosyon ve indirim çok iyi. Kargo  ücretsiz  iyi.

Ancak fatura ve teslim adreslerim farklı.. Fatura ürün ile birlikte gönderilsin seçeneğini işaretlememe rağmen kutuda fatura çıkmadı. Bu ne acemiliktir. Fatura eğer fatura adresine posta ile yollandıysa kaybolacaktır. Çünkü postacı girişe bırakıyor ve çocuklar da atıyor.. 

2. aldığım bir telefon. Ürün açıklamasının hiç bir yerinde telefonun Turkcell telefonu olduğu yazmıyor. Açık bir kandırmaca var. Ayrıca telefon Turkcell ROMlu olduğu için android 5.0 güncellemesini alamıyor. Hızlıal bunu müşteriye söylemeyi gerek görmemiş. 

Fatura da yok. Ben bunu nasıl iade edeceğim. 

Hepsiburada'dan cilalı oto şampuanı ve cila süngeri aldım, cila süngeri geldi fakat oto şampuanı kayıp 1 aydır yok, iade etmek istiyorum fatura yok (kargo gelmedi ki ) sipariş takip bölümü açılmıyor, sürekli sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum, arayan soran yok, son alışverişim oldu bu artık başlarına çalsınlar...