Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223574 İyi akşamlar.Arabam Focus 3 Style Plus ve bugün araç bilgisayarını kurcalarken "Otm. yağ. aydınlatma" diye bir seçenek gördüm. Acaba otomatik uzun kısa farlar mı diye denedim ama bir işe yaramadı. Kılavuza da baktım, orada "Otomatik Aydınlatma Yağmur" diye geçiyor. Google da da arama yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Bu ne ola ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223584 Yağmur başlayınca otomatik olarak farlar yanmaya başlıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl Yazar comment_223589 Peki alt menüdeki "Karartma" seçeneği ne oluyor? Otomatik ve manuel seçeneği var orda da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223592 Aracımız aynı ancak karartma menüsü yok bende. Diğeri arkadaşın dediği gibi, hava aydınlık olsa da yağmur yağıyorsa farları açıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223603 Vay! Ben de türkçeye tam çevrilmemiş diye düşünüyordum "yağ" kelimesini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223609 Peki alt menüdeki "Karartma" seçeneği ne oluyor? Otomatik ve manuel seçeneği var orda da. gösterge ışıkları olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223628 Karartma gösterge ışıkları için ; Otomatik ; Elle; Kapalı; 3 seçenek var. Otomatiği seçerseniz farlar açıldığında gösterge ışığı biraz azalıyor. Bende Elle seçili rahatsız olursam kendim azaltıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl Yazar comment_223684 Teşekkürler.Ben de görünce acaba otomatik uzun far mıydı dedim.Pek önemli değil ama olsaydı iyi olurdu bea.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226191 Benim arabada da aynı şekilde ama sürekli far yanıyor otomatik de duruyor ve otomatik aydınlatma yağmur seçeneği açık kapıl ikende otomatikde ise sürekli yanıyor bişey anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226201 Benim arabada da aynı şekilde ama sürekli far yanıyor otomatik de duruyor ve otomatik aydınlatma yağmur seçeneği açık kapıl ikende otomatikde ise sürekli yanıyor bişey anlamadım Otomatik te olduğu için sallamıyordur yağmur seçeneğini, yağmur seç. açıp otomatik farı kapatırsanız devreye girer sanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226205 yağmur seçeneği yol bilgisayarından girdiğim zaman tıklı gözüküyor tıkı kaldırıp mı deniyim yoksa silecek düğmesini manuele alayım üstadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226232 Her ikiside otomatikte oldugu zaman. Yağmur yağınca yanar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226246 Benim arabada da aynı şekilde ama sürekli far yanıyor otomatik de duruyor ve otomatik aydınlatma yağmur seçeneği açık kapıl ikende otomatikde ise sürekli yanıyor bişey anlamadım Yağmur ışığı farlar otomatikte iken yanıyor. Yani seçenek seçili ise otomatik far konumunda farı yakacak iki şey var: Yağmur sensörünün yağmuru algılaması veya ortam ışığının az olması. Genelde yağmurda ortam ışığı da azaldığı için kara bulutlar nedeniyle yağmur farı seçili değilken de yanabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226267 Yağmur ışığı farlar otomatikte iken yanıyor. Yani seçenek seçili ise otomatik far konumunda farı yakacak iki şey var: Yağmur sensörünün yağmuru algılaması veya ortam ışığının az olması. Genelde yağmurda ortam ışığı da azaldığı için kara bulutlar nedeniyle yağmur farı seçili değilken de yanabilir. Evet çok hassas demek ki o yüzden yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201412 yıl comment_243096 Far olayını çözümledik. Servise gittim Ve far yağmur sensörü bozukmuş garanti den değiştirdiler şuanda normal a döndü. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın