Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomatik Aydınlatma Yağmur

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi akşamlar.Arabam Focus 3 Style Plus ve bugün araç bilgisayarını kurcalarken "Otm. yağ. aydınlatma" diye bir seçenek gördüm. Acaba otomatik uzun kısa farlar mı diye denedim ama bir işe yaramadı. Kılavuza da baktım, orada "Otomatik Aydınlatma Yağmur" diye geçiyor. Google da da arama yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Bu ne ola ki?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki alt menüdeki "Karartma" seçeneği ne oluyor? Otomatik ve manuel seçeneği var orda da.

Yanıtlama zamanı:

Aracımız aynı ancak karartma menüsü yok bende. Diğeri arkadaşın dediği gibi, hava aydınlık olsa da yağmur yağıyorsa farları açıyor.

Yanıtlama zamanı:

Vay! Ben de türkçeye tam çevrilmemiş diye düşünüyordum "yağ" kelimesini.

Yanıtlama zamanı:

Karartma gösterge ışıkları için ;

Otomatik ;

Elle;

Kapalı;

3 seçenek var. Otomatiği seçerseniz farlar açıldığında gösterge ışığı biraz azalıyor. Bende Elle seçili rahatsız olursam kendim azaltıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler.Ben de görünce acaba otomatik uzun far mıydı dedim.Pek önemli değil ama olsaydı iyi olurdu bea..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim arabada da aynı şekilde ama sürekli far yanıyor otomatik de duruyor ve otomatik aydınlatma yağmur seçeneği açık kapıl ikende otomatikde ise sürekli yanıyor bişey anlamadım  :blink:

Yanıtlama zamanı:

Benim arabada da aynı şekilde ama sürekli far yanıyor otomatik de duruyor ve otomatik aydınlatma yağmur seçeneği açık kapıl ikende otomatikde ise sürekli yanıyor bişey anlamadım  :blink:

Otomatik te olduğu için sallamıyordur yağmur seçeneğini, yağmur seç. açıp otomatik farı kapatırsanız devreye girer sanıyorum.

Yanıtlama zamanı:

yağmur seçeneği yol bilgisayarından girdiğim zaman tıklı gözüküyor tıkı kaldırıp mı deniyim yoksa silecek düğmesini manuele alayım üstadım

Yanıtlama zamanı:

Yağmur ışığı farlar otomatikte iken yanıyor.

Yani seçenek seçili ise otomatik far konumunda farı yakacak iki şey var: Yağmur sensörünün yağmuru algılaması veya ortam ışığının az olması.

Genelde yağmurda ortam ışığı da azaldığı için kara bulutlar nedeniyle yağmur farı seçili değilken de yanabilir.

Yanıtlama zamanı:

Yağmur ışığı farlar otomatikte iken yanıyor.

Yani seçenek seçili ise otomatik far konumunda farı yakacak iki şey var: Yağmur sensörünün yağmuru algılaması veya ortam ışığının az olması.

Genelde yağmurda ortam ışığı da azaldığı için kara bulutlar nedeniyle yağmur farı seçili değilken de yanabilir.

Evet çok hassas demek ki o yüzden yanıyor.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Far olayını çözümledik.

Servise gittim Ve far yağmur sensörü bozukmuş garanti den değiştirdiler şuanda normal a  döndü.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.