Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222826 Arkadaşlar sizlerdede böyle bir durum varmı acaba aracım 2012 tdci titanyum Smart.fanı açınca çok kotu ağır Bi koku geliyor.tavuk çiftliğinden geçermişçesine.klimada herhangi bir sorun yok sadece fanı açınca arabayı kotu bir koku kaplıyor.aynı sorunu yaşayanlarınız varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222828 Sizce bu normal mi peki? Neden başkalarında olsun ve kabullensin Bakteri vb şeyler birikmiş olabilir servisinize uğramanız gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222851 polen filtrenizi değiştirin, gerekiyorsa kanallara temizleyici sıktırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl Yazar comment_222882 Sizce bu normal mi peki? Neden başkalarında olsun ve kabullensin Bakteri vb şeyler birikmiş olabilir servisinize uğramanız gerek. kardeşim ben bu sorunu yaşayanların kabullenip kabullenmemelerini sormuyorum sadece bu sorundan muzdarip olanların veya fikri olabileceklerin önerilerini merak ediyorum;) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222883 kardeşim ben bu sorunu yaşayanların kabullenip kabullenmemelerini sormuyorum sadece bu sorundan muzdarip olanların veya fikri olabileceklerin önerilerini merak ediyorum;) yapmalık bir durum göremedim çünkü benim ne demek istediğimi anlamadınız neyse sorun değil o sizin sorunuza cevap verdik zaten daha ötesi yok. Araç veya aracın bir parçasının problemi değil bu demek istemiştim kapito ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl Yazar comment_222885 Neyse.değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224422 Bir arkadaşımda da böyle bir problem vardı. Bir türlü bulamadı. En sonunda kaputun içerisinde ölmüş ve kurumuş fare buldu. Temizledi koku gitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201412 yıl Yazar comment_224589 Araçta sigara içiyorsanız yada arabada nem oluyorsa (oto yıkamadan sonra paspasların ıslak olarak arabaya konması gibi) araçta fan açıldığında bu leş koku oluşuyor. Sebebi polen filtresi. Torpidonun altında kapağı var polen filtresi için. Filtreyi çıkartıp, nemleninceye kadar önüne ve arkasına sıvı araç parfümü yada oda parfümü sıkıp yerine geri takın. Aynı şartlar yaşansa bile (sigara, nem vs) en az 1-1.5 ay koku yapmaz. Aynı sorunu yaşıyorum. Boşu boşuna servise gidip sağlam polen filtresini değiştirtmeyin. Polen filtresini nasıl sökeceğinizi bilmiyorsanız, forumda aratın. Mutlaka vardır. Eğer yoksa bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Ben size yardımcı olurum.. ilginiz ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim.önerinizi ivedilikle deniyecem Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366492 Merhabalar klimadan toz kokusu geliyor bir nevi çamur kokusu gibi araca ilk binişte çalıştırdıktan hemen sonra araç içi toz kokmaya başlıyor lakin araç içi temiz olduğundan nereden geldiğini anlayamıyordum sonra klima ızgaralarını kokladım ve oradan geldiğini farkettim ( bu arada klima açık değil) klimayı açınca biraz o iğrenç kokuyu üflüyor sonra kesiliyor klima kapalıyken sürekli geliyor. gittikçe rahatsız etmeye başladı öyleki ben araç içi kokusuna çok özen gösteriyorum sigara dahi içmiyorum koku yapacak bir şey bulundurmuyorum ama o kadar özenin sonu toz çamur kokusu yardımlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366497 Klima ve fan açılınca tozlu çamurumsu rutubet kokusu benim araçtada olduydu ben hepsiburada.com dan aldığım stac italy klima temizleme ilacı denen bir sprey kullanıyorum 3,4 ayda bir havalandırma ızgaralarının içine ürünün uzunca bir hortumu var onu uzatıp her bir ızgaraya yaklaşık 8 10 saniye sıkıyorum(orta havalandırmalara uygulamayın deniyor ama ben uyguluyorum dikkatli yapılınca sorun olmadı) sonra 10 dakika soğuk 5 dakika sıcak fanı 3.hız düğmesinde çalıştırıp işlem sonunda aracı yarım saat havalandırıyorum.ben sonuçtan memnunum.umarım sizde en kısa sürede çözümü bulursunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20179 yıl comment_432419 merhaba kardeşim aynı sorun bende de olmaya başladı. Benim arabada klima açıkken sorun yok ama klimayı kapattığım anda leş gibi bir koku bir müddet geliyor ve sonra kesiliyor. Benim şüphelerim polen filtresinden , üşendiğimden sökmedim ama yakında söküp bakacağım dayanılmaz hal alıyor artık .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20179 yıl comment_432424 Sıkıntının tek kalıcı çözümü kullanım alışkanlıklarınızı değiştirmekte yatıyor. Klima kullandığınız yolculuğunuzda aracı stop etmeden yada klimayı komple kapatmadan 5-10 dakika önce klima kompressörünü ac tuşundan kapatın ve fan çalışmaya devam etsin ki soğuk havadan dolayı oluşan nemi kurutsun. Denedim faydasını gördüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20179 yıl comment_432428 Bir saat önce, Onur Solmaz yazdı: Sıkıntının tek kalıcı çözümü kullanım alışkanlıklarınızı değiştirmekte yatıyor. Klima kullandığınız yolculuğunuzda aracı stop etmeden yada klimayı komple kapatmadan 5-10 dakika önce klima kompressörünü ac tuşundan kapatın ve fan çalışmaya devam etsin ki soğuk havadan dolayı oluşan nemi kurutsun. Denedim faydasını gördüm. Bravo. Alkışlıyorum, 5-10 dakikaya gerek yok. 2 dakika bile yeterli. Ağustos 1, 20179 yıl Bedirhan Doğan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20178 yıl comment_440032 Yukarda bahsettiğim koku gelme vakası üzerine polen filtresini değiştirdim hatta karbonlu olanı taktık ama aynı koku hala mevcut. Klima açıkken hiç sorun yok ama kapattığım anda fena bir koku geliyor bir müddet. Klima focus 3 de klima taliye borusu nerdedir bilen varmıdr acaba :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20178 yıl comment_440056 2 hours ago, Bekir Ç. said: Yukarda bahsettiğim koku gelme vakası üzerine polen filtresini değiştirdim hatta karbonlu olanı taktık ama aynı koku hala mevcut. Klima açıkken hiç sorun yok ama kapattığım anda fena bir koku geliyor bir müddet. Klima focus 3 de klima taliye borusu nerdedir bilen varmıdr acaba :/ Hmm bakteriler feci birikmiş anlaşılan. Benden size tavsiye şudur: http://www.hepsiburada.com/liqui-moly-klima-temizleyici-spray-250-ml-p-HBV0000068C0H Bu veya bunun gibi bir temizleme spreyi alın. Sökebiliyorsanız eğer polen filtresini sökün ve talimatlara göre uygulayın. Polen filtrenizi takın ve güle güle binin arabanıza. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın