Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motosiklet, Scooter, 2 Tekerlikli Araçlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bütün Motorsiklet grupları ile birlikte bugün istanbulparkta sezon açılışı partisi vardı..Bizde baba-oğul motorlarımızla oradaydık..işte bir kaç foto..

Burak Koç tarafından düzenlendi

• Yanıt 334
  • Görüntüleme 46,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Bugün hayırlısıyla Beyaz/Tri-Color CBR 250R sahibi oldum. İlk kez noterde işlem yapıp üzerime araç almış oldum. Zorunlu trafik sigortasını yarın yaptıracağım zaman bulursam. Yeni ruhsat belgesini traf

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

@Murat Tansel,   Arkadaşlar yazmış.   Sizi üzüp kırmadan  biraz daha farklı bir şey anlatmaya çalışayım. Amaç size ağzınızın payını falan vermek değil.    Evet haklısınız Türkiye'de %99,9 motosi

• Pidecinin hamburgercinin pizzacının mertcanı görünce selam vermesi normal abi potansiyeli görüyorlar çünkü

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bütün Motorsiklet grupları ile birlikte bugün istanbulparkta sezon açılışı partisi vardı..Bizde baba-oğul motorlarımızla oradaydık..işte bir kaç foto..

Özendim valla. İçimdeki motor aşkı hala bitmedi. Önümüzdeki hafta sonu için Honda eğitimine yedekten kayıt oldum. İki günlük birşey. Ktm Duke200, MT125, Tricity, İnazuma hala hedefimdeler. Hepsini bırakıp scooter almakda var. Trafikten epey yıldım, bazı akşamlar saat 18 gibi işten çıkabiliyorum. Tam erken çıktım derken 20km arabayla 2 saat sürüyor. Biraz tecrübem olsa doğrudan Kawa ER6F alacağım.  

Yanıtlama zamanı:

Özendim valla. İçimdeki motor aşkı hala bitmedi. Önümüzdeki hafta sonu için Honda eğitimine yedekten kayıt oldum. İki günlük birşey. Ktm Duke200, MT125, Tricity, İnazuma hala hedefimdeler. Hepsini bırakıp scooter almakda var. Trafikten epey yıldım, bazı akşamlar saat 18 gibi işten çıkabiliyorum. Tam erken çıktım derken 20km arabayla 2 saat sürüyor. Biraz tecrübem olsa doğrudan Kawa ER6F alacağım.  

KTM Duke200 ve kawa er6f 2i tercih ederim hele istanbul trafiğinde ulaşım için kullanmak için şart bence..

Yanıtlama zamanı:

KTM Duke200 ve kawa er6f 2i tercih ederim hele istanbul trafiğinde ulaşım için kullanmak için şart bence..

Duke kullanmıştım, biraz küçük geldi bana güç olarak da acemi için uygun olmakla birlikte İstanbul'da trafiğin aktığı durumlarda çok cılız kalır gibi geliyor. Zayıf motorda hızlı akan İstanbul trafik şartlarında tehlikeli bence. Hep sağdan gitmek , sağa çıkışlarda zor durumda kalmak, büyük araçların arasında kalmak vs. Sonuçta İstanbul trafiği her türlü senaryoya sahip. Yoğun, kilitli trafikte aralardan geçebilmek lazım, akıcı olunca hızına uyabilmek lazım vs.

Er6f, Xj6 Diverson F gibi sport touring motorlar nispeten az güçlü, aşırı güç patlaması yaşatmayan, gücün doğrusal geldiği makinalar. Her ne kadar Türkiye de çoluk çoçuğa başlangıç motoru 125lik olur denilse de mesela Harley en ufak 883 den başlar, yukarı da saydıklarımda Amerika da başlangıç ve orta düzey diye geçen motorlar. Güç kısıtlayıcı kitler ile Avrupa da bunları alıp başlamak mümkün. Burada bu tür kit duymadım. Güç olarak zaten daha yukarısında gözüm yok. Bu arada KTM Orange Rider Academy diye bir yer açmış. Bir de onlarla görüşeceğim eğitim için.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.