Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orjinal Alarm Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tamamdır alarm sensörünü bulunca bunuda hallederiz 

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 43,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ozan eline emeğine sağlık,yakında sana teklifler yağar gibi geliyor....

• yada modul almadan aktivasyom yapıp, kapı açılırsa çalacak hale getirilebilir.

• Saruhan Özkan
    Saruhan Özkan

@,  aynen helal olsun keşke titanium aracımızı satmayaydık ortamı oluşturup hemen yapmaya başlardım valla. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
On 25.07.2015 16:25:19, Doğan Kurban said:

benim de selamımı söyleyin. 

doğan abi msj atmıştım iletilmedi mi acaba :)

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Emre Gül said:

doğan abi msj atmıştım iletilmedi mi acaba :)

Forumdan mı abicim? İnan hatırlamıyorum.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Doğan Kurban said:

Forumdan mı abicim? İnan hatırlamıyorum.

evet abi pm den dün

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Emre Gül said:

evet abi pm den dün

Yok abim baktım ama gelmemiş sanırım.Dur bir daha bakım.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

hocam bu parçanın nereden söküldüğünü bir türlü bulamadım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Mehmet Solkol said:

hocam bu parçanın nereden söküldüğünü bir türlü bulamadım

Tavanda, orta aynanın üst tarafında, ancak aracınız style olduğundan sizdeki parça farklı, sensör yeri yok.

Yanıtlama zamanı:

ben işim gereği araca çok sık inip biniyorum tabi her zaman cam kapatmak aklıma gelmiyor kapıları kitlesem de camlar açık oluyor alarm seçeneğim hiç yok mu ?

12.04.2016 da yani bu çarşamba aracımın 45.000 bakımı var servise ekstradan söylemem veya bakmaları gereken bir yer var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
34 dakika önce, Mehmet Solkol said:

ben işim gereği araca çok sık inip biniyorum tabi her zaman cam kapatmak aklıma gelmiyor kapıları kitlesem de camlar açık oluyor alarm seçeneğim hiç yok mu ?

12.04.2016 da yani bu çarşamba aracımın 45.000 bakımı var servise ekstradan söylemem veya bakmaları gereken bir yer var mı?

bu alarm sistemi zaten cam kapatmayı desteklemiyor. 3. parti cam kapatma modulleri veya alarm taktırarak yapabilirsiniz.

Farklı konulardaki sorularınızı ilgili konularda sormalısınız, konu bütünlüğü açısından. Ancak kısaca hayır.

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hort, c-max'e gozlukluk, ruhsatlik ve sıpa izleme aynası takarken soketin olduğunu gördüm. Şu kaputa bi bakayim, sira buna gelsin.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
Tuesday, February 25, 2014 - 00:40 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

Eğer resimdeki beyaz parçaya gelen kablo varsa o kablolara kısa devre yaptırmanız yada oraya uygun switch almanız lazım. Eğer soket yoksa, GEM modulunun C1 soketine (en sağ alttan 2.) şase bağlamanız lazım. Yoksa kaput açık görünecek ve her yola çıkışınızda OKa basana kadar dın dın ötecek.

Sensörü ebay.de sitesinden aldım benim kaputa switche gelen kablo var. Bu durumda sürekli alarm mı çalacak.  Kaputu açtığımda göstergede kaput açık uyarısı görmüyorum.  Bu durumda bunu iptal etmek mi gerekiyor. Ayrıca bu alarmın bir de sireni var ebay de alsak tesisat hazır mı nereye bağlamak gerekecek 

$_3.jpg

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özer Aksu yazdı:

Sensörü ebay.de sitesinden aldım benim kaputa switche gelen kablo var. Bu durumda sürekli alarm mı çalacak.  Kaputu açtığımda göstergede kaput açık uyarısı görmüyorum.  Bu durumda bunu iptal etmek mi gerekiyor. Ayrıca bu alarmın bir de sireni var ebay de alsak tesisat hazır mı nereye bağlamak gerekecek 

$_3.jpg

Benimde alarm iç sensörü yolda. buda güzel bir alternatif Desibeli ne kadar acaba?

--51 dakika sonra eklendi--

Siren ekteki gibi gözüküyor. 400 küsür fiyatı var. Tesisat nereden geliyor, onada @Murat Kavuk

bakar

Ekran Alıntısı.PNG

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Özer Aksu yazdı:

$_3.jpg

Alarm aktif olmayınca kaputu kontrol etmiyor. Alarmı aktive edince kaputu sürekli açık görecek ama alarm sürekli çalmaz, devreye girmiyor olması lazım. O iki kabloyu kısa devre yapmak ya da oraya switch takmak lazım. O siren daha farklı bir alarm içindi ama neydi hatırlamıyorum, kendi aküsü olan, akü sökülse bile çalan bir sistemdi sanırım. Bide arka çamurluktaki siren var ama korna çalıyor diye onu da takmadım ben. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.