Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222096 Lastiğin havasını indiren küçük hınzır şey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222126 Lastiğin havasını indiren küçük hınzır şey... Epey de küçükmüş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222154 Sayın forum üyeleri lastik basıncı önemli bir konu,herkes lastik deyip geçmiyor ne güzel bu da herkesi canına ve malına değer verdiğini gösteriyor.Ben de zaman zaman kontrol ederim en yakınımda bir lastikçi genel de benim aracımın sağ arka lastiği patlar lastikçi beni artık iyice tanıdı.ben bizim buraların yolları biraz bozuk olduğundan hafif sert yumuşak arası tutuyorum.Herkese kazasız sürüşler dilerim. aracı aldığım gün 10 dk. sonra ilk iş olarak lastiklere nitrojen bastırdım. her ne kadar kimileri "aracımız uçak değil, ne gerek var" dese de, diğer faydalarını bir kenara bırakalım, seyahat halinde iken çivi vs. battığında kaçağın daha az/yavaş olması nedeniyle lastiğin hemen inmemesi ve gümleyerek patlamaması dahi benim için yeterli sebep... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222163 aracı aldığım gün 10 dk. sonra ilk iş olarak lastiklere nitrojen bastırdım. her ne kadar kimileri "aracımız uçak değil, ne gerek var" dese de, diğer faydalarını bir kenara bırakalım, seyahat halinde iken çivi vs. battığında kaçağın daha az/yavaş olması nedeniyle lastiğin hemen inmemesi ve gümleyerek patlamaması dahi benim için yeterli sebep... Nitrojenin böyle şeyleri sağladığı bilgisini nereden aldınız? Lastiğin güm diye patlamamasını sağlamak için run flat lastikler çıkardılar, nitrojenle hallolma ihtimalinin olmadığının somut kanıtı bence bu. Nitrojenin bildiğim tek yararı genleşmesi normal havaya göre daha az. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222171 aracı aldığım gün 10 dk. sonra ilk iş olarak lastiklere nitrojen bastırdım. her ne kadar kimileri "aracımız uçak değil, ne gerek var" dese de, diğer faydalarını bir kenara bırakalım, seyahat halinde iken çivi vs. battığında kaçağın daha az/yavaş olması nedeniyle lastiğin hemen inmemesi ve gümleyerek patlamaması dahi benim için yeterli sebep... Güm diye patlama ancak iç lastik varsa, havanın tümden ve aniden kaybı da lastik yarılırsa olur. Tubeless lastiklere bir şey battıktan sonra saatlerce, hatta bazen günlerce gezebilirsiniz. Bu özellik için içinde %78 nitrojen olması yeter. Ben nitrojeni hep bu oranda kullanıyorum, hem istediğim özelliklere sahip hem her yerde bulunuyor, hem de bedava. Şubat 27, 201412 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263173 Daha önce başıma gelmediği için bilgim olmayan bir konuyu buradan sormak isterim; Benzin istasyonlarında bulunan hava basma aletlerinin basıncı düşürme gibi bir özellikleri var mı? Cuma günü aracı aciliyet sebebiyle bir akrabamıza vermiştik ve şehir dışına çıkmıştı. Lastiklerede 39psi hava basmış,dün ilk gördüğüm istasyonda denedim fakat basıncı düşürmüyordu. İlla bir lastikçiye mi gitmek gerek bunun için yoksa benzin istasyonunda halledilebilir mi? Maruz görün,çok kez hava bastım fakat hiç azaltma ihtiyacı duymadığım için bilgim yok bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263174 Hangi değere ayarladiysam hava basma cihazini, lastikler deki hava fazlaysa o değere getirene kadar lastikten havayi bosaltiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263176 Daha önce başıma gelmediği için bilgim olmayan bir konuyu buradan sormak isterim; Benzin istasyonlarında bulunan hava basma aletlerinin basıncı düşürme gibi bir özellikleri var mı? Cuma günü aracı aciliyet sebebiyle bir akrabamıza vermiştik ve şehir dışına çıkmıştı. Lastiklerede 39psi hava basmış,dün ilk gördüğüm istasyonda denedim fakat basıncı düşürmüyordu. İlla bir lastikçiye mi gitmek gerek bunun için yoksa benzin istasyonunda halledilebilir mi? Maruz görün,çok kez hava bastım fakat hiç azaltma ihtiyacı duymadığım için bilgim yok bu konuda Cihazdan cihaza değişiyor. Kimisi yukarda söylendiği gibi kimisinin bir ağzı şişiriyor basıncı sen takip ediyorsun bir ağzı indiriyor yine sen takip ediyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263179 Sibopdaki iğneye elinle anahtarla vs dokun fıss diye iner. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263180 Bizim buradaki PO uzun zamandır bakımdaydı, sadece pompaları çalışıyordu bugün tesadüfen oralara işim düştü baktım onarım bitmiş. Hava pompasının önünde bir çalışan dikiliyor durumu anlattım abi dedim böyle böyle. Sağolsun, bunlar değişti o sistem var getir deneyelim dedi. Ayarlayıp kendi elleriyle teslim etti aracı. Yorum atan herkese teşekkür ederim bu sistem olmazsada pompanın arka ucunu takıp havasını alabiliyormuşuz lastiklerin. Tabi bunu yavaş yavaş yapmakta fayda var. Bir şey daha öğrendim teşekkürler forum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263181 O değilde lastik indirenler nasılda ortaya çıkmış:):): Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263183 O değilde lastik indirenler nasılda ortaya çıkmış:):): Abi sibop kapağına küçük taş parçası koyup sibopu kapatıyorsun yavaş yavaş iniyor kızdığın biri varsa yapılabilir... Sonra lastik delindi mi diye lastikçiye gidiyorsun aaaa bi bakmışsın siboptan Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201411 yıl comment_263190 Ben genelde tek geziyorum 32 oluyor havalar. Ama ailemle uzun yola çıkacağım zaman havaları ona göre ayarlıyorum. Dönüşte yine indiriyorum 32 ye Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın