İbrahim Araç Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 9 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Yol bilgisayarında çekiş kontrol açma kapama yapabiliyorsanız, ESP vardır. En hızlı oradan anlaşılabilir. Evet hocam şuanda baktım o seçenek var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Araç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 13.09.2017 - 08:56 tarihinde, Semih G. yazdı: Aynı donanımda aynı model yılına sahip aracımızda açtık yokuş kalkış ve basınç uyarısını. Esp var diye düşünüyorum sizin araçta da o yüzden yapılır. Aracı daha yeni aldık ve ilk arabamız sizce yapabilir miyim yoksa Ford servisine gidip onlara mı yaptirmaliyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 43 dakika önce, İbrahim Araç yazdı: Aracı daha yeni aldık ve ilk arabamız sizce yapabilir miyim yoksa Ford servisine gidip onlara mı yaptirmaliyim? Servis yapmaz böyle şeyleri (aranız çok çok iyi değilse). Kendiniz yapabilirsiniz,yazılanları dikkatlice okuyup takip ederek çok zor değil. İhtiyacınız olan sadece pc ve elm kablosu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necip Yiğit Saraç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Konyada olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 09/13/2017 - 00:32 tarihinde, İbrahim Araç yazdı: Hocam merhaba, Elm327 ile 2013 Model Trend X için de bu özellikleri aktif edebilir miyiz? Evet yapılır. istanbulda ben yardımcı olurum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Araç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 (düzenlendi) 5 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: Evet yapılır. istanbulda ben yardımcı olurum. Allah razı olsun hocam ilginiz için, Çorlu'dayız maalesef. Araç tam anlamıyla bana ait olmadığı için de babam izin vermez İstanbul'a gitmeme.Tekirdağ,Silivri civarı olsa olabilirdi. 30 Eylül'de İstanbul'da olma ihtimalimiz var, siz de müsait olursanız inşallah görüşebiliriz. Eylül 14, 2017 İbrahim Araç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Allah razı olsun hocam ilginiz için, Çorlu'dayız maalesef. Araç tam anlamıyla bana ait olmadığı için de babam izin vermez İstanbul'a gitmeme.Tekirdağ,Silivri civarı olsa olabilirdi. [emoji4] 30 Eylül'de İstanbul'da olma ihtimalimiz var, siz de müsait olursanız inşallah görüşebiliriz. [emoji4]Ben çorludayım yardımcı olurum müsait vakit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Araç Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 @Özer Aksu Abimizle bugün hallettik çok şükür Otomatik Kapı Kilitleme, Yokuş Kalkış Desteği ve Lastik Basınç Uyarısı'nı. Kendisine tekrar teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 [mention=6073]Özer Aksu[/mention] Abimizle bugün hallettik çok şükür Otomatik Kapı Kilitleme, Yokuş Kalkış Desteği ve Lastik Basınç Uyarısı'nı. Kendisine tekrar teşekkür ederim [emoji4]Iyi günlerde kullanman dileğiyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 Adanada yardımcı olabilecek forumdaş varmıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Shn Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Arkadaşlar daha önce de yazdım burada ama yanıt veren olmadı. Ankara yardımcı olabilecek arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler. --36 dakika sonra eklendi-- 28.08.2017 - 01:57 tarihinde, Ozan Kar yazdı: özel mesaj hakkınız belli bir mesaj sayısına ulaşınca olacak. bknz kurallar. vites değiştirme ışığı yapılır. ecomode, harekete başlayınca kapı kilitleme, radyo bilgilerini yol bilgisayarında gösterme açılır. 2.5 yapmayalı baya oldu hatırladıklarım bunlar, incelemek lazım. Bayramdan sonra Ankaradayım. Ozan bey hala Ankara'da mısınız? Yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Dostlar, yaklaşık 2500 kere yanıtlanmış 200 bin kere okunmuş bir konu, her şey detaylı anlatılmış durumda. Hala yardımcı olmak isteyen biri varsa zaten görür ve cevap verir Dikkat ederseniz siteyle içli dışlı olmuş insanlar yardım alma konusunda biraz daha şanslı kendinizi karşınızdakinin yerine koyun, sadece bu konu için geldiği belli (ilk 5 mesajından biri) olan kişiler için ne kadar süre ayırabilirsiniz? Empati ile yaklaşarak talepleri iletmeniz faydanıza olabilir aksi halde biri yapmak istese bile vazgeçebilir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Mrb arkadaşlar elm cihazımin daha önce bağlantısında sıkıntı yoktu ancak son zamanlarda bağlantı problemi yaşıyorum ve bugün bir saate yakın uğraştım fakat bir türlü elm yi görmedi araç sorun ne olabilir tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 23 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Mrb arkadaşlar elm cihazımin daha önce bağlantısında sıkıntı yoktu ancak son zamanlarda bağlantı problemi yaşıyorum ve bugün bir saate yakın uğraştım fakat bir türlü elm yi görmedi araç sorun ne olabilir tşk driverları silip baştan yükleyin. olmazsa bozulmuştur sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay Akyildiz Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 (düzenlendi) S.a abilerim bndede 2012 trendx var istanbuldayim yokus kalkis sistemini acicak bi abimiz varmidir bide kadran selamlama olmuyor sanirim bizim araclarda simdiden tesskkurler Eylül 27, 2017 Tuncay Akyildiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap