Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413815 Olay soyle oldu. Yaptiklarimi tek tek anlatayim nerede hata yaptım acaba [emoji4] -önce kabloyu görmedi pc. Onunla epey uğraştım sonunda tanıtabildim. -kabloyu takip kontağı açıp forsscanı da baslattıktan sonra "read from.." yaptım. -ilgili seçenekleri degistirdim. -abs sekmesinden initialize ecu yaptım. -write to bcm yaptım. (Switch yönünü degistirmedim) Arac garip uyarılar verdi. Sonra abs ve tcs yanık kaldı. Fakat yokus kalkış açılmadı. Sonra tekrar deneyim derken aracta komple elektrik gitti. Aku başını söküp bekledim ama gelmedi. Kontağı basınca tık deyip kalıyordu. Aküye takviye yapınca rahat nefes aldım. Sanırım benim akü toparlanmamıs daha. Araç şu an çalışıyor ama hatalar duruyor. Yokus kalkış çalışmıyor. Hatalar silinir mi bilmem. En kotu orjinal ayarlari tekrar atarız ama neden ayarlar açılmadı nerde hata yaptım bilemedim.. Sıralamayi yanlis yapmissiniz. Read -write- init. Ecu şeklinde gitmeliydiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413818 Tamam doğru yapmış olmuyor muyum? Read from... Değişiklikleri yapıp initialize... Sonra write bcm. Normalde açıklamaya gore bu şekilde olması gerek diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413819 1-read bcm 2-degisiklikleri yap 3-write to bcm 4-intialize abs Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413822 3 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: 1-read bcm 2-degisiklikleri yap 3-write to bcm 4-intialize abs Eyvah Ben 3 ile 4ü ters yapmışım. Switch yönü hiç değişmiyor değil mi? Ekrandaki arızaları nasıl silebilirim? Forscan işimi görür mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413823 Eyvah [emoji4] Ben 3 ile 4ü ters yapmışım. Switch yönü hiç değişmiyor değil mi? Ekrandaki arızaları nasıl silebilirim? Forscan işimi görür mü? Arızalari forscan ile silebilirsiniz. Bütün işlemleri hallettikten sonra forscan ile halledin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl Yazar comment_413827 Bir saat önce, Gökhan ADIGÜZEL yazdı: Eyvah Ben 3 ile 4ü ters yapmışım. Switch yönü hiç değişmiyor değil mi? Ekrandaki arızaları nasıl silebilirim? Forscan işimi görür mü? Yazılan sırada yaparsanız ekranda arıza kalmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413829 Teşekkür ederim. Sabah demeyeceğim ilk fırsatta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413855 Teşekkür ederim. Sabah demeyeceğim ilk fırsatta. Geçmiş olsun arkadaşlar yetişmiş maşallah imdada Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl comment_413905 19 saat önce, Gökhan ADIGÜZEL yazdı: Teşekkür ederim. Sabah demeyeceğim ilk fırsatta. Forsacan ile değil foccus programı ile yapmanız lazım ilk mesajı iyice dikkatli okuyun bence problem olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 20179 yıl comment_413910 Halloldu arkadaşlar, teşekkür ederim yardımcı olanlara. Forscan ile de gecmis kayıtları sildim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414574 bunu aktif etmek için bana ankarada yardım edebilecek biri varmı acep ? --43 dakika sonra eklendi-- arkadaş bi şeyede cvp yazın nasıl bir forum anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414586 Bir saat önce, emrah başal yazdı: bunu aktif etmek için bana ankarada yardım edebilecek biri varmı acep ? --43 dakika sonra eklendi-- arkadaş bi şeyede cvp yazın nasıl bir forum anlamadım öncelikle iyi akşamlar,bu forumda herkes birbirine yardım eder.Ama her an birisi cevap verecek değil tabi.Biraz bekleyin sabredin Ankara da bir çok arkadaş var birisi cevap verir.Siz bu arada forumu gözden geçirebilirsiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414587 bunu aktif etmek için bana ankarada yardım edebilecek biri varmı acep ? --43 dakika sonra eklendi-- arkadaş bi şeyede cvp yazın nasıl bir forum anlamadım Yardım işi çok basit bir iş. Azıcık geride kalan sayfaları okusanız kimlerin size yardımcı olabileceğini görürsunuz. Şöyle birşeyde var ki her sorulan soruya aninda cevap verilecek diye bir kaide yok. Ama illaki cevap verilir.Sabırsızlık tüm kültürümüze empoze edilmiş ne yazıkki.Isterseniz Ankarada ben yardimcı olabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414589 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Yardım işi çok basit bir iş. Azıcık geride kalan sayfaları okusanız kimlerin size yardımcı olabileceğini görürsunuz. Şöyle birşeyde var ki her sorulan soruya aninda cevap verilecek diye bir kaide yok. Ama illaki cevap verilir. Sabırsızlık tüm kültürümüze empoze edilmiş ne yazıkki. Isterseniz Ankarada ben yardimcı olabilirim. işte budur Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414591 5 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Yardım işi çok basit bir iş. Azıcık geride kalan sayfaları okusanız kimlerin size yardımcı olabileceğini görürsunuz. Şöyle birşeyde var ki her sorulan soruya aninda cevap verilecek diye bir kaide yok. Ama illaki cevap verilir. Sabırsızlık tüm kültürümüze empoze edilmiş ne yazıkki. Isterseniz Ankarada ben yardimcı olabilirim. dostum çok sağol önceki sayfalara baktım tabiki ama ekipmanım olmadığı için yardım istedim. Birde sabırsızlık değilde kaydolduğumdan beri 8 ileti gönderdim ama hiç cevap alamadım o yüzden böyle yazdım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın