Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Teoman Bey, bugün bir parçacı ile görüştüm. Elinde yokmuş ama sizin verdiğiniz parça kodlarına göre; BU5A-17E678-VA için 928,25 TL, BV6T-17H761-AA için 260,50 TL liste fiyatı var dedi. İstersem getirtebileceğini söyledi. Acaba bu sensör hem yağmur hem de far sensörü görevini mi görüyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Yokuş kalkışı 2013 model titanyum 1.0 ecoboost Fiesta'da aktif etmek mümkün müdür? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 11 dakika önce, Emre Dikmen yazdı: Yokuş kalkışı 2013 model titanyum 1.0 ecoboost Fiesta'da aktif etmek mümkün müdür? Makyajlı manuel sanırım araç. Güvenlik paketi alınmamış ki HLA yok aracınızda. ESP olmadığı için aktif etmek mümkün değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Makyajlı manuel sanırım araç. Güvenlik paketi alınmamış ki HLA yok aracınızda. ESP olmadığı için aktif etmek mümkün değil.Araç çok yakın arkadaşımın Yakup. Yeni aldı ben de Ford kullanıcısı olduğum için bana sordu. Aktif edilebiliyorsa Ergün abiyle bi iletişim kuralım biz [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 9 dakika önce, Emre Dikmen yazdı: Araç çok yakın arkadaşımın Yakup. Yeni aldı ben de Ford kullanıcısı olduğum için bana sordu. Aktif edilebiliyorsa Ergün abiyle bi iletişim kuralım biz ESP yok arabada, edilmez; dediğim gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 ESP yok arabada, edilmez; dediğim gibi [emoji4] Mümkün diye okumuştum değili görmemişim [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 24.10.2017 - 23:08 tarihinde, Emre Dikmen yazdı: Araç çok yakın arkadaşımın Yakup. Yeni aldı ben de Ford kullanıcısı olduğum için bana sordu. Aktif edilebiliyorsa Ergün abiyle bi iletişim kuralım biz ESP olsaydı olurdu, sen senin Focus u satmamışmıydın. Adımız da ELM ci Ergün e çıktı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Eren Ergin Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 18.10.2017 - 07:47 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Viaporta yakınım, akşam altından sonra gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Murat abiye yardımları için çok teşekkür ederim. Dün akşam Elm ile bişeyler denedik ama aracınız trend x değil ise daha keyifli işlemler yapılabilir haksız mıyım @Murat Kav. abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 22.10.2017 - 15:59 tarihinde, Onur A yazdı: Teoman Bey, bugün bir parçacı ile görüştüm. Elinde yokmuş ama sizin verdiğiniz parça kodlarına göre; BU5A-17E678-VA için 928,25 TL, BV6T-17H761-AA için 260,50 TL liste fiyatı var dedi. İstersem getirtebileceğini söyledi. Acaba bu sensör hem yağmur hem de far sensörü görevini mi görüyor? Kusura bakmayın yeni gördüm. BU5A ila başlayan karatmalı dikiz aynası için. Diğeri far ve yağmur sensörü için ama burda asıl önemli olan cama nasıl yapıştıracağınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2017 ESP olsaydı olurdu, sen senin Focus u satmamışmıydın. Adımız da ELM ci Ergün e çıktı.Ergün abi sen yetkili bi abiye benziyorsun ilk iş sana danışıyoruz [emoji847][emoji847] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Terkan Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 Ankaradayim bende ankaradan yardimci olabilecek var mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 27.10.2017 - 18:52 tarihinde, Teoman S. yazdı: Kusura bakmayın yeni gördüm. BU5A ila başlayan karatmalı dikiz aynası için. Diğeri far ve yağmur sensörü için ama burda asıl önemli olan cama nasıl yapıştıracağınız? Teoman Bey, öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ön camı ısıtmalı cam ile değiştirmeyi düşünüyordum zaten, yağmur sensörlü olanları da varmış. Sonra karartmalı ayna, sensör, silecek kolu ve far anahtarı almam gerekiyormuş. Pazartesi veya Salı günü alacağım. Siz karartmalı ayna ve sensörü ne kadara aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 Bir saat önce, Onur A yazdı: Teoman Bey, öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ön camı ısıtmalı cam ile değiştirmeyi düşünüyordum zaten, yağmur sensörlü olanları da varmış. Sonra karartmalı ayna, sensör, silecek kolu ve far anahtarı almam gerekiyormuş. Pazartesi veya Salı günü alacağım. Siz karartmalı ayna ve sensörü ne kadara aldınız? Rica ederim. Silecek kolu ve far anahtarını almanıza gerek yok. Cam alacaksanız yağmur sensörü yetiyor (oto far ve yağmur sensörü bir). Ayna ise ap ayrı bir bölüm. Ben çıkma aldım. --0 dakika sonra eklendi-- Birde öncam ısıtmalısı çok aşırı tefarruat baya masraflı değmez. Sadece sensör aparatlı olandan alın yeter bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Çevik Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Ben de sonunda yokuş kalkış desteğine kavuştum, sağolsun @Yahya Akmansayesinde. Tek sıkıntı kısıtlı zaman oldu, sohbet yarım kaldı. Bir de kendisinin aracını incelememinizi tavsiye ederim, zira kendi aracından soğuyor insan ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 1 dakika önce, Kerem Çevik yazdı: Ben de sonunda yokuş kalkış desteğine kavuştum, sağolsun @Yahya Akmansayesinde. Tek sıkıntı kısıtlı zaman oldu, sohbet yarım kaldı. Bir de kendisinin aracını incelememinizi tavsiye ederim, zira kendi aracından soğuyor insan ? Apaçi sıtaaaayllllll Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap