Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 2014 trend x yokuş kalkış desteğini aktif hale getirip kullanan var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 12 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı: 2014 trend x yokuş kalkış desteğini aktif hale getirip kullanan var mı ? Vardır da önemli değil, diğer model ve donanımdan farkı yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 12 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı: 2014 trend x yokuş kalkış desteğini aktif hale getirip kullanan var mı ? Konuyu okudunuz mu ? Sorunuzun cevabı konuda mevcut... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2017 Konuyu okudunuz mu ? Sorunuzun cevabı konuda mevcut... 112 sayfalık konuyu okuyamadım sadece burdan hareketle aktif hale getirmeye çalıştım fakat olmadı motor arıza lambası yaktı bunu merak ettiğim için aktif halde trend x donanımı için kullanan var mı bunu merakımdan direk sordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 3 saat önce, Mustafa Karaaslan yazdı: 112 sayfalık konuyu okuyamadım sadece burdan hareketle aktif hale getirmeye çalıştım fakat olmadı motor arıza lambası yaktı bunu merak ettiğim için aktif halde trend x donanımı için kullanan var mı bunu merakımdan direk sordum. İlk ssyfalarda yaxdığı gibi yaparsan olur olmaz ise o zaman en yakın kişi yardım edenilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 26.05.2017 - 22:43 tarihinde, Adem Arık yazdı: Alaattin bey far anahtarındaki operasyonu yaparım. Oem far sensörü montajını nasıl nereye bağlantı yaptınız. far anahtarında 4 kablom var. sizdee 4 kablomu vardı. Teoman abi açıklamış. Önceki konular da gerekli olan parçalar ve montaj mevcuttu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Yıldırım Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Merhaba arkadaşlar, İstanbul Kartal'da oturuyorum. Bu özellikleri açtırmak istiyorum. Kablom yok. Bana yardım edebilecek bir arkadaş var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Aracım 2014 Focus Style. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 35 dakika önce, Yasin Yıldırım yazdı: Merhaba arkadaşlar, İstanbul Kartal'da oturuyorum. Bu özellikleri açtırmak istiyorum. Kablom yok. Bana yardım edebilecek bir arkadaş var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Aracım 2014 Focus Style. Ataşehir'e yolun düşerse hallederiz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Yıldırım Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ataşehir'e yolun düşerse hallederiz... Teşekkür ederim Gürkan Bey, Cumartesi günü Ataşehir-Bostancı taraflarında olacağım. Müsait olursanız iletişim kurarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2017 26 dakika önce, Yasin Yıldırım yazdı: Teşekkür ederim Gürkan Bey, Cumartesi günü Ataşehir-Bostancı taraflarında olacağım. Müsait olursanız iletişim kurarım. Tamamdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Shn Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2017 Arkadaşlar daha önce de belirtmiştim ama Ankara'dan yardımcı olabilecekler varsa çok minnettar olacağım. İstanbul'daki dayanışmayı Ankara'dan da bekliyoruz :)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Yıldırım Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2017 01.06.2017 - 09:25 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Tamamdır ? Gürkan Bey müsait misiniz acaba? Dün gelemedim İzmit'e gitmek zorunda kaldim. Özel mesaj da atamiyorum insallah görursunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2017 3 saat önce, Yasin Yıldırım yazdı: Gürkan Bey müsait misiniz acaba? Dün gelemedim İzmit'e gitmek zorunda kaldim. Özel mesaj da atamiyorum insallah görursunuz. Şimdi gördüm. Ben müsaitim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Yıldırım Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 4.6.2017 - 19:53 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Şimdi gördüm. Ben müsaitim. Gürkan Bey telefonunuzu kaydettim. En kısa zamanda arayacağım. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihat A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 6/4/2017 - 16:29 tarihinde, Yasin Yıldırım yazdı: Gürkan Bey müsait misiniz acaba? Dün gelemedim İzmit'e gitmek zorunda kaldim. Özel mesaj da atamiyorum insallah görursunuz. Keşke İzmite gelceğinizi bildirseydiniz hallederdik hemen. 6/2/2017 - 12:14 tarihinde, Erkan Shn yazdı: Arkadaşlar daha önce de belirtmiştim ama Ankara'dan yardımcı olabilecekler varsa çok minnettar olacağım. İstanbul'daki dayanışmayı Ankara'dan da bekliyoruz :)) Bayramda Ankaradayım. Geldiğimde kabloyuda getireyim müsait olursanız yola çıkmadan halledebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap