murat altındal Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 (düzenlendi) 22 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sen bi İstanbul yapsana ? Ben hepsini söker seni kurtarırım ? Ne yaptın yahu ? Soydun arabayı ? Biri yapar, biri bozarmış abi?? Nisan 6, 2017 murat altındal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Kopuz Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2017 İstanbul içerisinde yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ya da Tavsiye ettiğiniz sorun yaşamayacağım bir ELM cihazı satışı yapan kişi var mıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 9 saat önce, Bülent Kopuz yazdı: İstanbul içerisinde yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ataşehir deyim Bülent, hallederiz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Kopuz Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2017 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ataşehir deyim Bülent, hallederiz. Bende Ataşehirdeyim. Numaranızı alsam müsait olduğunuzda bakabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Kopuz Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2017 Focus 3 Trendx aracımdaki ekstra özellikleri @Gürkan Çakıroğlu Hocam sayesinde kullanıma açtık. Tekrardan teşekkürler hocam ellerinize sağlık... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2017 18 dakika önce, Bülent Kopuz yazdı: Focus 3 Trendx aracımdaki ekstra özellikleri @Gürkan Çakıroğlu Hocam sayesinde kullanıma açtık. Tekrardan teşekkürler hocam ellerinize sağlık... Güle güle kullan Bülent... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Bektaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Merhaba arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakasında elinde modifiyeli ELM327 kablosu olan, gizli özellikleri açan biri var mı ? benimle iletişim bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim. Forum'a yeni üye oldum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Araçlarım : 2013 Ford Focus 3 HB 1.6L TDCi Style ve 2013 Ford Kuga 2 1.6L EcoBoost Selective Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 34 dakika önce, Kenan Bektaş yazdı: Merhaba arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakasında elinde modifiyeli ELM327 kablosu olan, gizli özellikleri açan biri var mı ? benimle iletişim bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim. Forum'a yeni üye oldum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Araçlarım : 2013 Ford Focus 3 HB 1.6L TDCi Style ve 2013 Ford Kuga 2 1.6L EcoBoost Selective Kenan merhaba, Haftasonları B.evler Haznedar civarında oluyorum. Başka yardımcı olacak çıkmazsa hallederiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Acaba banada Izmir veya Mugla'dan biri yardimci olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 İzmir için müsait zamanda yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Etem Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Diyarbakırda bu işi yapıcak bi arkadaş yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Arık Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Hayırlı akşamlar. Forum sayfalarını 1 haftadır inceliyorum. Forum a yeni üye oldum. Çok yararlı bilgiler paylaşıyorsunuz. Daha önce 2006 model 6 yıl scenic2 kullanmış biri olarak model değiştirmek adına, Cmax larda hoşuma gittiği için 1 aylık 2012 model cmax kullanıcısıyım. Alır almaz lpg taktırdım. yakıtı çok makul. 100kmde 7,5 litre lpg harcıyorum. çok memnunum. Kullandık ca hoşuma gidiyor arabam. 146 sayfayıda okudum kimler neler yapmış elm ile. bende hemen aliexpres den modifiyeli elm327 sipariş ettim. ama sabırsızlanıyorum. şu açılabilecek özellikleri Ankara'da bana da yardımcı olabilir misiniz. Yoksa 1 ay bekleyeceğim . birde video izledim otomatik yanan far için anahtarda küçük bir modifiye ile yapıldığını gördüm. onuda yapmayı düşünüyorum . eklediğim videoda gösteriyor. --4 dakika sonra eklendi-- siparişini verdiğim ürün de bu. 24-37 günde teslimat diyor. https://www.aliexpress.com/item/ELM327-USB-V1-5-modified-for-Ford-ELMconfig-CH340-25K80-chip-HS-CAN-MS-CAN/32761065127.html?spm=2114.13010608.0.0.GtDm0n Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Öncelikle hoş geldiniz. Sadece anahtarla olmaz. Biraz detayı be parça almanız gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Arık Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Şimdi, Teoman S. yazdı: Öncelikle hoş geldiniz. Sadece anahtarla olmaz. Biraz detayı be parça almanız gerek Teşekkür ederim. Hoş bulduk. Videoda adam far anahtarından elektronik devreye yol veriyor gibi. sensörden kablo çekilip çekilmediğine bakmak lazım sanırım Anahtarı açtım 4 adet kablo giriyor sokete. Anahtarı modifiye etmek kolay aslında. Çalışan bir otomatik far anahtarı ile karşılaştırmak en mantıklısı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2017 Ozaman şu soruyu sorayım. Sizde yağmur sensörü varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap