Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 ufak bi detay var, BCMde sorun çıkarsa değişikliği geri almak mümkün olmayabilir. Ancak bu durumda serviste muhtemelen bu değişikliği görecek durumda olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 ufak bi detay var, BCMde sorun çıkarsa değişikliği geri almak mümkün olmayabilir. Ancak bu durumda serviste muhtemelen bu değişikliği görecek durumda olmaz. Dostum ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama bcm neyin kısaltması bilmiyorum [emoji848] geri dönüşü olmayan bir sıkıntı yaratır mı bana? Bu sorunun olma ihtimali nedir bir de? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 28 dakika önce, Emre D said: Dostum ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama bcm neyin kısaltması bilmiyorum geri dönüşü olmayan bir sıkıntı yaratır mı bana? Bu sorunun olma ihtimali nedir bir de? Teşekkürler. BCM body control module, konfigrasyonu tutuyor ve diğer modullerle iletişimi sağlıyor. Bu işler için oynamanız gereken modul yani. Ben görüşlerimi ilk mesajda zaten yazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Yokuş kalkış sistemine ihtiyacın varsa bu işlemi yap öğretmenim ve bilmediğin ayarlara girip kurcalama yeter. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Ben elmnin ne olduğunu bile dün akşam konuyu okurken öğrendim [emoji28] o yüzden biraz çekiniyorum işlem yapmaya Merak etme ben kendim ozellikle bizzat ben. Hic bisi biliyorken artik forum sayesinde kendim.yapabiliyom cogu seyi. Normal korkman ve tirsman. Ama rahat ol 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 BCM body control module, konfigrasyonu tutuyor ve diğer modullerle iletişimi sağlıyor. Bu işler için oynamanız gereken modul yani. Ben görüşlerimi ilk mesajda zaten yazdım. Yokuş kalkış sistemine ihtiyacın varsa bu işlemi yap öğretmenim ve bilmediğin ayarlara girip kurcalama yeter. Merak etme ben kendim ozellikle bizzat ben. Hic bisi biliyorken artik forum sayesinde kendim.yapabiliyom cogu seyi. Normal korkman ve tirsman. Ama rahat ol Hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Yeni üye olduğum bir forumdan ilk kez bu kadar çabuk çözüm alıyorum [emoji4] daha önce de araç gruplarına üye oldum fakat gerçekten farkı hissediyorum. Teşekkürler focusclub ailesi [emoji122]? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Ç. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Elm327 kablosu almak için link paylaşabilir misiniz? ( türkiyede olması tercihimdir) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 6 dakika önce, Akın Ç. said: Elm327 kablosu almak için link paylaşabilir misiniz? ( türkiyede olması tercihimdir) Geçmiş iletileri okumanız faydanıza. Link ile değil doğru ürün ile sorunu çözersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Ç. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Son 10 sayfayı okudum ama net bir fikir edinemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Bir saat önce, Akın Ç. said: Son 10 sayfayı okudum ama net bir fikir edinemedim. Önce Gittigidiyordan 30 TL lik Elm327 kablosu aldım ancak araç ile iletişim kurmadı. http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/elm-327-ariza-tespit-cihazi-elm327-225102048 çöp sonra http://www.ebay.com/itm/272026924589 ebaydan almış olduğum modifiyeli kablo ile 10 dk içinde yönergeye göre hill holder, otomatik kilit ve lastik basıncını aktif hale getirdim kendi deneyimim bu yönde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Ç. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 kullanmayan , satmayı düşünen var mı ebaydaki üründen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 26 dakika önce, Akın Ç. said: kullanmayan , satmayı düşünen var mı ebaydaki üründen? Alacağınız ODB2 cihazının FTDI chip li, modifiyeli MS-CAN/HS-CAN switch li olması önemli ch340 chipli olanı alırsanız işinize yaramayacaktır. ben ebaydan aldım 5 gün içinde ulaştı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Ç. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. 4 saat önce, Ergün YILDIZ said: Alacağınız ODB2 cihazının FTDI chip li, modifiyeli MS-CAN/HS-CAN switch li olması önemli ch340 chipli olanı alırsanız işinize yaramayacaktır. ben ebaydan aldım 5 gün içinde ulaştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 On 20.06.2016 at 17:22, Emre D said: Hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Yeni üye olduğum bir forumdan ilk kez bu kadar çabuk çözüm alıyorum daha önce de araç gruplarına üye oldum fakat gerçekten farkı hissediyorum. Teşekkürler focusclub ailesi ? Emre kardeş Hill Holder den memnun kaldın mı kullanıyormusun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Emre kardeş Hill Holder den memnun kaldın mı kullanıyormusun? Abi memnun kalmaz mıyım hiç [emoji51] eline koluna sağlık her bindiğimde dua ediyorum sana [emoji4][emoji4] kapılar otomatik kitlenince bi mutlu oluyorum ki sorma [emoji28] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap