Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Oem Bi-XEnon Montaj Klavuzu(Yazılımsal Aktivasyon veya Röleli Sistem)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hadi yaa :) yazilimsal bi olaymi. ben dikkatli bi sekilde okumamistim konuyu :(

• Yanıt 276
  • Görüntüleme 59,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ilk mesaj tekrar güncellendi, DRL ve şase kablosunu saymazsak tamamen orjinal tesisatla uyarı vs vermeden çalışıyor. Bildiğim kadarıyla bu şekilde bir uygulama en azından türkiyede tek ve focusclubtr

• @Ozan Kar Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrik

• @Melih Ordueri kısalara led ampul takmayın zaten,hiç arıza vermese fazla ısıdan çevresine veya far tasına v.s zarar verir. Bu tip ampuller uzunlar için daha sağlıklı diye biliyorum. Mutlaka beyaz ışık

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

simdi inceledim konuyu. peki arac garantisinde bi sorun olusturmazmi ?

Cem Durna tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Paylasim

İcin tesekkurler :) araca bi zenon far taktim. Superde oldu yalniz xenonlar hata verdi :( monza marka 4300 k 35w lik xenon takilmisti. Sonra ford ile uyumlu denen bi aparat getirttik oda hata verdi. Simdi urunleri getiren arkadas philips in yetkilisi ile gorusmjs. Bi modeli denedik sorun yapmioe demis. Bakalim

Hafta ici gelecek. Eger bi sorun olmazsa paylasirim sizlerlede. 45 wattlik mis galiba.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet.

Paylasim

İcin tesekkurler :) araca bi zenon far taktim. Superde oldu yalniz xenonlar hata verdi :( monza marka 4300 k 35w lik xenon takilmisti. Sonra ford ile uyumlu denen bi aparat getirttik oda hata verdi. Simdi urunleri getiren arkadas philips in yetkilisi ile gorusmjs. Bi modeli denedik sorun yapmioe demis. Bakalim

Hafta ici gelecek. Eger bi sorun olmazsa paylasirim sizlerlede. 45 wattlik mis galiba.

aracın arıza verip elektriği kesme sebebi xenonun 34-45-55W olması değil, ilk açılışta ~100W çekmesi. araç bunu kısa devre olarak algılayıp elektriği kesiyor. yoksa 1W bile olsa sadece uyarı veriyor. konudaki 2 yöntemden 1ini uygulamadığınız sürece xenonlarınız çalışmayacak.

Yanıtlama zamanı:

Anladim Ozan Bey :( siparisi verildi gelene kdr bekleyip yontemlere gecis yapam o zmn :( cok skintili islermis bunlar :)

Yanıtlama zamanı:

gokhan bey ne gerek var birsuru para verip philips xenon almaya. garantili xenon kit alin ve elm327 ile haledin isinizi :)

ozan abi otomatik kilitleme nasil oluyo? arac hareket edince kapilarimi kitliyo ?  disardan acilmasinimi engelliyo ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ozan abi otomatik kilitleme nasil oluyo? arac hareket edince kapilarimi kitliyo ?  disardan acilmasinimi engelliyo ?

evet, lütfen ilgili konularda konuşalım bunları, ayrıca o konu altında nasıl çalıştığı detaylı olarak zaten yazıldı. 

Yanıtlama zamanı:

aynen inceleyince onlarida gordum :)

ozan abi soyle yapalim ozaman. ben roleyle tesisatimi yapip bagliyim. biraz kullaniyim boyle. cihazi almak sorun degilde yanlis bisey yapmiyim ben. bi gun denk geldigimizde izmirde veya ankarada birlikte halledelim nedersin ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aynen inceleyince onlarida gordum :)

ozan abi soyle yapalim ozaman. ben roleyle tesisatimi yapip bagliyim. biraz kullaniyim boyle. cihazi almak sorun degilde yanlis bisey yapmiyim ben. bi gun denk geldigimizde izmirde veya ankarada birlikte halledelim nedersin ?

olur ancak boşu boşuna kablo kesmiş olursun. bişey olurmu dersen olmaz, benim far soketlerini görsen oturur ağlarsın :)

Yanıtlama zamanı:

yok abi zaten yeni far aldigim icin soket kablosunda hicbir kesme bicme yapmicam. direk farin icinden alcam kablolari :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok abi zaten yeni far aldigim icin soket kablosunda hicbir kesme bicme yapmicam. direk farin icinden alcam kablolari :)

farı bozacaksın o zaman, sonuçta bir şekilde 10 nolu pine gelen elektriği balasta sokmaman lazım.

Yanıtlama zamanı:

gokhan bey ne gerek var birsuru para verip philips xenon almaya. garantili xenon kit alin ve elm327 ile haledin isinizi :)

ozan abi otomatik kilitleme nasil oluyo? arac hareket edince kapilarimi kitliyo ? disardan acilmasinimi engelliyo ?

Konuyu onceden fark etseydim keske dedigin gibi yapabilirdik. Ama adamladla anlasmamiz urun ariza yaparsa yine ki yapacak buyuk ihtimalle. Urunu denemeden ucret odemesi olmayacak sekildeydi. Bu aradan elm327 ler gittigidiyorda da mevxut. Aliexpreesten gec gelir orayada bakin isterseniz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.