Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Oem Bi-XEnon Montaj Klavuzu(Yazılımsal Aktivasyon veya Röleli Sistem)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, alper sönmez yazdı:

Bu eleman benim yan sokağımda. Çin malı o konuda birşey diyemem ama sorun çıkarsa biraz kastırırlar seni...

• Yanıt 276
  • Görüntüleme 59,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ilk mesaj tekrar güncellendi, DRL ve şase kablosunu saymazsak tamamen orjinal tesisatla uyarı vs vermeden çalışıyor. Bildiğim kadarıyla bu şekilde bir uygulama en azından türkiyede tek ve focusclubtr

• @Ozan Kar Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrik

• @Melih Ordueri kısalara led ampul takmayın zaten,hiç arıza vermese fazla ısıdan çevresine veya far tasına v.s zarar verir. Bu tip ampuller uzunlar için daha sağlıklı diye biliyorum. Mutlaka beyaz ışık

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, Yahya Akman yazdı:

1f401feaeb8f99257fda584ef6ff9fb1.jpg863c86af4173cca4ce68fd9a04a69588.jpg

Bide böylemi kaşısak seni acaba emoji4.png

İyice kaşıdınız varya :D:D 

18 saat önce, alper sönmez yazdı:

Aman diyim Alper'im... Çin malına bulaşma. Alacaksan beraber alalım biraz durumu düzelteyim :D 

Yanıtlama zamanı:

received_10202708627354141.jpeg Bende bugün St Farlara geçtim. Bana yardımlarından dolayı doğan abiye ve buradaki yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

Ben şimdi bu farları yaptırdım ama yeni fark ettim. Sağ sinyal verdiğimde sol sinyalde yanıyor. Elektrikçi amerikan park var sende ondan dedi. Alakası var mıdır?

Birde buğu yapiyor neden acaba. Farin ısısından yapıyor. Yağmurdan felan değil

Yanıtlama zamanı:
Ben şimdi bu farları yaptırdım ama yeni fark ettim. Sağ sinyal verdiğimde sol sinyalde yanıyor. Elektrikçi amerikan park var sende ondan dedi. Alakası var mıdır?
Birde buğu yapiyor neden acaba. Farin ısısından yapıyor. Yağmurdan felan değil

Sinyal verince yanmamasi lazim. Eger sol sinyalde yanıp sonuyorsa problem vardır. Amerikan park varsa surekli yaniyodur zaten.
Yanıtlama zamanı:
17.02.2014 - 00:03 tarihinde, Ozan Kar yazdı:
Farın üzerindeki balast (beyin filanda derler)

Farların üzerindeki bu balastları kullanmak gerekli mi? Yani xenon kit alsak ve aynen tarif ettiğiniz gibi montajını yapsak sorun olur mu? Çünkü benim almayı düşündüğüm farlarda balastlar yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 saat önce, Çetin Gzr yazdı:

Farların üzerindeki bu balastları kullanmak gerekli mi? Yani xenon kit alsak ve aynen tarif ettiğiniz gibi montajını yapsak sorun olur mu? Çünkü benim almayı düşündüğüm farlarda balastlar yok.

çalışır ancak farları modifiye etmeniz gerekir.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese Selam,

mca 2015 titanium focusum var holojen farlı. Çıkmacıların birinde 2015 mca focusdan çıkma bixenon far buldum, bu farı alsam kendi aracı taksam direk çalışırmı? yoksa artı işlem yapmam gereklimi?

Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Gökhan Gümüş yazdı:

bu farı alsam kendi aracı taksam direk çalışırmı? yoksa artı işlem yapmam gereklimi?

Çalışmaz, yapmak gerekir mutlaka. Henüz Mk3 Mca için şu şöyle olacak tarzında paylaşım yapan arkadaş yok forumu aracı olarak kullanmayı seçiyorlar :) 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

C-max için Bi-xeon Oem far taktık, Kısa,sinya, gündüz farı hepsi güzel çalışıyor. fakat, Uzunlar ve sellektör yanmıyor. Soketleride incelediğimizde, bendeki halojen far soketinde fazladan kablolarda mevcut, böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu?

Soket resmi aşağıdadır. Soldaki halojen,sağdaki xenon soketi.

Not: araç c-max mca

WhatsApp Image 2017-11-03 at 21.23.56.jpeg

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
C-max için Bi-xeon Oem far taktık, Kısa,sinya, gündüz farı hepsi güzel çalışıyor. fakat, Uzunlar ve sellektör yanmıyor. Soketleride incelediğimizde, bendeki halojen far soketinde fazladan kablolarda mevcut, böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu?

5a03005005686_WhatsAppImage2017-11-03at21_23_56.thumb.jpeg.e2055a92d3f8a677b9f2e3fc50aa886c.jpeg

Uzunlar patlak değildir herhalde?
Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Tuncay A. yazdı:

WhatsApp Image 2017-11-03 at 21.23.56.jpeg

Focus 3 deki ile aynı sorunsa şase kablosu eklenmeli. Ama soket sıralaması farklıysa fara yada araca zarar verebilirsiniz. Önce orj bixenon olan araçtaki soket  sıralamasına bakıp eksik tespit edilmeli. Sonrasında elm aktivasyonu ve eksik giderilince sorun kalmayacak diye tahmin ediyorum.

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Focus 3 deki ile aynı sorunsa şase kablosu eklenmeli. Ama soket sıralaması farklıysa fara yada araca zarar verebilirsiniz. Önce orj bixenon olan araçtaki soket  sıralamasına bakıp eksik tespit edilmeli. Sonrasında elm aktivasyonu ve eksik giderilince sorun kalmayacak diye tahmin ediyorum.

Soket sıralaması renklerden dolayi aynidir diye düşünüyorum, saseyi bir deneyelim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.