Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Oem Bi-XEnon Montaj Klavuzu(Yazılımsal Aktivasyon veya Röleli Sistem)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu elm327 kablosundan direk #14'ü değiştirsek başka bir şey yapmadan led xenonları kullanabilirmiyiz ?

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 276
  • Görüntüleme 59,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ilk mesaj tekrar güncellendi, DRL ve şase kablosunu saymazsak tamamen orjinal tesisatla uyarı vs vermeden çalışıyor. Bildiğim kadarıyla bu şekilde bir uygulama en azından türkiyede tek ve focusclubtr

• @Ozan Kar Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrik

• @Melih Ordueri kısalara led ampul takmayın zaten,hiç arıza vermese fazla ısıdan çevresine veya far tasına v.s zarar verir. Bu tip ampuller uzunlar için daha sağlıklı diye biliyorum. Mutlaka beyaz ışık

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

1 aydır yardımcı olan olmadı sorum şu led ampül taktığımızda (xenon değil) elmden aktif edip kullanabilirmiyiz arıza vermeden ?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Melih Ordueri yazdı:

1 aydır yardımcı olan olmadı sorum şu led ampül taktığımızda (xenon değil) elmden aktif edip kullanabilirmiyiz arıza vermeden ?

Nereye takacaksınız ona göre değişir

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mete Turfan yazdı:

Nereye takacaksınız ona göre değişir

kısalara taktım hocam h7.kısa far hatası verdi ve ampullere giden elektriği kesti takınca,şimdi elimde elm cihazı var o ayarı değiştirsem sorun ortadan kalkarmı yoksa tesisat mı hazırlamak lazım ?

Yanıtlama zamanı:
kısalara taktım hocam h7.kısa far hatası verdi ve ampullere giden elektriği kesti takınca,şimdi elimde elm cihazı var o ayarı değiştirsem sorun ortadan kalkarmı yoksa tesisat mı hazırlamak lazım ?

Sorun aldığınız xenon kaynaklı, elm ile bişey yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kadir Mermer yazdı:

Sorun aldığınız xenon kaynaklı, elm ile bişey yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

xenon değil hocam led ampül,uzunlarda sorunsuzca çalışıyor.

Yanıtlama zamanı:

@Melih Ordueri kısalara led ampul takmayın zaten,hiç arıza vermese fazla ısıdan çevresine veya far tasına v.s zarar verir. Bu tip ampuller uzunlar için daha sağlıklı diye biliyorum. Mutlaka beyaz ışık istiyorsanız ya bi-xenon fara geçeceksiniz ya da standart ampullerin beyaz ışıklı olanlarını kullanacaksınız.(Osram Nightbreaker - Philips Diamond Vision gibi...)

Yanıtlama zamanı:
[mention=2294]Ozan Kar[/mention] Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrika çıkışı. Far soketi doluydu. Farları taktım ve çalıştı. İşin ilginç yanı far düğmesinden yükseklik ayarını döndürüyorum sanki farlarda ayarlanıyo gibi geldi bana ama göz yanulması da olabilir gece bakmak gerek. Birde dönüş farı çalışmadı ya normalde çalışmıyor ya da elm den bir ayarı var ben açmadım. Artık onada bakarız sonra [emoji3]
Tekrar teşekkürler.
Edit. Alttaki dikine olanlar fazla oldu onları daha sonra çıkaracağım. Ayrıca DRL ler farları açılınca kısılıyor oda ayrı bir güzellik. [emoji3]

far_3.jpeg.14d782d0f94475335493b6b56aa15905.jpeg
far_1.jpeg.07a35cf7e986adf25182437354e9dffd.jpeg
far_2.jpeg.104d2e2f7add2ecb94421b1ae5d17f44.jpeg

Beni de kaşıyorsunuz varya ??[emoji44] :):D
Yanıtlama zamanı:

Konuyu komple okudum. Bende dün st far aldım ama montajını hiç bilmiyordum. Biraz sonrunlu galiba. Gördüğüm kadarıyla eğer soket doluysa Elm den degistirdigimizde yeterli oluyor. Eksikse saseden kablo çekicez. Bakalm elektrikçi anlarmı. Inşallah soket doludur. Aracm 2013 dizel style

Yanıtlama zamanı:

Beni de kaşıyorsunuz varya ??[emoji44] [emoji4][emoji3]

1f401feaeb8f99257fda584ef6ff9fb1.jpg863c86af4173cca4ce68fd9a04a69588.jpg

Bide böylemi kaşısak seni acaba [emoji4]

Yanıtlama zamanı:
Konuyu komple okudum. Bende dün st far aldım ama montajını hiç bilmiyordum. Biraz sonrunlu galiba. Gördüğüm kadarıyla eğer soket doluysa Elm den degistirdigimizde yeterli oluyor. Eksikse saseden kablo çekicez. Bakalm elektrikçi anlarmı. Inşallah soket doludur. Aracm 2013 dizel style

Çok kolay. Elm ile açtıktan sonra yapacağın basit. Arbanın far soketindeki 2 nolu pinlere drl için sigorta kutusundan kablo çekeceksin. Bir de 9 nolu pinlere şase vereceksin. Her far için bunları yapınca sorunsuz çalışır. Sigorta kutusundaki drlye çekeceğin kablo için yeri şöyle anlatıyım. Arabanın sağına denk gelen cama en yakın sigorta yuvasından alacan. Konu içinde foto olması lazım
Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, Berat Hasbek yazdı:

Beni de kaşıyorsunuz varya ??emoji44.png:):D

Önünde 2 seçenek var.

1. si malum farlar..

2. si ise bu buyur :D

vücut-masajı-paslanmaz-çelik-teleskopik-taşınabilir-kalem-klip-teleskopik-sırt-kaşıyıcı-kaşıntı-kazıma-aleti-vücut-masajı.jpg_640x640.jpg

Yanıtlama zamanı:

Çok kolay. Elm ile açtıktan sonra yapacağın basit. Arbanın far soketindeki 2 nolu pinlere drl için sigorta kutusundan kablo çekeceksin. Bir de 9 nolu pinlere şase vereceksin. Her far için bunları yapınca sorunsuz çalışır. Sigorta kutusundaki drlye çekeceğin kablo için yeri şöyle anlatıyım. Arabanın sağına denk gelen cama en yakın sigorta yuvasından alacan. Konu içinde foto olması lazım

Bu işlemi elm ile olmazsa yani soket boş ise yapıcam dimi abi. Anladım abi yaptırırım [emoji4]

Yanıtlama zamanı:
Bu işlemi elm ile olmazsa yani soket boş ise yapıcam dimi abi. Anladım abi yaptırırım [emoji4]

Yooo. Elm ile ayarları yapacan. Sonra kabloları çekecen. Far soketlerin doluysa zaten sorun yok. Sadece elm

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.