Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Konu başında yazan parçaları şaşmaz harici istanbulda bulabileceğimiz bir adres mevcutmudur? İstanbulda olupta bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. himpeks diye forumda aratır mısınız? veya benzeri çıkmacılar gezilmeli. Belli olmuyor ummadığınız yerden birşeyler çıkabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Teşekkürler. Biraz araştırayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Focus 3 trend araca konunun başında yazdığı gibi cc li direksiyonu takıp ekstra bir parça gerektirmeden kullanabilirmiyiz? Yazılımda gerekir tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Ozan bey yapılan bu işlemler aracı garanti dışı bırakmıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Ozan bey yapılan bu işlemler aracı garanti dışı bırakmıyor mu? Ilgili başlıkları okursanız aynı seyleri tekrar tekrar yazmak zorunda kalmayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Arkadaşlar tünaydın Aşırı iş yoğunluğundan buraya yazamadım. Hafta sonu Murat arkadaşımızın önerdiği Muşluoğlu servisine gittim. personel çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. kilometre ayarlarını ve gerekli güncellemeleri arabaya attılar bu işlemler için herhangi bir ücret talep etmediler. Gittiğimde bizim servisi nasıl duydunuz diye sorduklarında bende bizim focusclub daki Murat arkadaşımız vasıtasıyla olduğunu söyleyince. Servis Satış müdürü Kaan Kanık isterseniz sizin club üyelerine bizim servisimize gelirse özel indirimler sağlayabiliriz gibi bir öneride bulundu. Bende bu konuda külüp adına cevap veremeiyeceğimi ama önerinizi külüp ile paylaşacağımı forum yöneticilermizinde uygun görürse sizlerle irtibata geçip detayları konuşabileceğini söyledim. Bilgilerinize..... Ben yeni gördüm bu mesajı, yardımcı olmalarına sevindim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Tamer ve Necdet bayaa bir yardımcı oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Buarada ben henüz ilgilenemedim yukardaki konu hakkında, istanbul'a döndüğümde ilk işim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Buarada ben henüz ilgilenemedim yukardaki konu hakkında, istanbul'a döndüğümde ilk işim Giderseniz söyleyin, gelebilirsem ben de gelirim .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Arkadaşlar Focus 3 benzinli araçlar için geniş ekran gösterge paneli buldum Ankara'da fiyatı 350 TL olur dediler son 5 adet ürün kalmış almak isteyenler olursa bilgisi olsun. Ford Clinic Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 İlgili konular varken lütfen gereksiz fazla başlık açmayalım.Lütfen daha dikkatli isteyenler zaten mamasını arayacağı yeri bilir Teşekkürler konular birleşti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 peki patron teşekkürler Ben siparişi verdim de Ankara'da bu servise yakın olan dostlar varsa gelip geçerken bakıp şöyle temizinden , çiziği filan olmayanı alabilir mi benim için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Bunun km sini ayarlayıp gönderseler biz taksak direkt çalışır mı yine? servisler bunu yapmak istemiyorlar çok,bilmedikleri bir konu sonra mil/km sorunları çıkabiliyormuş. Ben aldığım yerden km sini versem onlar başka araç üzerinde bu panele o km yi girip gönderseler olur mu sizce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Onunla onlar uğraşmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Onunla onlar uğraşmaz Ok normalde ankara'da olsam bu fiyatın içine montaj ve km ayarlamada dahilmiş şimdi birde servis ile uğraşacağız ama değer mi, Değer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap