Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aksesuar Alırken Türkiyemi Yurtdışımı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dostlarım malum elimden geldiğim kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum aracıma güzel görünmesi için krom kapı kolu ile başlayacağım balina sırtı antenden sonra yurtdışında paslanmaz çelik aliexpresste 10$ = 23tl iken sahibinden.com'da bu ürün 70 liradan başlıyor siz olsanız ne yaparsınız bekleyip ucuzamı alırsınız yoksa türkiyeden kısa sürede gelmesini göze alıp pahalı alma yolunumu seçersiniz?

İlgili Ürünler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sitede paslanmaz çelik yazıyor aliexpress'te tam elimde gitti sepete ya dedim neden ülkemizle arasında bu kadar fiyat farkı var dedim ve durdum. Onu düşünüyorum hala alsammı almasam mı?

bu arada focus anahtarlık arayan dostlar içinde ebay'de var ama biraz pahalı geldi bana

http://www.ebay.com/itm/FOCUS-Keyring-ST-RS-GHIA-Titanium-Sport-2-5-Pendant-Keychain-Tuning/271368803462?_trksid=p2047675.c100012.m1985&_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20131230161411%26meid%3D4643629269351710837%26pid%3D100012%26prg%3D20131230161411%26rk%3D6%26rkt%3D10%26sd%3D271172887095

Yanıtlama zamanı:

Kromaja ne kadar meraklısınız...!?  :wacko:

Fiyat farkı neden var?

Çoğunlukla yerli satıcı ürünü sizin Çin'den alacağınız yerden alıyor ve üzerine kâr koyuyor.

Bence bu kadar basit.

Ticaretle uğraşan vatandaşlarımıza yardım etmek istiyorsanız Türkiye'den alın, yoksa her şartta Çin'den.

Ama tabii parayı veren düdüğü çalar, bu bence kısmı.

Yanıtlama zamanı:

omsa bildiğim kadarıyla türk malı, bursada üretim yapıyor.

Olabilir, bu da maliyeti yükseltir.

Beri taraftan bazı ürünleri fason Çin'de yaptırıp Türk markası olarak satıyor olabilirler.

Ticaretin çehresi çok değişti...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kromaja ne kadar meraklısınız...!?  :wacko:

Doktorum nedendir bilmiyorum seviyorum. Eski focusumda kapı kolları nikelajdı hoşuma gidiyordu focus 3'tede bu zevkten mahrum kalmak istemedim :)

Yanıtlama zamanı:

Doktorum nedendir bilmiyorum seviyorum. Eski focusumda kapı kolları nikelajdı hoşuma gidiyordu focus 3'tede bu zevkten mahrum kalmak istemedim :)

Direk şöyle birşey yaptır o vakit.

7872306592_e558e93496_b.jpg

Yanıtlama zamanı:

7872306592_e558e93496_b.jpg

Jantlar da yakıyo hani :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu bizi aşar bizim maaş yetmez bu işe :D

Yanıtlama zamanı:

Töbe töbe :D tam şey arabası olmuş bu :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.