Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Auto King Ankara Tecrübesi


Önerilen Mesajlar

Öncelikle konuyu nereye açsam bilemedim, en uygun yer burası geldi ama Yakup bey kesin beğenmez diye baştan belirteyim dedim :)

 

2 ay kadar önce yaptığım ufak bir kazadan dolayı tamponda hasar oluşmuştu, forumdan gelen tavisyeler üzerine auto kingte yaptırmaya karar verdim.

 

öncelikle gidip hasar tespiti yaptırıp randevu aldım, mini onarım kapsamında olan 4 boya hakkımdan 3ünü kullanarak tamir edeceklerini söylediler kabul edip randevu aldım.

Salı sabah 9da teslim edip çarşamba öğlen alacaktım. Çarşamba 13:30 gibi aracınız hazır diye aradılar, 14:30 gibi gittim. 15:00 gibi teslim ettiler. Ancak yapılan işlem çok kötüydü boya portakal kabuğu gibiydi, bir kaç yerde boya akmaları vardı, bazı yerlerde de çapaklar vardı, bunları gösterdiğimde hemen halledeceklerini söylediler. Yarım saat kadar sonra araç tekrar geldiğinde yine çok kötüydü sadece zımpara+pasta ile çapaklar gitmişti. Ustaya gösterdiğimde, servis müdürünü çağırdı. Servis müdürü hatayı kabul etti, 1 gün daha bekletip (veya müsait olduğum herhangi bir zaman öncelikli olarak getirebileceğimi) sorunu çözmeyi önerdi. Kabul ettim. Bugun 17:00 gibi tekrar gittim, 18:00da araç ancak hazır oldu, oldukça düzgün yapılmış olarak teslim aldım.

 

Hata her zaman olabilir önemli olan düzeltilmesi düşüncesindeyim ancak, aracı o şekilde teslim ediyor olmak çok yanlış keşke, o gün aracınız hazır değil müsaitseniz 1 gün daha kalsın diye aramalarını beklerdim, en azından fazladan 1 kere daha oraya kadar yorulmamış olurdum. Yinede sorunun çözülmesinden ve personelin yaklaşımından dolayı genel olarak memnunum diyebilirim.

 

Umarım işiniz düşmez ancak gitmesi gerekenlere faydası olur.

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Autoking den açıkcası bende memnun olmamıştım yakın zamanda arkadaşımda iş yaptırdı oda pek memnun kalmadı böyle kurumsal firmaları biz mi gözümüzde çok büyütüyoruz acaba istediklerinde ne güzel yapmışlar bak çalışanlar ya tutarsa adam anlamazsa gibi mi düşünüyor acaba arada anlayan çıkıncada işi düzeltip veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Autoking den açıkcası bende memnun olmamıştım yakın zamanda arkadaşımda iş yaptırdı oda pek memnun kalmadı böyle kurumsal firmaları biz mi gözümüzde çok büyütüyoruz acaba istediklerinde ne güzel yapmışlar bak çalışanlar ya tutarsa adam anlamazsa gibi mi düşünüyor acaba arada anlayan çıkıncada işi düzeltip veriyorlar.

benim düşüncem haddinden fazla iş alıyorlar öyle olunca da olası bir hatada düzeltmeye vakitleri olmuyor. Koca ankarada büyükte olsa sadece 1 şube var. Bu arada şubeden şubeyede çok fark var, auto kingle ilk maceram değil daha öncede çok kaliteli işlerinide gördüm çok rezil işlerinide.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu doğru değil ki, memnun olan da var olmayan da...

Halkım genel olarak şikayeti sever, memnuniyeti belirtmez.

Acıların insanı olmaya niye bu kadar meraklıyız hala çözemedim.

Tabii benim gidebileceğim yer Ank. olunca ve sadece Ozanın paylaşımı değil başkaları da var,ama aslında bu da bir şans işi gibi o an bulunan ustanın ustalığına kalıyor iş....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de focus 2.5 aracımın dikiz aynası ve tamponu için 2 yıl önce bornova auto kinge götürmüştüm. aynen burada bahsedildiği gibi boyanan yerlere elimi sürdüğümde pütürlü pütürlü geliyordu; kendilerine durumu bilditdiğimde personelin biri 1/2 litrelik pet şişeyle (pastaydı sanırım) geldi ve boyanan yerlere gözümün önünde dökerek bezle silmişti. memnun kalmadım ama aracı da tekrar bırakmak istemediğimden almıştım. güya yıkatarak vermelerine rağmen aracı bir gün sonra arabanın heryerine elime sürdüğümde pütürlü pütürlü geliyordu. yıkamacıya götürdüm çıkmadı; anladım ki; muhtemelen ya diğer araçların ya da benim aracı boyarlarken boya gelmemesi gereken yerleri kaptmadıkları için püskürtülen boya aracın heryerine gelmişti!

yani anlayacağınız günde 50 araç kapasiteli bir işletmede 100 araca bakım yapmak isterseniz olacağı bu! umarım bir daha işim düşmez!..

Selçuk Özmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.