ER-OL Otomotiv Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 (düzenlendi) Focus 3 Zetec/ST Spoiler Açıklama: Ürün orjinaldir. Stoklarla sınırlıdır. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Fiyat: KDV dahil 280 tl. Haziran 24, 2014 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 (düzenlendi) Zetec mi St mi? Bunda bir anlaşalım. Birde boyalı halde alabiliyor muyuz? Örneğin şeker kırmızı? Şubat 3, 2014 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Ztec mi St mi? Bunda bir anlaşalım. Birde boyalı halde alabiliyor muyuz? Örneğin şeker kırmızı? Ztec ve ST konusunda nokta atışı yapmışsın abi ama boyasız olduğunu düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Kusura bakmayın ztec st farkı nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Kusura bakmayın ztec st farkı nedir? Zetec St 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 birde ben sorayım ozaman..hangisi güzel durur sizce.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 birde ben sorayım ozaman..hangisi güzel durur sizce.. İkiside güzel, ST olan biraz daha sert hatlara sahip, çok belli etmesin ama şık dursun isteniyorsa Zetec, yok taktık bari abartmadan burdayım desin diyorsanız ST. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Zetec ile ST arasındaki farkı farkedemeyen sadece ben miyim ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 @ER-OL Otomotiv resimleri bekliyoruz ayrıca boyalımı boyasızmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Zetec mi St mi? Bunda bir anlaşalım. Birde boyalı halde alabiliyor muyuz? Örneğin şeker kırmızı? Haklısınız malzeme bana gelmemisti urun Zetecmis Bunlar boyalı geliyor fakat ustu cizik cogunda o yuzden boyatmanızda yarar var. @ER-OL Otomotiv resimleri bekliyoruz ayrıca boyalımı boyasızmı? Resmi yükledim kusura bakmayın gecikmeden dolayı. Boyalı urunler fakat cizikler oluyor bu urunlerin ustunde o yuzden boyatmanızda yarar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2014 Zetec daha iyi. daha orjinal duruyor bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 sedan için Spoiler var acaba mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 sedan için Spoiler var acaba mı? Kusura bakmayin mesajinizi simdi gordum malesef sedan icin mevcut degil . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 @ER-OL Otomotiv OEM ST spoiler var mı şu anda stoklarda? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap