Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gauge Menü Ile Yakıt Değişimi ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba focusçular. 

GEçen gün gauge menüyü bi karıştırdım. 

Eco mode

Cold engine

Eco mode

Gear 5.00 

gibi seçenekler vardı. yaw dedim havalar soğuk. şunu bi cold engineye alıyım nolacak dedim. sonra yakıt tüketim değerlerinin sıfırladım. her zamanki yolu aynı şekilde gitmeme rağmen arabanın ortalaması 5.7 den 5.2 ye düştü :) acaba tesadüf mü yoksa işe yarıyor mu soğuk hava da bu modu kullanmak?

bu arada bu ortalamalar yüzlerce km ve günlerce gittikten sonra. yoksa tek seferde olsa yok motor sıcaktı klimayı açtıydım bilmem ne gibi durumlar ekarte edilmiştir yani :)

Yanıtlama zamanı:

gauge menünün sadece bilgilendirme amaçlı olduğunu sanıyordum,oradan herhangi bir ayar&değişiklik yapıldığını ilk defa sizden duyuyorum

Yanıtlama zamanı:

onlar seçenek değil değerler.

cold engine de değer yokmuydu? ne kadar soğuk motorla yolculuk ettiğinizi gösterir, belli bir değerin üzerine çıkarsa ecomode kısmına girdiğinizde soğuk motor çok yakar tarzı bir mesaj çıkar gibi.

vites değişimleriniz araca uygunmuş, 5 üzerinden 5 almışsınız.

Yanıtlama zamanı:

GEçen gün gauge menüyü bi karıştırdım. 

Bunu nasıl yaptınız? 

Yani yol bilgisayarı Eco Mode ekranları gibi duruyor da yazdığınız.

Gauge test menüsünde yok böyle veriler, tabii yeni serilerde değişti ise bilemem.

Olanlar: 

Yanıtlama zamanı:

Bunu nasıl yaptınız?

Gauge test menüsünde yok böyle veriler, tabii yeni serilerde değişti ise bilemem.

Olanlar:

Var var, dediğim gibi aynı degerleri sayısal olarak gösteriyor, yaprak yerine 4.63 mesela, Buda 5 yaprak oluyor.
Yanıtlama zamanı:

Var var, dediğim gibi aynı degerleri sayısal olarak gösteriyor, yaprak yerine 4.63 mesela, Buda 5 yaprak oluyor.

Acaba bu mantıkla vites uyarısını farklı devirlerde çıkarabilir miyiz, örneğin 6100 devir gibi. :D

Yanıtlama zamanı:

Acaba bu mantıkla vites uyarısını farklı devirlerde çıkarabilir miyiz, örneğin 6100 devir gibi. :D

Remap yoksa gerek yok, remap varsa, sürücü kabiliyeti ile araç gücü orantılıysa gerek yok, değilse zaten uzun vadeli olmama ihtimali var önemi yok  ^_^

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunu nasıl yaptınız? 

Olanlar: 

yanlışlıkla sizin sayafadaki yazıyı cevaplamışım. sizin sayfadakinde eco mode hız 2.47 yazıyor ya işte orda sağ sol tuşlarına basarsanız diğer modlar çıkyor hocam

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aradım ama bulamadım lütfen yardım edin

Ne kadar zor olabilir ki, bir önceki sayfada 4 numaralı mesajda verdiğim bağlantının birinci sayfasında var mesela.

Özetle: YB sol taraftaki OK düğmesine parmağınızı basılı tutarak aracı çalıştırın ve çalıştıktan sonra ekranda "Test" yazısı çıkana kadar parmağınızı çekmeyin. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.