Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212333 merhabalar. aracımdan bir haftadır kemerimi takmayınca sinyal sesi gelmiyor hatta ışığıda yanmıyor. yanıma biri otururda takmazsa başlıyor ötmeye. bunu yaptrmasam hava yastıgının acılısını falan etkıler mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212343 Forumda arama yapın,kemer ikazı devreye alınıp çıkarılabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212355 Daha önce devreden çıkarmakla uğraşmadıysanız (nasıl adlandırılır tam olarak bilmemekle birlikte ) emniyet kemeri dişi başlığı arzalanmış olabilir. Bende aynı problemi yaşadım parça siparişi yapıldı pazartesi montajı yapılacak.. ( Parça değişimi garanti kapsamında yapılıyor ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212371 merhabalar. aracımdan bir haftadır kemerimi takmayınca sinyal sesi gelmiyor hatta ışığıda yanmıyor. yanıma biri otururda takmazsa başlıyor ötmeye. bunu yaptrmasam hava yastıgının acılısını falan etkıler mıhava yastığı her durumda açılır kemerle bir ilgisi yok .o zaman atıyorum sürücü kemer takmadi kaza yaptı acilmayacak mi hava yastığı.o zaman bu araba kendi kendine mi kaza yaptı sürücüsü olmadan mecbur açılacak tabiki .yeterki darbe alsin araba..yolcu hava yastığı da torpidonun icinden acik/kapalı dugmesi var ordan devre dışı bırakılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212376 Benim bildiğim tam tersi srs yazan airbaglerinde kemer takmazsın açılmıyor diye biliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201412 yıl comment_212429 hava yastığı her durumda açılır kemerle bir ilgisi yok .o zaman atıyorum sürücü kemer takmadi kaza yaptı acilmayacak mi hava yastığı.o zaman bu araba kendi kendine mi kaza yaptı sürücüsü olmadan mecbur açılacak tabiki .yeterki darbe alsin araba..yolcu hava yastığı da torpidonun icinden acik/kapalı dugmesi var ordan devre dışı bırakılıyor. Benim bildiğim tam tersi srs yazan airbaglerinde kemer takmazsın açılmıyor diye biliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201412 yıl comment_212487 aynı sorun bizim yolcu koltuğunda var servise götürdük 15000 bakımı için bakımı yaptılar ama sağ olsunlar dediğimiz şeylerin zerresiyle ilgilenMEmişler birde herşeyi yaptık diye teslim ettiler aracı öteki gün arıyoruz olmadı bunlar emniyet kemeri ikaz vermiyo diyoruz aldığımız cevap aaa unutmuşuz bi daha çağırıyolar sonra sanki 7/24 boş boş evde yatıyoruzda her iki günde bir aracı servise götüreceğiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl Yazar comment_212631 sorun çözüldü servıse gıttım on sn boyunca kemer ısığı hızlı yanıp sönünceye kadar kemer tokasına bastı bıraktı sonra düzeldi.. kodlanması gerekıyormus Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl comment_212632 Günüm serviste geçti iyiki bugünkü işlerimi ertelemişim tam 4 saat boyunca uğraştılar kemer soketi değişti oldu dediler servisten çıktım olmamış geri döndüm. Bu şekilde tam 3 kez servisten çıkıp geri döndüm. Neyse sonunda ustalardan biri kemeri tahminimce 10-15 kez takıp çıkardı. Sonuç olarak dertten kurtuldum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl comment_212638 Günüm serviste geçti iyiki bugünkü işlerimi ertelemişim tam 4 saat boyunca uğraştılar kemer soketi değişti oldu dediler servisten çıktım olmamış geri döndüm. Bu şekilde tam 3 kez servisten çıkıp geri döndüm. Neyse sonunda ustalardan biri kemeri tahminimce 10-15 kez takıp çıkardı. Sonuç olarak dertten kurtuldum.. Yani soketi boşa değiştiler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl comment_212639 Sonucun iyi olması sevindirici hadi geçmiş olsun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl comment_212706 Forumda sorunun cözümü mevcut zaten yarim kontak acikken 9 kere tak cikar iptal olur. 9kere tak cikar aktif olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl comment_212707 Forumda sorunun cözümü mevcut zaten yarim kontak acikken 9 kere tak cikar iptal olur. 9kere tak cikar aktif olur Doğrudur ancak iptal etmek için hiçbir çaba göstermeden böyle bir sorunla karşılaşınca arıza olma ihtimali doğal olarak değerlendirildi.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın