Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tdci Hararet Sorunu

Featured Replies

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 18,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mert Erçetin
    Mert Erçetin

Hararetin geç kalkması dizel araçlarda normaldir. Yolculuk esnasında hararet düşüyor mu ? Düşüyorsa termostat' ta sıkıntı olabilir. Diğer bahsetmiş olduklarınız normal sıkıntı yok.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Araçta herhangibir sorun yok. Çalışma olayı zaten eğer ısıtma gerekirse çalışmaz sizi bekletir. 

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Kontağı çevirirken soldaki OK tuşuna basılı tutun. Sonrasında ekranda Test yazana kadar çekmeyin elinizi. Test yazdıktan sonra aşağı doğru ok tuşlarıyla ilerleyip hararetin dijital olarak gösterildiği

Yanıtlama zamanı:

Soğukta durduğu yerde açık ya da kapalı durması bizde ne kadar farkettirir ben meraklardayım

soğukta donup kapanamama ihtimali olabilir mi acaba?

Yanıtlama zamanı:

O da mümkün de harekete başladıktan sonra donup açılamama ihtimali bence daha yüksek.

açılır açılır üzmez bizi :)

Yanıtlama zamanı:

Bende aracımı aldım alalı hiç ibrenin kımıldadığını görmedim. Şehir içi kısa mesafede kullanıyorum araç kalorifer ısıtıyor ama ibrede kımıldama yok normal diye düşünüyorum.

Orhan Kök tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aktif on izgara 2013 style benzinli aracda varmi??

• 5 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar abilerim kardeşlerim yine yepyeni bir sorun ile karşı karsiyayim şükür diyelim ? bugun Antalya'dan İzmir'e gelirken Aydin da motor ısısı bir anda 90 C den 120 C ye yükseldi ama hemen sağ şeride çekip kaloriferi son sıcak kademeye getirdim ve yaklaşık 30-40 saniye sonra direk 90 C ye sabitlendi , sabah yola çıkmadan sonra su kabini kontrol ettiğimde minimum seviyedeydi ve şimdiye kadar hiç su eksiltmedigi için doldurmadim 6 ay 10.000 km de ? bu şekilde sanayiye gittim bilgisayara bağlandı ama hata çıkmadı , soğutma kabı suyunu elimle çok rahat elleyebiliyorum ve arabanın fanı çalışıyor durdugumda bile ama hararet bir anda direk 120 oluyor o yüzden Aydın'dan İzmir'e otobandan sabit 90 km ile kalorifer 4 kademe sıcakta pise lise geldim ? geldigimde yine aynı şekilde su soğuktu motor sıcaklığına ayarlardan baktığımda 104 dereceydi yolda kaloriferi 2 dk kapattigimda hemen hararet yükseliyordu 120 ye doğru arıza nerededir acaba çok teşekkür ederim 

Yanıtlama zamanı:

İnşallah hocam canımı sıktı ama şükür yarın sanayiye ustaların eline ????baya yordu bugün ?

• Yakup Ç. A. bu konuyu kilitledi ve kilidi açıldı
Yanıtlama zamanı:
18.06.2019 - 16:57 tarihinde, Ümit Vaysaloğlu yazdı:

Belki de sadece hararet müşürü bozuk. Çok zor değilse bir değiştirip denemeniz yararınıza olacaktır. 

Direk termostat değiştirildi orjinali ile düzeldi hocam ? araştırmalara göre termostat acmiyordu diyorduk doğru çıktı ? cunku soğutma sıvısı kapta ve radyotorde buz gibiydi çok teşekkür ederim 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.