Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kimin Filmini Izleyeceğiz Şimdi...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bazen kuralları yeniden hatırlatmak benimde hoşuma gitmiyor ama şu sitede

din,spor,siyaset olayına girmeyelim konuları kapatıp silmekten ben yorulmam diğer yöneticilerimizde yorulmaz. 

Bir çoğunuz küçümseyebilir yaş olarak ama şöyle bir gerçek var kendi adıma; bu konular yüzyüze tartışılması daha doğru olur yazarak birbirinizi ifade edemezsiniz sonra başlıyor curcuna. Son mesajımdır bu konuda

Elinizin altında 12451512 adet web sitesi var bu konuları oralarda tartışalım. 

Kendi görüşüm ise, ünlü oyuncuya Allah Rahmet eylesin.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 5,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alparslan Kaplan
    Alparslan Kaplan

Gayr-i Müslim olarak öldükleri kesin olarak bilinen kimselere rahmet okumak caiz değildir. Bu, aşağıdaki ayete göre yasaktır. Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur: “Cehennemlik oldukları iyice belli olmuş

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arkadaşlar bazen kuralları yeniden hatırlatmak benimde hoşuma gitmiyor ama şu sitede din,spor,siyaset olayına girmeyelim konuları kapatıp silmekten ben yorulmam diğer yöneticilerimizde yorulmaz.  Bi

• ayıptır söylemesi bizim forum hep böyledir.

Yanıtlama zamanı:

Hitmanin son çıkan oyununa uyarlanacak olan filmde bizzat hitmani oynayacaktı. Allah rahmet eylesin, günahları varsa affetsin.

Yanıtlama zamanı:

ben çoğu kişiden farklı düşünüyorum bence filmlerde başarısızdı.Türkiye de de baya tutulmuş her yer de bu adamın muhabbeti geçiyor okulda da konuştuk bugun demek ki hızlı ve ofkelı bizi baya etkilemiş. nede olsa http://www.youtube.com/watch?v=uUurALr_Ckk 

Yanıtlama zamanı:

Bence de filmler git gide kötüleşti, f&f 6 dan sonra bir daha gitmeme kararı aldım kendimce. Çünkü yarışlar azaldı polisiye çoğaldı. 1 ve 2 güzeldi bence.

Yanıtlama zamanı:

ölümü çok şüpheli geliyor herkese ben dahil

300 km den bahsediyolar kaza yaptığı yer hiç öyle bi yer değil 

çok geniş bir yol 

ağaca ve doğalgaz borusuna vuruyor

ağaç ve boruda hasar yok , araç yanıyor ağacın yaprağında bile yanık yok , bu arada vurduğu ağaç öyle kalın bir ağaç falan değil 3 kişi çeksen aşşağa iner 

dahada ötesi ölümünden bir gün öncesi twitter hesap açılıyor ve trafik kazasında vefat ettiği yazıyor , menejerleri yalanlıyor haberi ve ertesi günü bu kaza oluyor ..

1476179_602345459803200_2107467019_n.jpg

Kazanın olduğu yol

Yanıtlama zamanı:

ölümü çok şüpheli geliyor herkese ben dahil

Yoldan çıkmadan önceki fren izleri düz, savrulma emaresi yok, fren izlerinden önce yağ izleri var, sokak lambasına sonra da ağaca vuruyor ve arka-ortadan motorlu araç önden alev alıyor, teknik bri arıza sonrası hidrolik yağı kaçırdığına dair güçlü bulgular olarak yorumlanıyor hepsi. Ayrıca sürücü de profesyonel yarışçı Roger Rodas, yarışçılar pist dışında hız yapmayacak kadar disiplinlidir genelde.

çocuklara yardım kurumuna giderken kaza yapıyor

"Reach Out Worldwide" isimli kendi kurduğu yardım kuruluşu ile doğal afet kurbanlarına yardım eden, hayatındaki şansı başkaları ile paylaşmayı ilke edinmiş bir aktördü. Toprağı bol olsun.

Hepimizin tadacak bile olsak kime, nereden ve nasıl gelirse gelsin ölüm üzüntü ve korku veriyor. 

Yanıtlama zamanı:

aynen öyle fren izlerinde bi tutarlılık yok , ayrıca kaldırım üstüne çıkmış ancak kaldırımda bozulma ve lastik izide yok sanki gelip biiri oraya indirmiş gibi aracı

bide ilk yanma videosu gece idi , sonra gündüz oldu 

Yanıtlama zamanı:

Bu devirde bence çok zor bu işi düzenlemek herkeste teknolojik zımbırtılar varken de, belirli de olmaz.

amerikalı bir vatandaş iddiasına göre paul walker'ı los angeles'ta bugün gördü ve bazı büyük haber kanallarının paul walker'ın ölümüne inanmaması cesedinin ortada olmaması herşeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi amerikayı karıştırdı. iddiaya göre temmuz ayında vizyona gircek olan fast & furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı.iddiaya göre film " biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. ben ölmedim herşey size ders vermek içindi " adlı sahneyle başlanılcak ve paul " six days " adlı şarkıyla ortaya çıkacak.
Yanıtlama zamanı:

Aracın içinde tanınamayacak kadar yanmış iki ceset var, kimlik tespiti diş kayıtları üzerinden yapılacak deniliyor. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu devirde bence çok zor bu işi düzenlemek herkeste teknolojik zımbırtılar varken de, belirli de olmaz.

Böyle bir şeyin doğru olduğunu varsayalım, o zaman ölen o 2 kişi film reklamı ve mesaj için cinayete kurban gitmiş demektir. Yani özrü kabahatinden beter bir durum :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.