Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198212 Yani bu durumla karşılaşılırsa takılıyor... Tabii üzerinde yazan hız/km gidilecek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_199928 Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_199933 Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla. Bagaj halısının altındaki lastiğin içinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_199939 Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla. Hocam kitapçıkta güzel güzel yazıyor herşey, yoksa kitapçığı arabanın internette var, linkleride forumda bolca var. Bulamazsanızda yardımcı olur birileri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201412 yıl Yazar comment_212520 evet 2. bijon anahtarıda ilk defada sıyırdı. bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum. bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler. sizlerden deneyen oldumu bijon anahtarının sağlamlığını? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201412 yıl comment_212533 evet 2. bijon anahtarıda ilk defada sıyırdı. bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum. bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler. sizlerden deneyen oldumu bijon anahtarının sağlamlığını? Merak ettim neden böyle sürekli sökme takma işlemi yapıyorsunuz? Acil değilse kullanmayın bunu, görünen köy ortada yani. Mal bu belli ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201412 yıl comment_212539 evet 2. bijon anahtarıda ilk defada sıyırdı. bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum. bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler. sizlerden deneyen oldumu bijon anahtarının sağlamlığını? ben hala tam oturtmadan kullandığınızı düşünüyorum, yoksa siz 2. kere ilk kullanımda bozulmasınamı suç atıyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201412 yıl comment_213181 KOnuya bir ekleme yapayım Acıbademde bana arabam Ford diye bijon anahtarı vermeyen Röno bayiisi Kemal Tepretoğulları Ford bayiiliğini de aldı ve o eski binayı FORD yaptı. Rönoyu da içeride daha yeni binaya taşıdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201412 yıl comment_213186 2005'te sıfır olarak aldığımız Fiestadaki bijon anahtarı da aynen ilk lastik değiştirmeye kalktığımda sıyırmıştı kenarlarını. Sökememiştim lastikleri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl Yazar comment_213537 ... Konu tekrar açılmıştır. ne güzel kapamıştın. yazdıklarımla beraber kitli kalaydı iyidi. cevap vermemiş sayıyorum kendimi kötü hissettim. Ocak 23, 201412 yıl onur karadağ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235335 lastik değişiminden bi kaç km gittikten sonra bijonları sıkayım dedim. benim de başıma geldi. bijonların hepsini kapaksız dandik olmayanları ile değiştirip yeni bir bijon anahtarı alasım var.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın