Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ilk Kullanımda Bozulan Bijon Anahtarı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yani bu durumla karşılaşılırsa takılıyor... Tabii üzerinde yazan hız/km gidilecek...

Yanıtlama zamanı:

Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla.

Hocam kitapçıkta güzel güzel yazıyor herşey, yoksa kitapçığı arabanın internette var, linkleride forumda bolca var. Bulamazsanızda yardımcı olur birileri.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet 2. bijon anahtarıda ilk defada  sıyırdı.

bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum.

bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler.

sizlerden deneyen oldumu bijon anahtarının sağlamlığını?

Yanıtlama zamanı:

bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum.

bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler.

Merak ettim neden böyle sürekli sökme takma işlemi yapıyorsunuz?

Acil değilse kullanmayın bunu, görünen köy ortada yani. Mal bu belli ki. 

Yanıtlama zamanı:

ben hala tam oturtmadan kullandığınızı düşünüyorum, yoksa siz 2. kere ilk kullanımda bozulmasınamı suç atıyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

KOnuya bir ekleme yapayım :D 

Acıbademde bana arabam Ford diye bijon anahtarı vermeyen Röno bayiisi Kemal Tepretoğulları Ford bayiiliğini de aldı ve o eski binayı FORD yaptı. Rönoyu da içeride daha yeni binaya taşıdı  :wacko:  :wacko:

Yanıtlama zamanı:

2005'te sıfır olarak aldığımız Fiestadaki bijon anahtarı da aynen ilk lastik değiştirmeye kalktığımda sıyırmıştı kenarlarını. Sökememiştim lastikleri.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

...

Konu tekrar açılmıştır.

ne güzel kapamıştın. yazdıklarımla beraber kitli kalaydı iyidi. cevap vermemiş sayıyorum kendimi kötü hissettim.

onur karadağ tarafından düzenlendi

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

lastik değişiminden bi kaç km gittikten sonra bijonları sıkayım dedim. benim de başıma geldi. bijonların hepsini kapaksız dandik olmayanları ile değiştirip yeni bir bijon anahtarı alasım var....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.