Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-Max'ler Sony ile gelmeye başlıyor !!!

Featured Replies

• Yanıt 143
  • Görüntüleme 30,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• söylemiştim gecen hafta manisadaki ford yetkili satıcısı demişti rocker sana mesajda yazmıştım demek dogru cıktı yakışır c-max e ...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Çıtırdan Plazaya gideyim dedim

• Güzel haber bu. Sony ile birlikte alınası bir araç oldu C-Max.

Yanıtlama zamanı:

Yakup o fotolar böyle özel diil gibi sanki.Hem niye hevesimi kırıyosun kardeşim,şurada hizmet yapmaya çalışıyoz.... :D :D

Ahanda fotolar:

thumb-115240.jpg

thumb-115241.jpg

thumb-115242.jpg

thumb-115243.jpg

Bora A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yakup o foyolar böyle zel diil gibi sanki.Hem niye hecesimi kırıyosun kardeşim,şurada hizmet yapmaya çalışıyoz.... :D :D

Ahanda fotolar:

Ekrana dikkatinizi çekerim...Yüksek çözünülürlüklü ve daha koyu bir renkte...ekran lacivert burada...eski c-max ve focus3 ekrnları ise mavi renkli....İlk yapacağım bu ekranı ve sony yi takmak olacak....

Bora A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

C-Max ya kesinlikle Yeni C-Max FIII ten daha çekici :D

Beğeni meselesi.Ben MPV tarzı arabaları pek sevmem....Zaten C-Maxin arkası da hiç hoşuma gitmiyor,kambur gibi...Eski C-Maxlerin arkası daha iyiydi sanki...Ayrıca o cam tavan yazın delikli tül tarzı perdeyide çekseniz yle yakıyorki başınızı şapka takmak zorunda kalıyorsunuz,bir de çok sıcak oluyor içi....Ayrıca parçalı deri döşeme yok,o kadar farkettiriyorki o deri olayı...İçi bej olduğu içinde kısa sürede sizi kirli koltuklar ve lekelerle uğraşma işi bekliyor...Ama önden çok ama çok yakışıklı,hatta Focus 3 den daha yakışıklı....

Yanıtlama zamanı:

ehehehüeeee....çok güzel duruyo ama dimi...eşim bile hak verdi bu kadar beklememe...ve dediki tamam bunu gelince taktırt arabaya sorun yapmayacağım dedi.... :D

Yanıtlama zamanı:

ehehehüeeee....çok güzel duruyo ama dimi...eşim bile hak verdi bu kadar beklememe...ve dediki tamam bunu gelince taktırt arabaya sorun yapmayacağım dedi.... :D

Ne sorunu yapacaktı ben onu merak ettim.. :D

Yanıtlama zamanı:

Evlendiğin zaman anlarsın kardeşim :D

Takar sökerim ona ne yav... :kıhkıh: O sağ koltukta oturup arabanın keyfini çıkartacak bana da karışmayacak yani... <_<:naughty::D

Yanıtlama zamanı:

O öyle olmuyor işte :D Anlarsın zamanı geldiğinde :D Ben artık tiesto bile dinleyemiyorum arabada :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

O öyle olmuyor işte :D Anlarsın zamanı geldiğinde :kıhkıh: Ben artık tiesto bile dinleyemiyorum arabada <_<

Ben onun rahatı için yapıyorum ama.. :naughty::D Ayakkabı parasına arabaya şampuan alırım ne gerek var.Lüks(temiz) arabaya binsin.. :dont:

Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

............ hatalı mesaj

Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben onun rahatı için yapıyorum ama.. :D :D Ayakkabı parasına arabaya şampuan alırım ne gerek var.Lüks(temiz) arabaya binsin.. :kıhkıh:

Hasancım arabay para harcamak evli adamın kolay kolay yapabileceği bişey diil..Hele 70 bine araba alıpta hala o arabaya para ödemeye devam edersen eşin seni 2 gün sonra terkeder...Kadınlar anlamaz erkeklerin otomobil tutkusunu....

Yanıtlama zamanı:

Ekrana dikkatinizi çekerim...Yüksek çözünülürlüklü ve daha koyu bir renkte...ekran lacivert burada...eski c-max ve focus3 ekrnları ise mavi renkli....İlk yapacağım bu ekranı ve sony yi takmak olacak....

ekran bit kadar ama yine...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.