Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37106 Türkçe sesli olan ilginçmiş baya durunuz gidiniz demesini hayal edemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37108 Hahaha. Düşünsene aşka gelip "3214 çek sağa çek sağa diyorum sana aloo" diye megafondan anons geçiyormuş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37138 Polis sanıp durur beklermişssin keke gibi sağda..eheheheheeüüeee..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37144 benım hb style da sesli komutu denerken anlayamadım dedı çok güldüm ama daha dedırtmedım hıc sızde oldumu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37145 benım hb style da sesli komutu denerken anlayamadım dedı çok güldüm ama daha dedırtmedım hıc sızde oldumu Beni anlayamayınca estiriyor dizin bulunamadı filan diyor genelde. Nasıl "dizin"e benzetiyor her söylediğim şeyi bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37146 Bende arada canım sıkılınca "naber fıstık falan" diyorum, "komut anlaşılamadı" diyor kevaşe.. Alışmamış tabi kompliman yapılmasına, anlamıyor garibim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37148 sallıyor işte özellikle radyo frekansları bazen facıya Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201114 yıl comment_37164 Benimki çok kibar canııım,efendim diyor..Eheheheüüe..Ama bazen sinirli oluyor,galiba malum günü oluyor,o zaman komut iptal edildi yada yardım konuları şunlardır gibi cozutuk şeyler diyor....ahahahaa..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37356 o değil de bizim arabaya koydukları hanımefendinin telefon numaraları ile bazı problemleri var. çocukluğuna inmek lazım diye düşünüyorum. bir türlü istediğim numarayı çevirtemedim kendisine. tamam çık istemez filan diyorum "kııırk üüç" diye tekrar ediyor. çüşş diyorum afedersiniz, üüüüç diyor. resmen kafa buluyor benimle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37363 Kadın işte,sen a diyorsun o z anlıyor..Eheheheeüüüeee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37381 Kadın işte,sen a diyorsun o z anlıyor..Eheheheeüüüeee.... :wacko: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38600 o değil de bizim arabaya koydukları hanımefendinin telefon numaraları ile bazı problemleri var. çocukluğuna inmek lazım diye düşünüyorum. bir türlü istediğim numarayı çevirtemedim kendisine. tamam çık istemez filan diyorum "kııırk üüç" diye tekrar ediyor. çüşş diyorum afedersiniz, üüüüç diyor. resmen kafa buluyor benimle. cep numarasının tamamının rakamlarını teker teker uygun hızda söyleyince tek seferde anlayıp kayıt ya da arama yapabiliyor aslında ama henüz alışabilmiş değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38603 Çoğu zaman anlamıyor,3 er veya 4 erli söylemek lazım..Örneğin SIFIR BEŞ ÜÇ İKİ ....kaydediliyor,diyor sonra Devam edin diyor,devamını söylüyorsunuz bu sefer aynı şekilde.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38605 Çoğu zaman anlamıyor,3 er veya 4 erli söylemek lazım..örneğin SIFIR BEŞ ÜÇ İKİ ....kaydediliyor,diyor sonra Devam edin diyor,devamını söylÜyorsunuz bu sefer aynı şekilde.... bekleme yapınca ara kayıt yapıyor evet ancak tÜm rakamları aynı periyotta söylemek zor zanaat numara ezberinizde bile olsa aynı periyotta şaşırmadan 11 haneyi rakamlamak zor geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40517 10 km nin üzerinde mi çalışmadı acaba, bunu bilmiyordum, Ekrana bakarsanız orada direktif veriyor yavaşlayın gibi mesela Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın