Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ün Park Sensörü

Featured Replies

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 14,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hem öndeki sensör hem de arkadaki sensör ayrı ayrı mesafe ölçebiiyor...Diyelimki uygun park yerini biraz geçe bastınız düğmeye,hemen arka park sensörü devreye giriyor,araba hafif geçince ileriye uygun

• Seni Aysun Kayacı kesmez. Sevda Demirel gibi birşey lazım sana. Çaktımı ses getirsin.. http://www.youtube.com/watch?v=g5ZTdPYLAj4

• Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var.. Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım

Yanıtlama zamanı:

Hahaha. Düşünsene aşka gelip

"3214 çek sağa çek sağa diyorum sana aloo" diye megafondan anons geçiyormuş.. :zha:

Yanıtlama zamanı:

Polis sanıp durur beklermişssin keke gibi sağda..eheheheheeüüeee.....

Yanıtlama zamanı:

benım hb style da sesli komutu denerken anlayamadım dedı çok güldüm ama daha dedırtmedım hıc :) sızde oldumu

Yanıtlama zamanı:

benım hb style da sesli komutu denerken anlayamadım dedı çok güldüm ama daha dedırtmedım hıc :) sızde oldumu

Beni anlayamayınca estiriyor dizin bulunamadı filan diyor genelde. Nasıl "dizin"e benzetiyor her söylediğim şeyi bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bende arada canım sıkılınca "naber fıstık falan" diyorum, "komut anlaşılamadı" diyor kevaşe.. Alışmamış tabi kompliman yapılmasına, anlamıyor garibim.. :)

Yanıtlama zamanı:

sallıyor işte özellikle radyo frekansları bazen facıya :)

Yanıtlama zamanı:

Benimki çok kibar canııım,efendim diyor..Eheheheüüe..Ama bazen sinirli oluyor,galiba malum günü oluyor,o zaman komut iptal edildi yada yardım konuları şunlardır gibi cozutuk şeyler diyor....ahahahaa.....

Yanıtlama zamanı:

o değil de bizim arabaya koydukları hanımefendinin telefon numaraları ile bazı problemleri var. çocukluğuna inmek lazım diye düşünüyorum. bir türlü istediğim numarayı çevirtemedim kendisine. tamam çık istemez filan diyorum "kııırk üüç" diye tekrar ediyor. çüşş diyorum afedersiniz, üüüüç diyor. resmen kafa buluyor benimle.

Yanıtlama zamanı:

Kadın işte,sen a diyorsun o z anlıyor..Eheheheeüüüeee....

Yanıtlama zamanı:

o değil de bizim arabaya koydukları hanımefendinin telefon numaraları ile bazı problemleri var. çocukluğuna inmek lazım diye düşünüyorum. bir türlü istediğim numarayı çevirtemedim kendisine. tamam çık istemez filan diyorum "kııırk üüç" diye tekrar ediyor. çüşş diyorum afedersiniz, üüüüç diyor. resmen kafa buluyor benimle.

cep numarasının tamamının rakamlarını teker teker uygun hızda söyleyince tek seferde anlayıp kayıt ya da arama yapabiliyor aslında ama henüz alışabilmiş değilim.

Yanıtlama zamanı:

Çoğu zaman anlamıyor,3 er veya 4 erli söylemek lazım..Örneğin SIFIR BEŞ ÜÇ İKİ ....kaydediliyor,diyor sonra Devam edin diyor,devamını söylüyorsunuz bu sefer aynı şekilde....

Yanıtlama zamanı:

Çoğu zaman anlamıyor,3 er veya 4 erli söylemek lazım..örneğin SIFIR BEŞ ÜÇ İKİ ....kaydediliyor,diyor sonra Devam edin diyor,devamını söylÜyorsunuz bu sefer aynı şekilde....

bekleme yapınca ara kayıt yapıyor evet ancak tÜm rakamları aynı periyotta söylemek zor zanaat :) numara ezberinizde bile olsa aynı periyotta şaşırmadan 11 haneyi rakamlamak zor geliyor.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

10 km nin üzerinde mi çalışmadı acaba, bunu bilmiyordum,

Ekrana bakarsanız orada direktif veriyor yavaşlayın gibi mesela

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.