Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ün Park Sensörü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar mrb. Yeni focus sedan aldım. Ama geri vitese takar takmaz boş arazide de olsam acayip ses çıkıyor. Bunu nasıl çözeceğim ? Acil yardım lütfen

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 14,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hem öndeki sensör hem de arkadaki sensör ayrı ayrı mesafe ölçebiiyor...Diyelimki uygun park yerini biraz geçe bastınız düğmeye,hemen arka park sensörü devreye giriyor,araba hafif geçince ileriye uygun

• Seni Aysun Kayacı kesmez. Sevda Demirel gibi birşey lazım sana. Çaktımı ses getirsin.. http://www.youtube.com/watch?v=g5ZTdPYLAj4

• Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var.. Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz..

Aracınız hayırlı olsun..

Geri vitese aracınızı taktığınızda arkanız boşken ses süreklimi geliyor ? Yoksa bbi biiiiiiip yapıp susuyormu ?

Yanıtlama zamanı:

Yok yok bendede durum aynı otu, çöpü, kaldırım kenarını, herşeyi algılıyor bi ara video çeker eklerim. Sıkıntı yok.

Yeniceri_Demirbey tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yok yok bendede durum aynı otu, çöpü, kaldırım kenarını, herşeyi algılıyor bi ara video çeker eklerim. Sıkıntı yok.

Sensör çok hassas olduğundan yapıyor..Bazende sensör takılıyor,sürekli ötüyor geri viteste...Özellikle kışın yapıyor..Yazın ise geri vites tam oturmadığında yaşanıyor o sensörün sürekli ötmesi durumu...

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Araci alirken eger otomatik park sistemi ile almassaniz serviste takilan sensorler sorun yaratabiliyor.Hatta bazen bozukmu acaba bile diyebiliyorsunuz.Bunun sebebi aracla sonradan takilan sensorlerin otomatik park sistemindeki ile farkli olmasi sanirim servis onlari baska bir yerden getiriyor bu konu ile bilgisi olan arkadas varsa bize bu konu hakkinda detayli bir aciklama yaparsa cok sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun. geri vitese tam geçmezse cırrrr diye dişli sesi geliyor bazen. kastettiğiniz o değil de uyarı sesi ise, tamponlarda vida kapağına benzeyen park sensörlerinin önlerinde herhangi bir engel olmaması gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Arada bir benim orjinal arka soldan ikinci sensör de yarıya kadar gelip gidiyor sonra düzeliyor. Park sistemi olanlarda otomatik park sebebiyle daha güvenilir bir sensör koymuşlardır muhtemelen de oda gecikmeli. Gerçi hepsi az veya çok gecikmeli.

Yanıtlama zamanı:

Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var..

Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım

Yanıtlama zamanı:

benim sensörler gayet hassas...Gecikme falanda yaşamıyorum...Ama yinede son çizgiye kadar zorlamıyorum mümkün olduğunca...Ancak otomatik parkta araba kendisi ayarlıyor herşeyi zaten,sıkıntı yaşamıyorum....

Yanıtlama zamanı:

Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var..

Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım

Güzel olur tabikide ama muhtemelen saçma bir fiyat isteyebilirler.

benim sensörler gayet hassas...Gecikme falanda yaşamıyorum...Ama yinede son çizgiye kadar zorlamıyorum mümkün olduğunca...Ancak otomatik parkta araba kendisi ayarlıyor herşeyi zaten,sıkıntı yaşamıyorum....

Bizim sensörler farklı mı acaba merak ettim şimdi. Benimkiler park yerinden çıkarken açık bırakırsam sağ mesela sürekli ötüyor. Park ettiğim yerde de sürekli öttüğü yere kadar gidiyorum bazen geride bile kalmış olabiliyorum. Gerçi bizim park yeri baya dar olduğundan da olabilir bunlar. Alışmışız park sorunundan dolayı sıfır sıfır parketmeye.

Gecikme dediğim de 1-2 saniyelik yanlış anlaşılmasın.

Yanıtlama zamanı:

Bende de hiç sıkıntı olmadı henüz, sadece Cumartesi otomatik park düğmesi çalışmadı, yani basmama rağmen park yeri aramaya başlamadı, hıh foruma yazacak bişey buldum demiştim ki, sonra çalıştı kendisi. Nasıl olduysa artık, o zamandan beri de binmedim, bilmiyorum çalışıyor mu çalışmıyor mu şu an.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.