Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40518 Araci alirken eger otomatik park sistemi ile almassaniz serviste takilan sensorler sorun yaratabiliyor.Hatta bazen bozukmu acaba bile diyebiliyorsunuz.Bunun sebebi aracla sonradan takilan sensorlerin otomatik park sistemindeki ile farkli olmasi sanirim servis onlari baska bir yerden getiriyor bu konu ile bilgisi olan arkadas varsa bize bu konu hakkinda detayli bir aciklama yaparsa cok sevinirim. Buna ek olarak park sisteminin çalıştığı ekran teybin üstündeki yani komutlara geç cevap veriyor bunun sebebide en alt versiyon olması. Daha gelişmişini takarsanız daha hızlı tepki veriyor. Gösterge ekranı gibi yani ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40525 Buna ek olarak park sisteminin çalıştığı ekran teybin üstündeki yani komutlara geç cevap veriyor bunun sebebide en alt versiyon olması. Daha gelişmişini takarsanız daha hızlı tepki veriyor. Gösterge ekranı gibi yani ) dogru olabilir o ekran gercekten cok dandik ben cok anlamam ama muzik isinden anlayan bir tanidigim cok hoslanmadi dinledikten sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40557 Buna ek olarak park sisteminin çalıştığı ekran teybin üstündeki yani komutlara geç cevap veriyor bunun sebebide en alt versiyon olması. Daha gelişmişini takarsanız daha hızlı tepki veriyor. Gösterge ekranı gibi yani ) Renkli göstergede o görüntü/animasyonlar gerçekten çok başarılı. Ford'u o konuda takdir ettim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40643 Renkli göstergede o görüntü/animasyonlar gerçekten çok başarılı. Ford'u o konuda takdir ettim.. O göstergeden de istiyom ben..Ama navigasyonsuzundan..C-Maxtekinden yani.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40647 Navigasyonlusundan da alabilirsin o dert değil. Ön paneli değiştirmeden kullanan bir rus gÖrdüm bugün internette. Adam SD kartı içine koyup kapağı Öyle kapatmış. Kenarlarda kalan boşluklarıda siyah birşeyle Örtmüş. Fena değildi gÖrüntüsü.. Adamın arabası da kel oğlu kel. BT falan filan hiçbirşey yok. Ahanda buldum resimlerini... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40919 Aslında fena gözükmüyor ha..Kenarları neyle kapatmışki acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41190 Çok muntazam olmuş ama...Mertol bu ekranı nasıl bulabilirizki,var mıdır bizim elemanda ne dersin? Sırf ekran ama.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41365 Olsa çoktan almıştım. O adam hurdacı. Sigorta dönüşü parça falan satıyor genelde. Arada TIRcılardan aldığı parçalarıda satıyor.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın