Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ne Alalım?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle passat...olana focus devri..kendime de böle bişi...exculiseve olursa daha makbul...

• Yanıt 135
  • Görüntüleme 21k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın.

Passat güzel araba.

Ama passat mı Mondi mi deseniz herzaman mondi derim, passat ederinin çok üzerinde alınıp satılıyor TR de, ama mondeo verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla veriyor :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Aydın abi sana %100 katılıyorum bu konuda ancak mondeoyu satması ayrı bir dert passatta öyle bir sıkıntı yok

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun.

ilk yokuş deneyiminden sonra yeniden araba bakmaya başlarız artık size :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Aydın abi sana %100 katılıyorum bu konuda ancak mondeoyu satması ayrı bir dert passatta öyle bir sıkıntı yok

Titanium 2.0 TDCI mondi alıcaksın ve Bineceksin Ogün'cüm tadını çıkara çıkara, kaça satarım nasıl satarım demiceksin :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bi ara ghia bakıyordu babam....Şunu farkettim gerçekten 2. el yok....Focus 1.6 tdci fiyatına Mondeo 2.0 tdci ghia alınabiliyor....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir arabanın satılmaması 2. el yok demekdir bence..Bi de ucuza gidiyorsa tam olur...Neyse Aydın abimin dediği gibi ilk yokuşu sabırsıkla bekliyorum.... :D:yeah:

97has tarafından düzenlendi

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet arabayı sattık gene geldik buraya... İki şeçenek sundu babam bunun dışında hertürlü şey denebilir. :)

1. Seçenek: VW Passat 1.6 MPI Trendline 41.000 TL 2009 model (Hiç sıcak bakmıyorum)

2. Seçenek: Audi A4 (B8 kasa galiba) 2.0 TDI (100.000 km) 2008 model 64.000 TL(Aslında olabilir)

Bunlar babamın galerileri dolaştıktan sonra bulduğu iki makul seçenekmiş.. :) Siz de her türlü düşüncenizi, önerilerinize açığız... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

41 bin TL ve 64 bin TL farklar mevcut...Çok ilginÇ...

Anladım ki vw grubuna devam edilece..Octovia'nın tdi'ına baksanıza yine ?

valla bende babamı anlamakta güÇlük Çekiyorum..Baba diyorum sınırın ne ona göre bir Çizgi Çekeceğim... 3 aşağı ne bulursan olur felan diyor bende şaşırdım.. :)

Passat a bindikten sonra bi daha octavia ya dönmem felan dedi.. :) Yoksa makul aslında.... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yani motor kaygısı yoksa 115 ps alsın o zman onlarda DSG de var ...Lpg uyuyordur heralde..

FSI mı? Onlara LPG olmuyo ayrıca onlardaki otomatik şanzıman bildiğimiz klasik otomatik... DSG TSI ile birlikte sunuldu.. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.