Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ne Alalım?

Featured Replies

• Yanıt 135
  • Görüntüleme 21,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Hasan son mesaj

Evet Babam son bir atak yaptı... :) 2011 model Skoda octavia 1.6 tdi ambiente varmış ikinci el özgende onu almak daha mantıklı dedi ve cumartesi günü gidip bakacağız araca (babam antalya'da cuma günü dönecek). :) Kısmetse pazartesi alınacak.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün biraz yazılıya çalışıp yatmıştım görmemişim.. :kıhkıh:

Babam özgen'de(Adana Skoda bayisi) 1.6 TDI ambiente varmış onu alacağım diyor araç şu... :nazar:

http://araba.com/4272974/Skoda-Octavia-16-TDI-Ambiante

Ha şunu görünce içim gitmiyor değil.. :D

http://araba.com/4230197/Skoda-Octavia-14-TSI-DSG-Elegance

Bakalım.. Babama daha söylemedim gelsin bakmaya gittiğimizde söylerim ikisine birden bakarız.. :) (Babam Antalya Manavgat'da Cuma akşam dönecek.. :) )

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet topluca gittik 1.6 TDI Ambiante aldık geldik.. :D Normalde o TSI DSG Elegance alınacaktı ama onu ancak 3. ayda verebiliriz kotayı doldurmak için şirket üstüne alındı dedi.. :D Araç çok güzel daha trafiğe çıkalı 4 ay olmuş.. :D 3 ayda 19000 km yapmış bunu alan adam bunu bırakıp Yeti(2.0 TDI galiba... Hatta test etmek için İstanbul'a gitmiş Octavia ile..) almış.. :) 1 aydır burada yatıyormuş... Araç sıfır gibiydi.. Bende alalım dedim.... Pazartesi satışı alınacak...

Araca kasko yapılacak.. Sizce hangi şirkete yaptırmalı... Daha ilk kasko indirim felan olmaz o yüzden..

xxl_65d4c55602e188f1c4eea3e7ee463a59.jpg

:) Resim çekmeyi unutmuşum.. :)

Hasan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben çok beğendim.. Kafayı bozarsam çok fonksiyonlu deri direksiyonu ebay'dan alır bayiye taktırırım.. :D Boyutlar konusunda bence boyut önemli değil önemli olan işlevsellik.. :D Fakat buda çok geniş.. 560 litre bagajı ile (ayıptır söylemesi.. :) ) sedan focus 3 leri 2 ye katlar.. :) Motor güzel ben öyle 1 sn gecikme felan hissetmedim tabi ben kullanmadım.. Trafiğe kapalı bir yerde ufak bir iki dönüş yaparım alındıktan sonra.. :D

Yanıtlama zamanı:

:DBoyutlar konusunda bence boyut önemli değil önemli olan işlevsellik.. :D

Bu nedir ya :D

Bu arada hayırlı olsun Kardeşim :)

Yanıtlama zamanı:

cok güzel olum...gülegüle kullanın cok temiz görünüyor kazasız belasız sürüşler... :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu nedir ya :D

Bu arada hayırlı olsun Kardeşim :)

saol onurum.. :D

Arabadan bahsediyorum orada..büyük değil ama büyük hissettiriyor.. :D:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler aydın abi.. :)

Yanıtlama zamanı:

Hasan hayırlı olsun çok güzel bir araç, motoru da sessiz ve devirli bir dizel.

Arkadaşın Golf ünden kullandığım kadarıyla torkunu çok düşük bir devirde veriyor yani kalkış yaparken gaza az dokunmayla ön tekerler neredeyse hiç gecikme olmadan ufaktan patinaj atmaya başlıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.