Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35350 Hasan son mesaj Evet Babam son bir atak yaptı... 2011 model Skoda octavia 1.6 tdi ambiente varmış ikinci el özgende onu almak daha mantıklı dedi ve cumartesi günü gidip bakacağız araca (babam antalya'da cuma günü dönecek). Kısmetse pazartesi alınacak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35351 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl Yazar comment_35507 Dün biraz yazılıya çalışıp yatmıştım görmemişim.. Babam özgen'de(Adana Skoda bayisi) 1.6 TDI ambiente varmış onu alacağım diyor araç şu... http://araba.com/4272974/Skoda-Octavia-16-TDI-Ambiante Ha şunu görünce içim gitmiyor değil.. http://araba.com/4230197/Skoda-Octavia-14-TSI-DSG-Elegance Bakalım.. Babama daha söylemedim gelsin bakmaya gittiğimizde söylerim ikisine birden bakarız.. (Babam Antalya Manavgat'da Cuma akşam dönecek.. ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35509 Octavianın elegance'ı güzel, ama sanırım ucuz ve dizel olduğu için ambiane tercih ediyor. binilmez mi binilir tabii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl Yazar comment_36028 Evet topluca gittik 1.6 TDI Ambiante aldık geldik.. Normalde o TSI DSG Elegance alınacaktı ama onu ancak 3. ayda verebiliriz kotayı doldurmak için şirket üstüne alındı dedi.. Araç çok güzel daha trafiğe çıkalı 4 ay olmuş.. 3 ayda 19000 km yapmış bunu alan adam bunu bırakıp Yeti(2.0 TDI galiba... Hatta test etmek için İstanbul'a gitmiş Octavia ile..) almış.. 1 aydır burada yatıyormuş... Araç sıfır gibiydi.. Bende alalım dedim.... Pazartesi satışı alınacak... Araca kasko yapılacak.. Sizce hangi şirkete yaptırmalı... Daha ilk kasko indirim felan olmaz o yüzden.. Resim çekmeyi unutmuşum.. Aralık 10, 201114 yıl Hasan K. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36029 Hayırlı uğurlu olsun, Güle güle kullanın. Allah Kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bakalım Passat'tan sonra nasıl gelecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl Yazar comment_36032 Ben çok beğendim.. Kafayı bozarsam çok fonksiyonlu deri direksiyonu ebay'dan alır bayiye taktırırım.. Boyutlar konusunda bence boyut önemli değil önemli olan işlevsellik.. Fakat buda çok geniş.. 560 litre bagajı ile (ayıptır söylemesi.. ) sedan focus 3 leri 2 ye katlar.. Motor güzel ben öyle 1 sn gecikme felan hissetmedim tabi ben kullanmadım.. Trafiğe kapalı bir yerde ufak bir iki dönüş yaparım alındıktan sonra.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36034 Boyutlar konusunda bence boyut önemli değil önemli olan işlevsellik.. Bu nedir ya Bu arada hayırlı olsun Kardeşim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36035 cok güzel olum...gülegüle kullanın cok temiz görünüyor kazasız belasız sürüşler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl Yazar comment_36036 Bu nedir ya Bu arada hayırlı olsun Kardeşim saol onurum.. Arabadan bahsediyorum orada..büyük değil ama büyük hissettiriyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36041 Hayırlı olsun Hasan. iyi günlerde kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36044 Hasan hayırlı olsun çok güzel bir araç, motoru da sessiz ve devirli bir dizel. Arkadaşın Golf ünden kullandığım kadarıyla torkunu çok düşük bir devirde veriyor yani kalkış yaparken gaza az dokunmayla ön tekerler neredeyse hiç gecikme olmadan ufaktan patinaj atmaya başlıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın