Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201312 yıl comment_193739 2013 Nisan da aldığım focus 3 titanium dizel arabam 9500 km de ve antfiriz suyunda az da olsa eksiltme var. çok az şekide devam ediyor.Bugüne kadar tamamlama ihtiyacı duymadım.( şu anda min seviyenin çok az altında). Bu sistemler genelde kapalı devre olur ama yinede sormak istedim. bana bu konuda bilgi verebilcek tecrübeli arkadaşlar varmı? Kaçak şüphesini kontro için bakılacak nereler var? şimdiden teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201312 yıl comment_193746 Birçok hortum bağlantısı var. Kapağını soğukken açın ve kireçsiz bir su ekleyin max. seviyesine kadar. Kullanmaya devam edin arada soğukken kontrol edin. Sürekli eksiltme var ise depodan basınç pompası ile basılıp kaçak kontrolü yapılabilir. Sıcak-soğuk genleşme ve basınç farkıyla farklı gözlem yaşanabilir fakat motor soğukken aynı seviyelerde olmalı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201312 yıl comment_193751 Ben eski arabamda mutlaka bir şişe antifriz bulundururdum, yeni aracımı alırken servise sordum ancak "kesinlikle eksilmez" dedi, üsteledim, yazın tatile gitsem, 3 bin km yol yapsam da mı eksilmez dedim, yok eksilmez, az da olsa bir eksilme olursa sızıntı vardır dediler, hiç aklıma yatmadı ama tamam dedim ben de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201312 yıl comment_193753 Ford fabrikada sıvıları doldururken biraz çalıyor sanırım. Soğutma suyu da fren hidroliği de min. düzeyinde veya biraz altında gelebiliyor. Hidrolik yağı uyarısında da yazışmıştık. Kaçak düşünmeyin şimdilik, Çağlar'ın dediği gibi yapın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201312 yıl comment_193836 aracın düz biryerde olduğuna emin olun..zaten sallanan bir kutu..basit bir tutturma yeri var.. sabah yola çıkmadan önce kontrol edin..1 ay sonra tekrarlayın..saf su, kaynamış soğumuş su(1 bardağı aşmayacaksa) veya antifiriz dahi ekleyebilirsiniz ki daha mantıklı olur çünkü; ben opetten kırmızı antifirz aldım. kılavuzdaki onay kodu antifirizin arkasında yazıyor ve ford markasıda.. 750 ml çekip, 750 ml antifiriz koydum daha ölçtürmedim ama ilk gelişi -22 idi..-30-32 ye düşmüştür sanırım hesaplarıma göre..o da yeterde artar bile.. soğuk yerde yaşayanların mutlaka kontrol ettirmelerini tavsiye ederim.. -22 bana az geldi..motorda sıkıntı olmasa bile radyatörde olabilir diye düşündüm.. e garantisi var olursa olsun, bana göre bir şey değil. o radyatörün sökülmesi için ön taraf dağılır.. ve maalesef işçilik her zaman iyi olmayabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201312 yıl comment_193863 uzun zamandır benim de dikkatimi çekiyordu ama hiç önemsemedim. MİN seviyesinin altındaydı. hiç tamamlamadım ama 2.yıl bakımında kaçaktan dolayı garantiden devirdaim pompası ve kayış değişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201312 yıl comment_193902 aracı teslim aldığımda min seviyesinin altındaydı serviste söyledim su eklediler aynı yerde duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201312 yıl Yazar comment_194018 Az önce 300ml ekledim ( 200ml opet kırmızı antifiriz 100ml hazır su). Takip biraz uzun sürecek ama seviyeleri unutmamak için fotoğrafladım. Bilgi verenlere teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203894 Bugün kontrol ettim benimde seviye az biraz MIN altına inmiş. Opete uğrayıp kırmızı antifiriz alacağım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_203937 Bugün kontrol ettim benimde seviye az biraz MIN altına inmiş. Opete uğrayıp kırmızı antifiriz alacağım.... Ahmet'im servise uğra ücretsiz tamamlıyorlar.... Hem derecesini de ölçerler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_203947 Ahmet'im servise uğra ücretsiz tamamlıyorlar.... Hem derecesini de ölçerler.... Kadirlideyim şimdi. En yakın servis 100 km falan buraya Böyle kullansam bir süre sıkıntı yaratır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_203952 Kadirlideyim şimdi. En yakın servis 100 km falan buraya Böyle kullansam bir süre sıkıntı yaratır mı? Seviye çok aşağıda değilse problem olacağını sanmıyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_203953 Seviye çok aşağıda değilse problem olacağını sanmıyorum.... MIN seviyesinin milim altında Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_203954 MIN seviyesinin milim altında Hiç bir sıkıntı yok o vakit... Tabii eksiltme yapıp yapmadığını kontrol etmek gerek.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201610 yıl comment_359354 Arkadasimin arabasina antifiriz tamamliyoruz 2 3 gun sonra eksik gibi gorunuyor kapagi acinca fosss diye sesle beraber su maksimum seviyesine geliyor sorun ne sizce cevaplar icin tesekkurler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın