Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakıt Lambası Cok Erken Uyarı Veriyor.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle menzil yükselecektir heleki uzun yolda 90-100km hızda gidin menzilin arttığını göreceksiniz ..Hatta 100km bu hızlarda gidin depoyu fulleyin garanti 1000km menzil görürsünüz ..Ben 1.6 182 ps ecoboostla 867 km menzil gördüm depoyu fullediğimde ...Ortalama tüketimim 6,6 ,son 15 dk lık sürüşümde ekonomikti yalnız :)

menzil 0 km yazınca 50km rahat yaparsınız ama 100km heleki benzinli arabada zor..Eğer aracı çok ekonomik kullandıysanız ve o şekilde menzil 0 yazdıysa daha zor 100km yapması..Ama örneğin performanslı kullanın menzil 0 yazsın daha sonra 0 yazdıktan sonra çok ekonomik kullanın 0 zaman belki yapar 100km yi.Ama genel olarak lamba yanınca 10 litre yakıt kalıyor araçta ,0 yazınca 50 km yaparsınız lamba yandıktan sonra 10litre yakıt kalıyor işte yaptığınız km ye ve sürüş ortalamanıza göre hesabı yaparsınız .lamba yanınca 1.0 ecoboostla , eğer ekonomik kullanırsanız uzunyolda 150-200arası yol yaparsınız ama deponun dibini görerek ve ekonomik sürerek:)

Lamba yanınca zaten 80 civarı bir menzil kaldığını gösteriyor, bu 80 km de bitirince yani menzil sıfıra düşünce depoyu doldurduğumda 48-49 litre alıyor. Yani içerde 6-7 litre benzin kalıyor. ortalamam zaten 6 litre civarlarında yani menzil sıfıra indiğinde 100 km daha yaparım gibi görüyorum. Cem abi bu konulara çok takılmayın diyor gerçi ama bizim burdan batıya gelirken düzgün benzinlik bulmak bazen zor olabiliyor. En azından riske girmesek de ne kadar gidebileceğini bilmekte fayda var.

• Yanıt 52
  • Görüntüleme 13,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Rica ederim zahmet konu değil, vakit ve bilgi de varsa cevap da vardır. Ancak eskiler her yeni gelenin aynı soruları bir daha bir daha sormasından ister istemez sıkılıyor. Yeni gelenlerin eski konul

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

ilgili bilgiler    

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Shell alin. Hem ne demisler akili kelden yakiti shelll den alacaksın. :)

Yanıtlama zamanı:

Lamba yanınca zaten 80 civarı bir menzil kaldığını gösteriyor, bu 80 km de bitirince yani menzil sıfıra düşünce depoyu doldurduğumda 48-49 litre alıyor. Yani içerde 6-7 litre benzin kalıyor. ortalamam zaten 6 litre civarlarında yani menzil sıfıra indiğinde 100 km daha yaparım gibi görüyorum. Cem abi bu konulara çok takılmayın diyor gerçi ama bizim burdan batıya gelirken düzgün benzinlik bulmak bazen zor olabiliyor. En azından riske girmesek de ne kadar gidebileceğini bilmekte fayda var.

lamba yanınca 150-200 arası yaparsınız ekonomik kullanarak ve uzun yolda ..80 km menzil yazdıktan sonra ekonomik kulanın biraz, stop edip çalıştırın menzil tekrar yükseliyor 

Yanıtlama zamanı:

ben aracımı aldım benzin göstergesi 1 km kaldı yazıyordu sonuna kadar kullandım ve focusa hayran kaldım ama aracım benzinli...

Yanıtlama zamanı:

ben aracımı aldım benzin göstergesi 1 km kaldı yazıyordu sonuna kadar kullandım ve focusa hayran kaldım ama aracım benzinli...

Son nasıl tanımlanıyor?

Neye neden hayran kaldın?

Bütün bu hayranlık 1 km'de mi oluştu, buna ilk görüşte aşk mı demeliyiz?

Yanıtlama zamanı:

cem abi benzin istasyonuna 1 km kaldı işareti ya benim diğer kullandığım araçlarda bu riske girmezdim gerçekten ilk görüşte aşk:) :guitar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cem abi benzin istasyonuna 1 km kaldı işareti ya benim diğer kullandığım araçlarda bu riske girmezdim gerçekten ilk görüşte aşk:) :guitar:

bende aşığım aracıma o kadarki benzin bitse bile ibreler sıfıra düşse kalan menzil 0 km dese bile 150-200 km daha gidiyorum depoyu fulluyorum daha içince 13-14 litre kalıyor

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ısık yanınca 43 44 lt alıo.. 10 lıtre varken yanıyor bunu yazılımla falan azaltamazmyız? aynı sey olucak ama  psıkolojık olarak rahat ederım barı :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.