Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opel Cascada

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araç satışa çıkmış. Ben kaçırmış olabilirim ama bugün otoparkta görünce siteye baktım öyle gördüm. 

Astra'nın lüks coupesi olmuş sanıyorum. Arkadan bakınca sınıfının üzerinde bir tasarımı var bence. Fiyatıda öyle 97 binden başlayan fiyatlar ile .... :)

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/yeni-cascada/genel-bakis.html

IMAG0544_zps6d997623.jpg

IMAG0545_zps8684e036.jpg

IMAG0546_zps5fbda531.jpg

Tavanı açık ve kapalı olarak ben beğendim. Bu araçlardaki genel garip bagaj kapağı ve arka tasarım sorunu bence yok. Arkası biraz Amerikan havasında sanki. 

Yanıtlama zamanı:

Hemen motor info verelim

1.6 170 ps otomatik 97 bin lira

2.0 dizel 165 ps otomatik 120 bin lira

:yeah: Benzinli biraz daha ucuz olaydı iyiydi buarada tümü cosmo ile yani üst donanımla geliyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu tip araclarda genelde Engin abinin dedigi gibi arka tasarim sacmaliyor ama bu aracta yok :) Ornek Focus CC Megane cabrio veya eski astra twintop mu neydi o. 80.000 benzinlinin hakkiydi bence nede olsa Astra bu araba alt yapi olarak degil mi ?

Yanıtlama zamanı:

Standart donanım başarılı da: 0-100 km/saat saniye Benzinli:  9,9  Dizel: 10,4  benzinli 1658 dizel 1741 kg.

Performans açısından bence yetersiz. Bu vergilerle alternatif motor seçeneği de yoktur muhtemelen.

Yanıtlama zamanı:

Standart donanım başarılı da: 0-100 km/saat saniye Benzinli:  9,9  Dizel: 10,4  benzinli 1658 dizel 1741 kg.

Performans açısından bence yetersiz. Bu vergilerle alternatif motor seçeneği de yoktur muhtemelen.

O nasil bir agirliktir yuhh. 4 kisi bin arabaya ettimi sana 2 ton. :blink:   Yeni x5 2 ton yeni range 2.1ton  :kıhkıh:

Yazdigimi duzenlemek zorunda kaldim.Arabayi biraz arastirdim.Opel bu araci 3 cabrio ve e cabrio`ya rakip olarak cikartmis.Rakip onlar ise agirlik olarak cokta kotu degil hatta aralarinda en hafif araba dige biliriz ama yinede astra altyapisiyla ve astradan devsirme tasarimiyla bu araclara rakip olmasi cok zor hatta mumkun degil.Benim gozumde bu aracin rakipleri megane cabrio ve tarzi arabalardir.

Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

tente olayını oldum olası sevmem biraz klasik olacak ama 97 bin e Mercedes alırım daha iyi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada arkadaki gri araç Bentley ama pek ilgi alanıma girmemiş. :) 

canlı gören biri olarak ben aracı şık buldum. Özellikle bordo renkli tente tavan aracı olduğundan daha elit göstermiş bence. 

Ağırlık bu arabalardaki şasi güçlendirme ve tavan mekanizmaları yüzünden artıyor. Zaten sportif kullanım amaçlı çok uçup kaçacak bir araç değil. Daha çok üstünü açıp süzülmek için. :) 

Bu arka tasarım uzaktan görünce ilk olarak aklıma Sebring ( Amerikan markayı hatırlayamadım) modelini getirdi. 

Yanıtlama zamanı:

yandan passat cc görüntüsü var jantlarda anımsatıyor :Duguja6e2.jpgpuje8ura.jpg

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

F type 2 kişilik v6 v8 motorları olan efsanevi bir araba çünkü :D 

Volvo C70e rakip olur ancak dicem oda olmayacak :)

Yanıtlama zamanı:

Gayet güzel duruyor ancak fiyat gerçekten biraz uçuk olmuş 97 bin liraya çok daha iyi seçenekler var bence :D performans açısındanda yetersiz kalmış bana göre..

Yanıtlama zamanı:

geçenlerde bayiide gördüm bende canlı canlı daha şık duruyor ancak ilgilenip incelemedim.

tenteli olmayaydı iyiydi :)

tenteli araba kullandınmı abi?

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.