Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl comment_187977 ama araç zeten içeriden açılmaya izin veriyor ama alarm devreye giriyor hareket halindeyken olan kilittede yine araca tırafik içindeyken dışarıdan açılmalara çanta vesaire gibi şeylerin çalınmasını önlemek için yapılmış bi sistem yine kilidi açmadan istediğiniz kapıyı içerden açabiliyorsunuz yani focus da öyleydi bu durumun kullanıcıya artısı var bence . İyi de çift kilidin mantığı, aracın içten de açılmasını engellemektir. Hareket halinde ise otomatik kilitleme yok ama bunu manuel yapabilirsiniz... Diğer yandan ben hareket halinde kilide karşıyım.. Sadece kapkaçı değil, acil durumları da düşünün... Bilinciniz kapalı araçtasınız ve dışarıdakiler camı kırmadan size ulaşamıyorlar.. Bence kapkaç tehlikesinden daha önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl Yazar comment_187980 İyi de çift kilidin mantığı, aracın içten de açılmasını engellemektir. Hareket halinde ise otomatik kilitleme yok ama bunu manuel yapabilirsiniz... Diğer yandan ben hareket halinde kilide karşıyım.. Sadece kapkaçı değil, acil durumları da düşünün... Bilinciniz kapalı araçtasınız ve dışarıdakiler camı kırmadan size ulaşamıyorlar.. Bence kapkaç tehlikesinden daha önemli. 2010 focusum da dışarıdan çift kitlendim ve kapı açma yerinin üstündeki mandalı çekip kapıyı açmıştım ve hemen alarm çalmaya başlamıştı yani içeriden açılıyor ama o an mandalı herkes akıl edemez tabi sadece alarm artısı oluyor çift kitlendiğinde ama kaza anında içerden kitlemenin zararı da var dediğiniz gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl comment_188018 Yoksa sistem hazır, ne donanıma, ne de yazılıma ekstra para ödemeyecek. Düğmeye ikinci kez basışta çift kilit komutuna alacak sistem ve kilitlenecek. değil. çift kilidin kilit motorları farklıdır, tamamen donanım yani. birde genellikle yazılıma para verilmez, var olan mühendislerin normal mesai saatlerinde o yazılımı yazdıkları düşünülür. maliyet donanım maliyeti *2 dir kabaca reklam nakliye vs giderleride işin içine katmak için. 2010 focusum da dışarıdan çift kitlendim ve kapı açma yerinin üstündeki mandalı çekip kapıyı açmıştım ve hemen alarm çalmaya başlamıştı yani içeriden açılıyor ama o an mandalı herkes akıl edemez tabi sadece alarm artısı oluyor çift kitlendiğinde ama kaza anında içerden kitlemenin zararı da var dediğiniz gibi açılmaması lazım, 2006 cmaxte açılmıyordu en azından. belki makyajda çift kilit kalkmıştır 2. basışta alarm devreye giriyordur. @Yakup Çağatay, ? Eylül 24, 201312 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl comment_188021 açılmaması lazım, 2006 cmaxte açılmıyordu en azından. belki makyajda çift kilit kalkmıştır 2. basışta alarm devreye giriyordur. @Yakup Çağatay, ? Benimki de açılmıyor hiçbir şekilde çift kilit varsa. Öyle hatırlıyorum İlk zamanlar içine insanları kitlerdim Yukardaki kilit mandalı ile de açılmıyor du Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201312 yıl comment_188091 Ben akşam eve giderken denedim, camı açık bıraktım 2 defa ard arda kilit düğmesine bastım ve kapı açıldı. Oldukça mantıksız olmuş, camı kır kapılar açılsın. bagaj açılıyormu denemedim ama tüm kilit çözüldü gibi geldi.Bagaj da açılıyorsa çok güvensiz bir sistem, sağlam diye bagaja laptop vs bırakıyordum asma kilit mi yaptırsak Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201312 yıl comment_188101 @Semih Mert FİLİZ, sizde çift kilit yok sadece alarm var, ikinci basış alarmı devreye sokuyor. Üretici maliyet/fayda/kazanç oranına bakar. 1. Hırsıza kilit dayanmaz, aracınızı güvenli bir ortam olarak düşünmeyin. 2. İçeriden kilitleme ve çift kilit sistemi kaza/yangın vb. acil durumlarda sorun yaratabilir, aracın bu gibi durumlarda sistemi devre dışı bırakması sağlanmalıdır ki bu da hava yastıkları gibi yüzde yüz güvenilir bir uygulma olmaz. Sonuçta sistemin sakıncaları faydalarına ağır bastığı ve ekstra maliyeti haklı kılmadığı için standart donanımlarda sunulmuyor Ford tarafından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201312 yıl Yazar comment_188136 @Semih Mert FİLİZ, sizde çift kilit yok sadece alarm var, ikinci basış alarmı devreye sokuyor. Üretici maliyet/fayda/kazanç oranına bakar. 1. Hırsıza kilit dayanmaz, aracınızı güvenli bir ortam olarak düşünmeyin. 2. İçeriden kilitleme ve çift kilit sistemi kaza/yangın vb. acil durumlarda sorun yaratabilir, aracın bu gibi durumlarda sistemi devre dışı bırakması sağlanmalıdır ki bu da hava yastıkları gibi yüzde yüz güvenilir bir uygulma olmaz. Sonuçta sistemin sakıncaları faydalarına ağır bastığı ve ekstra maliyeti haklı kılmadığı için standart donanımlarda sunulmuyor Ford tarafından. focus 3 temi bu durum böyle yoksa focus 2.5 makyajlı kasa içinmi sadece alarm durumu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201312 yıl comment_188143 focus 3 temi bu durum böyle yoksa focus 2.5 makyajlı kasa içinmi sadece alarm durumu ? Güncel Focus'ta özel sipariş gelmediyse ne alarm ne çift kilitleme ne de harekete duyarlı kilitleme var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın