Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Koltuk Lekesi (Ah Ahh)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İki gün önce telaşe ile arka cepte tükenmez kalemle araca binilmesi sonucu oluşanlar....Bilhassa paylaşıyorum ki hakikaten çok can sıkıyor...umarım sizler bunu yaşamazsınız....

sgwc.jpgoax2.jpg1x3u.jpg

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun.Stylelerin bi koltuk renklerini sevmiyorum.Kot pantolonun rengi çıkmıştı bende de carpexin döşeme temizleyici spreyi ile çıkarmıştım.

İnşlh uğraştırmaz fazla...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ah be abim aksilik işde.. araştırdığım kadarıla bunları buldum inşallah işine yarar..

Tükenmez kalem lekesi, alkol ile kolayca temizlenebilir. Ayrıca sütün içerisine bir miktar sirke koyup, yumuşak bir bezle leke bölgesini silerekte leke çıkartılabilir.

Mürekkep lekesini araba balata spreyin sıkın ve süngerle silin eser kalmayacaktır. ( Ne derece dopru bilmiyorum belkide eşşek şakası yapmıştır :)  )

- Saç spreyi ilede temizlendiği söyleniyor AMA koltuk döşemesinde deforme yaparmı bilmiyorum..

Cok az ilik suya, iki parmak arap sabunu karistirip, temiz bezimizi suyun icine sokup sonra iyice sıkın bezi. Önce bu bezle silin koltuğunuzu, daha sonra arkasindan baska kuru ve temiz bir bezle iyice kurulayın

Alıntı ....

Ümit teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

Koltuk koruma olsaydı vaad ettiklerine göre ıslak mendille bile çıkardı abicim... Geçmiş olsun bende olsa hergün gözüm takılırdı.

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun abi bende de style paket bizde her an böyle bir şeyle karşılaşabiliriz...umarım döşeme de ton farkı olmadan kolayca çıkar..

Yanıtlama zamanı:

bu koltukların rengini siyaha dönüştüremez miyiz?Benim de hiç hoşuma gitmiyor koltuk renkleri.Bej döşeme olur araca bir kalite havası verir o da yok ..Saçma sapan bir renk kombinasyonu yapmışlar

Yanıtlama zamanı:

su bile leke yapıyor...

Yanıtlama zamanı:

su bile leke yapıyor...

o koltukların üzerindeki tozlardan olabilir.. bir temizlettirin koltukları artık olacağını sanmam.

Yanıtlama zamanı:

Açık renk koltuk çok dertli. Düzenli temizlemek gerek.

Süt denilince aklıma araba sattıran süt kokusu hikayeleri geldiğinden pek olumlu bakamadım da temizlenir herhalde. Bizim koltuktan çukulat ve benzeri sıvı olduğunu umduğum gıda maddelerini çıkartmıştı servis.

Yanıtlama zamanı:

o koltukların üzerindeki tozlardan olabilir.. bir temizlettirin koltukları artık olacağını sanmam.

meguiars Carpet & Interior Halı ve İç Döşeme Temizleyici Sprey 

ile yaptım ama bende sanırım bi beceriksizlik vardı...ön yolcu koltuğunda yine yuvarlak yuvarlak lekeler oluştu...nereye daha çok sıkarsam orada oluştu...

Yanıtlama zamanı:

süpermarketlerde lekeye özel küçük şişelerde leke çıkarıcılar var. bir kuru temizleyiciyede rica edebilirsiniz, dükkanın önüne çekip.

eğer bu temizliklerden her hangi biri biraz sulu yapılacaksa yanınızda ıslak kuru makine olsun ki çektirin. ıslatılıp çekilmeli..silme yöntemi yayarda sonra çıkmazsa daha büyük sıkıntı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.