Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gençlere Ekonomik Hothatch

Featured Replies

• Yanıt 291
  • Görüntüleme 38k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni başlığa geldik şimdi yazabilirim.   Seat bilmem ne yerine Focus 1.6 ecoboost alırdım. Çağlar hocam satıyor şeker kırmızısı 17 inçli git al gel 35 bin'de annene babana boyattım dersin tamamdır

• Alınmaz. Onlar zaten hothatch de sayılmaz. İlle de biraz daha hızlı diyorsan bildik birinden 180 lik focus al gitsin. PS: 8 sayfa benim için çok uzun. Hepsini okumadım. Kusura bakma..

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Oturaklı yere basan araba al senin arabanla 160 180 ile nasıl gidiyorsun ona bak birde ibiza al sür ona bak herşey 50-100 değil demek istiyoruz sınıf farkının sadece malzeme ve boyut olmadığını orta v

Yanıtlama zamanı:

Ne fesat adamsın len sen.Ne anladın kim bilir

Benim içim mi fesat ele güne rezil olduk [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Benim içim mi fesat ele güne rezil olduk [emoji3]

Hee o konuyu diyon sen.Onu da kimse yanlış anlamadı ki eminim ben.Meyva ağacından sözettiğinizi anlamışlardır bence

Bu arada başlığa itirazım var.Niden Gençlere yazıyor.Bayanlara da yazsın banane.

Yanıtlama zamanı:

Kullandim bir 1 saat kadar ama süper rahat edemedim :D hatta forumda konu açmıştım koltuk fabrika çıkışından daha da geriye alinabilir mi diye :D

O arabadan inerken sağ ayak topuğuyla far anahtarina çarpma durumu :D

Focusda tam rahatim sıkıntı yok.

Ama Saruhanin fiestaya binerken buluşmada biraz acı çektim-ki ben makyajsız fiestayi izmir çeşme arasi kullandim ve gayet rahattim anlam veremedim

saruhanın arabayla bütünleşmen gözümün önünde :) arka koltuğa mı oturdun direkt yoksa ne biliyim arabamı senin sırtındaydı anlamadım :) sahi niye öyle oldu o ? :) fiestanın içi bizim focustan daha ferah gelirdi bana... ama makyajsız kullanmıştım bende

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

saruhanın arabayla bütünleşmen gözümün önünde :) arka koltuğa mı oturdun direkt yoksa ne biliyim arabamı senin sırtındaydı anlamadım :) sahi niye öyle oldu o ? :) fiestanın içi bizim focustan daha ferah gelirdi bana... ama makyajsız kullanmıştım bende

Ya makyajla bir şeyler yaptılar koltuğa yada Saruhanın koltuk yüksekteydi biraz

Yanıtlama zamanı:

İnternette sport paket jantı vardı.Eşime alacağım fiesta için alıp depoya koyayım bari.İkimizinde arabası aynı olsun jantları bakımından. @Mert Yürüyen

Yanıtlama zamanı:

La ne yapacaklar koltuğa olum :D koltuğu ayarlasaydın :zha:

sabri fiestaya

İnternette sport paket jantı vardı.Eşime alacağım fiesta için alıp depoya koyayım bari.İkimizinde arabası aynı olsun jantları bakımından. @Mert Yürüyen

o nasıl oluyor abi allasen, tahrikte son nokta ya :)

zor anlar yaşattı :)

Yanıtlama zamanı:

sabri fiestaya

o nasıl oluyor abi allasen, tahrikte son nokta ya :)

zor anlar yaşattı :)

Zorla jantları çaldıracak sana kötü yola düşeceksin sonunda dikkatli ol [emoji28]

Yanıtlama zamanı:

Zorla jantları çaldıracak sana kötü yola düşeceksin sonunda dikkatli ol [emoji28]

Köpeği olsun jantlar onun.Beni bir jantlamı korkutacanız.Önemli olan karşılıklı verilen değerdir.

Yanıtlama zamanı:

dimi yahu... neyse ağır tahrikten faydalanırım :)

Köpeği olsun jantlar onun.Beni bir jantlamı korkutacanız.Önemli olan karşılıklı verilen değerdir.

öpüyorum  :claps:

Yanıtlama zamanı:

Saygılar

dimi yahu... neyse ağır tahrikten faydalanırım :)

öpüyorum :claps:

Hadi koş koş yola geldi köpeği olsun jantlar dedi [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer,

Yazılım sonra, Sprintbooster denedin mi hiç ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Sabri Özer,

Yazılım sonra, Sprintbooster denedin mi hiç ?

Yok denemedim :D 700 lira vermek gelmedi içimden doğrusu. Ama ilerde olabilir tabi belki
Yanıtlama zamanı:

Yok denemedim 700 lira vermek gelmedi içimden doğrusu. Ama ilerde olabilir tabi belki

Doğruyu söylemek gerekirse yazılım kendini çok bariz şekilde hissettirmiyor ama Sprintbooster taktığın anda işin rengi bir anda değişecek sen bile inanamayacaksın,  Belki bu hothatch hevesini törpüleyebilir diye düşünüyorum.

Şu aşamada yazılıma verdiğim paranın hakkını alamamış veya yaptırmasam bile olurmuş gibi hissediyorum (eminim sende aynı düşünüyorsundur) ama Sprintbooster için durum tam tersi son kuruşuna kadar hakkını veriyor ve arabamı değiştirsem dahi yine yeni arabada kullanacağım için verdiğim paraya da hiç üzülmüyorum (yazılımın böyle bir avantajı yok o yeni sahibi ile gidecek)  

Sprintbooster olmasaydı kendimi kandırılmış gibi hissederdim galiba...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.