Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201511 yıl comment_299894 Ben videoyu harfiyen uyguladım hiç zorlanmadan yaklaşık 5 dakikada yeni karbonlu polen filtresini taktım. Video gerçekten çok faydalı oldu. Izlemeden takılması imkansız gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419474 Focus 3'lerde yolcu tarafında, dün kendim aldım ve değiştirdim, çok zor bir işlem daha önce fiestanın polen filitresini de kendim değiştirmiştim, focusun ki daha zormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419543 Focuslarda en zor değişen filtre polen filtresi. Bir çok markada torpido da falan oluyor. Bizimkiler de çıkarmak için iki büklüm olman lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419566 Focuslarda en zor değişen filtre polen filtresi. Bir çok markada torpido da falan oluyor. Bizimkiler de çıkarmak için iki büklüm olman lazım[emoji4] 30sn de eskiyi çıkart yeniyi tak yaparım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419587 9 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Focuslarda en zor değişen filtre polen filtresi. Bir çok markada torpido da falan oluyor. Bizimkiler de çıkarmak için iki büklüm olman lazım Benim hacim olarak torpidonun altındaki o daracık alana girebilmem fizik kurallarına aykırı. Bana servis yolu görünür Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419590 5 dakika önce, Cem Kamil yazdı: Benim hacim olarak torpidonun altındaki o daracık alana girebilmem fizik kurallarına aykırı. Bana servis yolu görünür Abi hacminin ne kadar yer kapladığını bilmiyorum ama önce koltuğu sonuna kadar itekleyip sonra belden yukarısı S harfi gibi olacak, ayaklar yerde, malum yeri de basamağa oturtacaksın . Ancak o pozisyonda halledebilirsin. Bak @Doğan Kurban 30 saniyede söküp takıyormuş. Artık nasıl yapıyorsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419595 Çok zor değil yahu. El alışınca basit geliyor hatta. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın