Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Forumda dikkatimi çekiyor.Çeşitli arızalardan bahsediyoruz yer yer benimde eleştirdiğim noktalar oluyor.Bazı arkadaşlar durumu o kadar vahim görüyorlar ki focus aldıklarına bin bir lanet okuyorlar.Bu şikayetlerin elbetteki haklılık payı var ancak ben ufak tefek şeylerinde abartıldığını düşünüyorum.Ben aracımı 37 binkm de aldım.Gelip görseydiniz inanın çoğunuz alma der giderdiniz.Adam çok pis kullanmış expertizde neler çıkmadı koltuklar aşırı lekeli,ön yolcu koltuk ayar yeri kırık,bagaj kripsleri kırık,koltukta sigara yanığı mevcut vs vs vs önemsemedim uygun indirimle aracı satın aldım titreme hissettim servise götürdüm yakıt kaynaklı devam edin sorun yok dediler İyi eywallh dedim şimdi o ilk başta ayaklarımı sallayan titremeyi hissetmiyorum bile nedeni oraya takılıp kalmamam.Eminim bi çok arkadaş benim aracıma binse kusur bulacaktır.Şurasından burasından sesler gelmekte vs diye.Ama ben takmıyorum çünkü bunlara takılırsak aracımıza binesimiz gelmez ve bu tür sorunlar hemen hemen her araçta oluyor.Yani 60 bin para verdim konsol çıtırdıyor eleştirisini ben pek haklı bulmuyorum arkadaşlar.Biraz beklentilerimizi düşürürsek araçlarımızı daha çok beğeneceğimizi düşünüyorum.Saygılar.
Soru
hüseyin ipek
Forumda dikkatimi çekiyor.Çeşitli arızalardan bahsediyoruz yer yer benimde eleştirdiğim noktalar oluyor.Bazı arkadaşlar durumu o kadar vahim görüyorlar ki focus aldıklarına bin bir lanet okuyorlar.Bu şikayetlerin elbetteki haklılık payı var ancak ben ufak tefek şeylerinde abartıldığını düşünüyorum.Ben aracımı 37 binkm de aldım.Gelip görseydiniz inanın çoğunuz alma der giderdiniz.Adam çok pis kullanmış expertizde neler çıkmadı koltuklar aşırı lekeli,ön yolcu koltuk ayar yeri kırık,bagaj kripsleri kırık,koltukta sigara yanığı mevcut vs vs vs önemsemedim uygun indirimle aracı satın aldım titreme hissettim servise götürdüm yakıt kaynaklı devam edin sorun yok dediler İyi eywallh dedim şimdi o ilk başta ayaklarımı sallayan titremeyi hissetmiyorum bile nedeni oraya takılıp kalmamam.Eminim bi çok arkadaş benim aracıma binse kusur bulacaktır.Şurasından burasından sesler gelmekte vs diye.Ama ben takmıyorum çünkü bunlara takılırsak aracımıza binesimiz gelmez ve bu tür sorunlar hemen hemen her araçta oluyor.Yani 60 bin para verdim konsol çıtırdıyor eleştirisini ben pek haklı bulmuyorum arkadaşlar.Biraz beklentilerimizi düşürürsek araçlarımızı daha çok beğeneceğimizi düşünüyorum.Saygılar.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
11
9
6
Popular Days
Tem 23
57
Tem 22
14
Tem 24
4
Tem 25
1
Top Posters For This Question
Enes Duman 13 posts
hüseyin ipek 11 posts
Faruk Çevik 9 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Popular Days
Tem 23 2013
57 posts
Tem 22 2013
14 posts
Tem 24 2013
4 posts
Tem 25 2013
1 post
Popular Posts
Tolga Başaran
yahu , arabanın %60'ı vergi , aldığımız arabalar 60 K' lik araba zaten değil ... o yüzden ben 60 k verdim arabadan ses zırıltı gelmesin diyeceğinize , ben şukadar vergi verdim adam gibi yol yapsınlar
Ümit Vaysaloğlu
Ben 67500 tl para verdim ilk zamanlar ucagin karada giden bir turunu aldigimi saniyordum. bu yuzden de ucarcasina puruzsuz ve sarsintisiz gitmesini bekliyordum. Ne zaman benim aldigim seyin c segment
Faruk Çevik
Ben duruma o kadar basit bakamıyorum malesef.60 000 den bahsediyoruz 3-5 binden değil.Tabi ki sorunsuz olmasını beklicez.Araba alırken deneme sürüşüne çıktığınızda özellikle ikinci elde sesini dinlers
Bu soruda 75 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap