Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175824 Katılıyorum da bu Ford'a özgü bir durum değil.Alayına isyan zaten.. Bence beklenti ile ödenen bedel doğru orantılıdır. Ne kadarının vergi olduğu bununla alakalı değil. Ben 60-70 bin lira para verip 8-10 bin liralık araba ile aynı konforda yol alıyorsam kimse kusura bakmasın ama kendimi öpülmüş gibi hissederim. Öyle lambo yakıyormuş, maybach mış falan filan beni ilgilendirmez. 60 bin lira para veriyorsam üretim sürecini düzeltip en az hata ile araba üretsinler. Aksi halde hepsi dükkanı kapatsın dobloya binelim. Araba parası istiyorsa araba satacak. Yok onu yapmıyorsa araba parası istemeyecek. Ben 60-70 bin lira para bayıldığım arabada çıtırtı pıtırtı istemem. Hadi ufak tefek kusurları olabilir ama onu da servis ilgilenip düzeltecek. Bu modeller böyle abi dediklerinde ayrı fıttırıyorum zaten. Yapamıyorlarsa bıdı bıdı yapmasın. Geçen reklam duydum sanki aya gideceğiz diyor.. Ulen aya giden araçta bilgisayar bile yoktu ne şerit takip asistanından bahsediyorsun? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın