Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Bir Ses Daha

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2013 ford focus titanyum da gazdan ayağı çekip yeniden gaza yüklendiğiniz anda belirgin bir TIK sesi gelmekte olup bu ses kısa mesafelerde gözükmemektedir . Motor ısırdıktan sonra ortaya çıkmakta olup yakın mesafedeki  servise bunu ne anlatmanın ne de göstermenin bir yolunu bulamadım. Görüşlerinizi ve odaklanmam gereken yeri belirtirseniz sevinirim. Aracım 50.000 km de.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yani şimdi aracı bir test edelim deyip sonra bildiğin kapalı bir alana yere gidelim demek bilemedim şimdi :)

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Abi benzer bişeydi ama bende şöyleydi. Sol ön tekerden sürtme sesi vardı frena bastıkça artıyordu. Serviste test sürüşüne çıkınca mutlaka kapalı alanda denet. Dışarıda ses duyulmuyor sanırım

• Hasan Şahin
    Hasan Şahin

Bendede var aynısı sıkıntı etmeyin bence forda binen müziğin sesini açar derler... Duymamazlıktan geliyorum ben...

Yanıtlama zamanı:

:nazar:Valla ya benim araç çok sorunsuz ya da benim kulaklar hiç duymuyor. Daha genciz çok şükür, demek ki diğer seçenek kalıyor. Arabayı satarsam 2 bin fazla söyleyecem "Hiç bir yerinden ses gelmiyor" diye. Maşallah :nazar:

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 20.09.2015 at 16:43, Recep Kozlu said:

2013 ford focus titanyum da gazdan ayağı çekip yeniden gaza yüklendiğiniz anda belirgin bir TIK sesi gelmekte olup bu ses kısa mesafelerde gözükmemektedir . Motor ısırdıktan sonra ortaya çıkmakta olup yakın mesafedeki  servise bunu ne anlatmanın ne de göstermenin bir yolunu bulamadım. Görüşlerinizi ve odaklanmam gereken yeri belirtirseniz sevinirim. Aracım 50.000 km de.

Aynı sorun benim aracımda da var. Motor soğukken değil ısınınca yapıyor. Siz sorunu giderebildiyseniz paylaşmanızı rica ederim. Uzun yolda çok sinir bozucu oluyor.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Başlık açmayıp buraya eklemenin daha doğru olacağını düşündüm :) 

Benim focusta düşük hızlarda, daha doğrusu kalkışlarda,  cam açıksa , kapalı bir mekanda isem dışarıdaki duvardan yansıyarak açık camdan dolayı duyulabilen bir ses var. Ses sağ taraftan yani yolcu camından geliyor. Teker dönüşü ile eş zamanlı değil yani sürekli değil böyle bir tel ucu serbest kalmış da arabanın bir yerlerine bazen çarpıyor gibi...Biliyorum tariften bir şey söylemek çok zor . Acaba bijonlarla ilgili bir şey falan olabilir mi ?  Yoktur ama bir fikri ya da benzer tecrübesi olan var mı ? 

Pek de önemsemiyorum,  biz forda 2004 cmxle geçtiğimizden o araba bir ses profesörü idi :) Bu ses hiç bir şey ;) 

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Abi benzer bişeydi ama bende şöyleydi. Sol ön tekerden sürtme sesi vardı frena bastıkça artıyordu. Serviste test sürüşüne çıkınca mutlaka kapalı alanda denet. Dışarıda ses duyulmuyor sanırım

Yanıtlama zamanı:

Yani şimdi aracı bir test edelim deyip sonra bildiğin kapalı bir alana yere gidelim demek bilemedim şimdi :):):)

Yanıtlama zamanı:
Yani şimdi aracı bir test edelim deyip sonra bildiğin kapalı bir alana yere gidelim demek bilemedim şimdi [emoji4]:)[emoji4]

Olur olur bişey olmaz merak etme abi.
Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, H. Cenk yazdı:

Başlık açmayıp buraya eklemenin daha doğru olacağını düşündüm :) 

Benim focusta düşük hızlarda, daha doğrusu kalkışlarda,  cam açıksa , kapalı bir mekanda isem dışarıdaki duvardan yansıyarak açık camdan dolayı duyulabilen bir ses var. Ses sağ taraftan yani yolcu camından geliyor. Teker dönüşü ile eş zamanlı değil yani sürekli değil böyle bir tel ucu serbest kalmış da arabanın bir yerlerine bazen çarpıyor gibi...Biliyorum tariften bir şey söylemek çok zor . Acaba bijonlarla ilgili bir şey falan olabilir mi ?  Yoktur ama bir fikri ya da benzer tecrübesi olan var mı ? 

Pek de önemsemiyorum,  biz forda 2004 cmxle geçtiğimizden o araba bir ses profesörü idi :) Bu ses hiç bir şey ;) 

Ses teneke tingirtisi gibi mi? Yoksa surtme sesi gibi mi?

Yanıtlama zamanı:
45 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Ses teneke tingirtisi gibi mi? Yoksa surtme sesi gibi mi?

tıngırtı gibi... 

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, H. Cenk yazdı:

tıngırtı gibi... 

Aks koruklerinin kelepceleri cikabiliyor. Bende ve Ozanda ayni kelepce cikmisti.

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar bu soruna bi cozum bulan varmi yoksa butun araclar aynimi. 

Aracim 14 binde ve uzun yolda ayni ses benim aractada var gazdan ayagimi cekip basinca tak diye ses geliyor. 

Servise goturdum araci yuksek viteste 2 bin devirin altinda kullanirsaniz yapar sanziman boslugu dediler. 

Yanıtlama zamanı:

aks boşluğu diye düşünüyorum ben gaza basınca sallıyorsa aks körüğünden yüksek ihtimalle. Debriyajdan hızlı çekince oluşuyor.

Yanıtlama zamanı:

bülent bey arızanıza çözüm bulabildiniz mi? aynı sorun bendede var.

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, ahmetışık yazdı:

bülent bey arızanıza çözüm bulabildiniz mi? aynı sorun bendede var.

1 kere servise goturdum normal tüm focuslarda ayni ses var dediler dahada ustune dusmedim acikcasi. 

Devirsiz kullaninca yapiyormus

Yanıtlama zamanı:

evet yüksek vites düşük devir yapıyor. ayağımı gaz pedalından çekin lok diye bir ses gaza basınca yine geliyor. ustanın biri 1000 tl masraf var dedi. sizce mantıklımı. şanzumanı söküm parçalayacakmış.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.