Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201510 yıl comment_320579 2013 ford focus titanyum da gazdan ayağı çekip yeniden gaza yüklendiğiniz anda belirgin bir TIK sesi gelmekte olup bu ses kısa mesafelerde gözükmemektedir . Motor ısırdıktan sonra ortaya çıkmakta olup yakın mesafedeki servise bunu ne anlatmanın ne de göstermenin bir yolunu bulamadım. Görüşlerinizi ve odaklanmam gereken yeri belirtirseniz sevinirim. Aracım 50.000 km de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201510 yıl comment_320585 Valla ya benim araç çok sorunsuz ya da benim kulaklar hiç duymuyor. Daha genciz çok şükür, demek ki diğer seçenek kalıyor. Arabayı satarsam 2 bin fazla söyleyecem "Hiç bir yerinden ses gelmiyor" diye. Maşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201610 yıl comment_371889 On 20.09.2015 at 16:43, Recep Kozlu said: 2013 ford focus titanyum da gazdan ayağı çekip yeniden gaza yüklendiğiniz anda belirgin bir TIK sesi gelmekte olup bu ses kısa mesafelerde gözükmemektedir . Motor ısırdıktan sonra ortaya çıkmakta olup yakın mesafedeki servise bunu ne anlatmanın ne de göstermenin bir yolunu bulamadım. Görüşlerinizi ve odaklanmam gereken yeri belirtirseniz sevinirim. Aracım 50.000 km de. Aynı sorun benim aracımda da var. Motor soğukken değil ısınınca yapıyor. Siz sorunu giderebildiyseniz paylaşmanızı rica ederim. Uzun yolda çok sinir bozucu oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201610 yıl comment_374192 Başlık açmayıp buraya eklemenin daha doğru olacağını düşündüm Benim focusta düşük hızlarda, daha doğrusu kalkışlarda, cam açıksa , kapalı bir mekanda isem dışarıdaki duvardan yansıyarak açık camdan dolayı duyulabilen bir ses var. Ses sağ taraftan yani yolcu camından geliyor. Teker dönüşü ile eş zamanlı değil yani sürekli değil böyle bir tel ucu serbest kalmış da arabanın bir yerlerine bazen çarpıyor gibi...Biliyorum tariften bir şey söylemek çok zor . Acaba bijonlarla ilgili bir şey falan olabilir mi ? Yoktur ama bir fikri ya da benzer tecrübesi olan var mı ? Pek de önemsemiyorum, biz forda 2004 cmxle geçtiğimizden o araba bir ses profesörü idi Bu ses hiç bir şey Ağustos 3, 201610 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201610 yıl comment_374194 Abi benzer bişeydi ama bende şöyleydi. Sol ön tekerden sürtme sesi vardı frena bastıkça artıyordu. Serviste test sürüşüne çıkınca mutlaka kapalı alanda denet. Dışarıda ses duyulmuyor sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201610 yıl comment_374282 Yani şimdi aracı bir test edelim deyip sonra bildiğin kapalı bir alana yere gidelim demek bilemedim şimdi :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201610 yıl comment_374287 Yani şimdi aracı bir test edelim deyip sonra bildiğin kapalı bir alana yere gidelim demek bilemedim şimdi [emoji4][emoji4] Olur olur bişey olmaz merak etme abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374332 23 saat önce, H. Cenk yazdı: Başlık açmayıp buraya eklemenin daha doğru olacağını düşündüm Benim focusta düşük hızlarda, daha doğrusu kalkışlarda, cam açıksa , kapalı bir mekanda isem dışarıdaki duvardan yansıyarak açık camdan dolayı duyulabilen bir ses var. Ses sağ taraftan yani yolcu camından geliyor. Teker dönüşü ile eş zamanlı değil yani sürekli değil böyle bir tel ucu serbest kalmış da arabanın bir yerlerine bazen çarpıyor gibi...Biliyorum tariften bir şey söylemek çok zor . Acaba bijonlarla ilgili bir şey falan olabilir mi ? Yoktur ama bir fikri ya da benzer tecrübesi olan var mı ? Pek de önemsemiyorum, biz forda 2004 cmxle geçtiğimizden o araba bir ses profesörü idi Bu ses hiç bir şey Ses teneke tingirtisi gibi mi? Yoksa surtme sesi gibi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374347 45 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Ses teneke tingirtisi gibi mi? Yoksa surtme sesi gibi mi? tıngırtı gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374352 13 dakika önce, H. Cenk yazdı: tıngırtı gibi... Aks koruklerinin kelepceleri cikabiliyor. Bende ve Ozanda ayni kelepce cikmisti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20179 yıl comment_431146 Arkadaslar bu soruna bi cozum bulan varmi yoksa butun araclar aynimi. Aracim 14 binde ve uzun yolda ayni ses benim aractada var gazdan ayagimi cekip basinca tak diye ses geliyor. Servise goturdum araci yuksek viteste 2 bin devirin altinda kullanirsaniz yapar sanziman boslugu dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20179 yıl comment_431152 aks boşluğu diye düşünüyorum ben gaza basınca sallıyorsa aks körüğünden yüksek ihtimalle. Debriyajdan hızlı çekince oluşuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431910 bülent bey arızanıza çözüm bulabildiniz mi? aynı sorun bendede var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431917 7 dakika önce, ahmetışık yazdı: bülent bey arızanıza çözüm bulabildiniz mi? aynı sorun bendede var. 1 kere servise goturdum normal tüm focuslarda ayni ses var dediler dahada ustune dusmedim acikcasi. Devirsiz kullaninca yapiyormus Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 20179 yıl comment_431918 evet yüksek vites düşük devir yapıyor. ayağımı gaz pedalından çekin lok diye bir ses gaza basınca yine geliyor. ustanın biri 1000 tl masraf var dedi. sizce mantıklımı. şanzumanı söküm parçalayacakmış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın