Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201313 yıl comment_172558 Mehmet bey, boyanmasını elbette istemem. Mahkemeye bile gerek kalmaz Ford Türkiye ile bile muhatap olmam. Ford Avrupa genel merkeze bir mail sonrasında Ford Türkiye peşimde koşar ki daha öncede benzer sorunları benzer şekilde çözüme kavuşturdum. Umarım arkadaşların dediği gibi su vb dir. serviste o kabarıklığın üzerine iğne ile delik açıp akıtırsınız ne olduğu ortaya çıkar. konya servisi o beyaz parçanın garanti ile değiştirdiklerini bile söylemişti.. sonuçta yapışkanlı kaput koruma filmi.. inşallah istediğiniz sonucu alırsınız..araç beyaz mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201313 yıl comment_172561 sizi üzmek istemem ama sizde su değil boya dediğiniz için akıl yürütüyorum. haklı olabilirsiniz, önce gidin o şeffaf parçanın etrafında boya ölçümü isteyin.. olur ya o oraya lokal boya uygulanmış olabilir çizik vs sebepten, sonra o kalkan şeffaf parça sonradan boya kurumadan yapıştırılmış olabilir, çünkü servislerde su bazlı boyayla boyanıyor araçlar ve o bölge fırınlanamayacağı için en az 2 gün kurumada bekletilmesi gerekirdi o parça yapıştırılmadan.. beyaz daha zor kuruyor.. inşallah hepsi spekülasyonla kalır. dediğim gibi boya ölçümü yaptırıp, iğne ile delin balonu, sıvıyı akıttırın sonra gerekirse söktürüp yeniletin şeffaf parçayı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201313 yıl comment_172562 Mehmet bey, boyanmasını elbette istemem. Mahkemeye bile gerek kalmaz Ford Türkiye ile bile muhatap olmam. Ford Avrupa genel merkeze bir mail sonrasında Ford Türkiye peşimde koşar ki daha öncede benzer sorunları benzer şekilde çözüme kavuşturdum. Umarım arkadaşların dediği gibi su vb dir. Haydi bakalım, heyecanla sonucu bekliyoruz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201313 yıl Yazar comment_172563 En erken salı Çarşamba yazarım sonuçları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201313 yıl comment_172568 Ben bunu bant değil ince bi metal plaka saniyordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201313 yıl comment_172638 benimkide duruyormuş önceden farketmediğimden yok sanıyordum eski fotoğraflara baktım onlardada görünmüyordu corolladada var benzer şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201313 yıl Yazar comment_173014 Evet arkadaşlar arabayı yıkattım sonrasında çok detaylı inceledim o hareket eden sıvı kısımdan eser yok geçen hafta tatile çıkınca evin önünde bırakmıştım arabayı sanırsam güneşten kurudu yada su idi içerisindeki sıvı kurudu gitti. Sonuç sıkıntı yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın