Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171161 Bu tabii kişiden kişiye değişebilir ama ben frekans diyip frekansı söyleyince istediğim radyoya kayıtlı değilse bile anında ulaşabiliyorum veya telefon - ismi ara dediğim zaman rehberden kayıtlı bir ismi söylediğimde hemen araması gerçekten çok kullanışlı Isim arama konusu zaten yeni sistemde de var hemde daha gelismis sekilde..cok kullanisli bir ozellik onu bende kullaniyorum..ama radyo klima kullanisli degil..zaten frekansı kayit ettiysek tek tusla sesli komuttan daha cabuk ulasiyoruz radyoya Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171164 Ben-İsmi Ara Ford-İsim Lütfen; Ben-Acun Ilıcalı Ford-İsim Lütfen; Ben-Acun Ilıcalı FordEfendim Ben-Acun Ilıcalı Ford-Efendim, Ben-Acun İLİCALİ Ford-Acun İlicali Aranıyor.Evet veya Hayır diyerek yanıtlayınız. Ben-Evet Ford-Efendim Ben-EVEEET Ford-efendim. Ben-EVEETT ULAN EVEEETTT Ford-Algılanamadı komut iptal edildi. Ben- Bu kadın bazen beni deli ediyor. Bir gün boşayacam Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171169 Ben o direksiyon altındaki tuşu daha çok seviyordum.Ayrıca ben hala Synci hala adam akıllı kullanamıyorum.Söylediklerimi algılamıyor.Sanatçı Orhan Gencebay çal diyorum sanatçı Bora Duran çalınıyor diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171184 bende anlaşamıyorum bu sesli komut zımbırtılarıyla gerek ingilizce gerek türkçe o yüzdende kullanmıyorum. eksikliğinide hissetmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171225 Ben çook memnunum Efendim demesi bile yeter yaw ..:)::) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171236 İlk başta biz de anlaşamıyorduk ama biraz tartıştıktan-takıştıktan sonra şimdi pamuk gibi... Hatta ben "ı" ile söylüyorum o "i" li hali ile tekrar ediyor =) Bir de bende şu isimleri tersten algılaması falan hiç olmadı; rehberde kayıtlı hali ile görüyor-tanıyor hatta isim değil de lakaplı kayıt ettiklerimi bile çok net anlıyor... Bence çok kullanışlı; eskisi olmasına rağmen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171238 Çok konuşan kadınları hiç bir zaman sevmedim. Mamafih sinirli zamanlarında eve giderken arabadaki hanımla bir güzel kavga ediyorum, eve rahatlamış giriyorum. Bizdan gene didişeceğiz... Cam açıkken konuşunca anlamıyor cins-i latif, ben de ağzıma geleni söylüyorum, yandaki arabalardan da şaşkın şaşkın bakıyorlar! Hayat işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171245 Ben çook memnunum Efendim demesi bile yeter yaw ..:)::) Benimki efendim filan demiyor. Anlamayinca sessiz kaliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171248 Benimki efendim filan demiyor. Anlamayinca sessiz kaliyor Konuşmama hakkını kullanıyor olmasın...:):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171279 Konuşmama hakkını kullanıyor olmasın...:):) Muhtemelen Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl Yazar comment_172497 Şu an alıştım dediğiniz gibi komutları çok anlamıyor bende ingilizceye aldım ne dersem tık yapıyor hem daha havalı böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175886 Benimki efendim filan demiyor. Anlamayinca sessiz kaliyor Kadınlar çeşit çeşit işte Adamlar onu bile düşünmüşler yaparken kişilikleri farklı kodlanmış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın