Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2.5 Garantiden Anahtar Değişimi Ve Garanti Süresi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

2011 Temmuz ayında almış olduğum ford focus tdci aracımın anahtarı birden bire bozuldu ve işlevini yerine getiremiyor. Durum üzerine yetkili servise gittiğim de anahtarın garanti kapsamına girmediğini, eğer yenisini almak istersem ücretini vererek satın alabileceğim söylendi. Bu durum bana biraz saçma gelse de servis danışmanımın sözlerine güvenerek ayrıldım. Yedek anahtarım mevcut olduğundan bunu kullanmaya devam etme kararı aldım fakat bu anahtarında başına bir iş gelmesi halinde aracı çalıştırmanın başka bir imkanı olmadığından (start/stop düğmeli çalıştırma) kuşkularım devam etmekte. Sizce bu durumda servisten yeni bir anahtar mı satın almalıyım yoksa dışarıdan kendime acil durumlar için daha düşük maliyetli bir anahtar mı yaptırmalıyım? Böyle bir anahtar alsam tam da ihtiyacım olduğunda kullanacağım için bana her hangi bir sıkıntı yaratabilir mi? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Danışmak istediğim bir diğer konu ise aracımın garanti süresinin ne kadar olduğu? Otokoç sitesinde yer alan bilgiye göre haziran 2010 dan itibaren satılan focuslar 3 yıl garantili olarak görünüyor fakat çeşitli forumlar da 2 yıl garantili olduğu söylenmekte bu konuda da kesin bilgiyi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla

Yanıtlama zamanı:

Serviste bakımlar yapıldığı taktirde 3 yıl/100.000 km. Anahtar garantiye girmez diye bir saçmalık olmaz olamaz. Siz anahatarı suya düşürmediyseniz, yere düşürmediyseniz kısaca sizden ötürü birşey olmadıysa garantiye girmek zorunda. Başka servislerede danışın, olmadıysa Otosan ile irtibata geçin. Yine olmazsa burdan yazın bana, yardımcı olmaya çalışayım.

Yanıtlama zamanı:

Garanti süresince herhangi bir arıza durumunda gerekli müdahale ve değişimler zaten garantinin gereği vede içeriğidir.

Yanıtlama zamanı:

Danışmak istediğim bir diğer konu ise aracımın garanti süresinin ne kadar olduğu? Otokoç sitesinde yer alan bilgiye göre haziran 2010 dan itibaren satılan focuslar 3 yıl garantili olarak görünüyor fakat çeşitli forumlar da 2 yıl garantili olduğu söylenmekte bu konuda da kesin bilgiyi paylaşırsanız sevinirim.   Saygılarımla

Ford ve otokoç gerekli cevabı açıklamış zaten yani diğer forumlardan baktıklarınız yanlış.

Eskiden 2 yıldı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.