Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rampa Aşağı Inerken Fren Hid. Yağı Uyarısı

Featured Replies

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:

Benim de aynısı başıma geldi servise gittim balatalar bitmiş dedi değisince düzeldi.

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 19,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:)

• başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karan

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Koy gitsin

Yanıtlama zamanı:

Benim de aynısı başıma geldi servise gittim balatalar bitmiş dedi değisince düzeldi.

Kaç kilometredeydi araba balata degistiler acaba benimde başima geldi hidrolik yağ ekledim düzeldi balata azaldı demişlerdi nerden baksanız 10000 km oldu onu diyeli servis hala gidiyo benim balata

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bence aceleye gerek yok ozan aslinda seviye cok dibe düşmüyo ozan ben 1 lt hidrolik aalip tamamlamistim uyari verdiginnde servise bile gitmedim cok az eklemiştim hatta hidroliği

Yanıtlama zamanı:
bu uyarıyı aldıktan sonra tamamlamak için acele etmeye gerek var mı? yani ne kadar süre sonra frende tutmama yada zayıflama olabilir?

Serviste tamamlamak için para veren var mı?

Ozan, ben servise uğradığımda bir bedel talep etmeden tamamlamışlardı..

Yanıtlama zamanı:

dot 4 ama class 6 olmalı kılavuza göre, aldım 250 ml, uyarı vermeden açtım yarım çay bardağı ilave ettim.. illaki eksik..

class 6 bulmak zordu ben alırken 2013 başında, şimdilerde bilmiyorum ama aldığım bosch class 4 ama 6 ya yakın değerlere sahip. class 4 den daha iyi yani..iso 4925 tutuyor..

mesela normal dot 4 250 derece, bosch unki 265 derece  http://urun.n11.com/fren-ve-ekipmanlari/bosch-dot4-fren-hidrolik-yagi-652070-P59604922

class lar yağın kaynama derecesine göre belirleniyor..saf ve nemli hali diye..çünkü kullanıldıkça nem alıyormuş..

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
aldığım ürüne bakıp yeniden düzenledim

Yanıtlama zamanı:

bu uyarıyı aldıktan sonra tamamlamak için acele etmeye gerek var mı? yani ne kadar süre sonra frende tutmama yada zayıflama olabilir?

Serviste tamamlamak için para veren var mı?

Hazne gırtlağından boruya hava girmediği sürece sorun olmaz bence. Zaten frenler aşındıkça seviye bir miktar düşecektir. Yani özetle zaman zaman kontrol etmek kaydı ile bakım zamanı beklenebilir. 

Para konusuna gelince, maliyeti çok düşük, garanti kapsamında ücretsiz eklenir, garanti sonrası servisin jest potansiyeline bakar. 

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar benim arabada 2 haftadır bu uyarıyı veriyor her 2-3 günde bir. Tanıdık bir servis var ama kendisi hastanede olduğu için götüremedim onu bekliyorum. Sanırım 1 hafta daha sürecek. Sizce ne yapmalıyım. Başıma daha büyük bir iş açılır mı? Yoksa idare eder mi 1-2 hafta daha. Bu uyarı yokus asagı parkda değil normal seyir halinde iken oluyor. Zaten burada yokuş yok :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.