Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rampa Aşağı Inerken Fren Hid. Yağı Uyarısı

Featured Replies

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:

Koy gitsin :)

Temel kamyon şoförüymüş.Bir gün kamyonu ile yokuş aşağı inerken freninin patladığını farketmiş.İleriye doğru batığında da yolun ikiye ayrıldığını görmüş. Bir tarafta pazar kuruluymuş ve yüzlerce insan alışveriş yapıyormuş.Diğer tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasında oyun oynamaktaymış. Temel çok hızlı bir şekilde düşünerek "Pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyüm" demiş.

Ertesi gün gazetelerde şöyle bir başlık; "Pazara giren kamyon dehşet saçtı , 150 ölü"

Temel'e sormuşlar:

-Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insanı ezeceğine bari çocuğu ezseydin.

Temel cevap vermiş:

-Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düşündüm... Tabiki çocuğu ezecektim ama cocuk pazara doğri kosunca ben ne yapayım?

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 19,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:)

• başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karan

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Koy gitsin

Yanıtlama zamanı:

Dot 4 al ramço

Abi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum :)

Ramazan V. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:) :)
Yanıtlama zamanı:

fakat 2-3 çeşit dot4 yağ var.. bulabilirseniz opette var mı bilmiyorum ama varsa opetten alın ford un istedi özelliği karşılıyor mu bakın(özelliği WSS-M6C65-A2), yoksa shell ve bosch var..karşılması gerek özellikler: ISO 4925 Class 6

class 6 nın diğerlerinde farkı daha yüksek kaynama noktasına sahip oluşu.. yeni nesil esp li araçlar için üretilmiş..

ben bosch class 4 aldım ama değerleri 6 ya yakın..

birde küçük bir ilaç şişesi hazırlayın, önce ona sonra arabaya.. kutudan konacak gibi değil. oto boyasına damlatmayın, damlarsa sürehi ile üzerine su dökün, silmeyin, akıtın

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

fakat 2-3 çeşit dot4 yağ var.. bulabilirseniz opette var mı bilmiyorum ama varsa opetten alın ford un istedi özelliği karşılıyor mu bakın(özelliği WSS-M6C65-A2), yoksa shell ve bosch var..karşılması gerek özellikler: ISO 4925 Class 6

class 6 nın diğerlerinde farkı daha yüksek kaynama noktasına sahip oluşu.. yeni nesil esp li araçlar için üretilmiş..

ben bosch class 4 aldım ama değerleri 6 ya yakın..

Opete bakarım mesai bitince bu kadar allengirli ise servise götürürüm arabayı :)
Yanıtlama zamanı:

Opete bakarım mesai bitince bu kadar allengirli ise servise götürürüm arabayı :)

bizim ekleyeceğiz yarım çay bardağı, sıkıntı olmaz.. ev-iş mesafe, hangisini yapmaya uygunsa onu yapın.. yeri akünün solu..beyaz hazne siyah kapak

Yanıtlama zamanı:

bizim ekleyeceğiz yarım çay bardağı, sıkıntı olmaz.. ev-iş mesafe, hangisini yapmaya uygunsa onu yapın.. yeri akünün solu..beyaz hazne siyah kapak

Hazneyi buldum da max seviyesi falan görünmüyor burda :)

24ac900077e259a77faed46476f9f17e.jpg

Yanıtlama zamanı:

alınca ara beni elindede a5 kağıtı olsun onu küllah yap :D

Yanıtlama zamanı:

Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:) :)

Bekir senin bu espirilerin gayet yerinde oluyor çok güzel yapıyorsun bana da yapmıştın bir zamanlar

Yanıtlama zamanı:

24ac900077e259a77faed46476f9f17e.jpg

Sakın Onur dan yardım isteme ama diyim. Sonra tüm yakıt sistemini temizlersin
Yanıtlama zamanı:

:D 

Yanıtlama zamanı:

başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karanlıkta koyarken kartel haznesine yağ koyulacak yere koymuşlar ve çalıştırmak istemişler yağ çubuğu çekili olması motoru kitlemeyi önledi ordan bütün duvarlar yağ oldu gittiler o saatte yağı değiştirdi bizimkiler kurtardık bir gün sonra kimsenin haberi olmadan odayı boyadılar :D :D :D

@Doğan Kurban,

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

oraya su koymuyor muyduk? :P  ben karışmam arabaya valla..yağı mı yokmuş suyu mu yokmuş...gitsin kardeşim araba :) gitmiyorsa bırakırım kaldığı yerde :)

Yanıtlama zamanı:

seviye kapağın yan yüzeyinin hemen altındaki dışa kabarık yer.. dikkatlice baksanız görürsünüz..sol yanda beyaz bölümde, min max yazar, alt ve üst sınırı neredeyse aynı..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.