Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257322 Koy gitsin Temel kamyon şoförüymüş.Bir gün kamyonu ile yokuş aşağı inerken freninin patladığını farketmiş.İleriye doğru batığında da yolun ikiye ayrıldığını görmüş. Bir tarafta pazar kuruluymuş ve yüzlerce insan alışveriş yapıyormuş.Diğer tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasında oyun oynamaktaymış. Temel çok hızlı bir şekilde düşünerek "Pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyüm" demiş. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir başlık; "Pazara giren kamyon dehşet saçtı , 150 ölü" Temel'e sormuşlar: -Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insanı ezeceğine bari çocuğu ezseydin. Temel cevap vermiş: -Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düşündüm... Tabiki çocuğu ezecektim ama cocuk pazara doğri kosunca ben ne yapayım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257325 Dot 4 al ramçoAbi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum Ağustos 13, 201412 yıl Ramazan V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257326 Abi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257333 Abi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum fakat 2-3 çeşit dot4 yağ var.. bulabilirseniz opette var mı bilmiyorum ama varsa opetten alın ford un istedi özelliği karşılıyor mu bakın(özelliği WSS-M6C65-A2), yoksa shell ve bosch var..karşılması gerek özellikler: ISO 4925 Class 6 class 6 nın diğerlerinde farkı daha yüksek kaynama noktasına sahip oluşu.. yeni nesil esp li araçlar için üretilmiş.. ben bosch class 4 aldım ama değerleri 6 ya yakın.. birde küçük bir ilaç şişesi hazırlayın, önce ona sonra arabaya.. kutudan konacak gibi değil. oto boyasına damlatmayın, damlarsa sürehi ile üzerine su dökün, silmeyin, akıtın Ağustos 13, 201412 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257334 fakat 2-3 çeşit dot4 yağ var.. bulabilirseniz opette var mı bilmiyorum ama varsa opetten alın ford un istedi özelliği karşılıyor mu bakın(özelliği WSS-M6C65-A2), yoksa shell ve bosch var..karşılması gerek özellikler: ISO 4925 Class 6 class 6 nın diğerlerinde farkı daha yüksek kaynama noktasına sahip oluşu.. yeni nesil esp li araçlar için üretilmiş.. ben bosch class 4 aldım ama değerleri 6 ya yakın.. Opete bakarım mesai bitince bu kadar allengirli ise servise götürürüm arabayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257335 Opete bakarım mesai bitince bu kadar allengirli ise servise götürürüm arabayı bizim ekleyeceğiz yarım çay bardağı, sıkıntı olmaz.. ev-iş mesafe, hangisini yapmaya uygunsa onu yapın.. yeri akünün solu..beyaz hazne siyah kapak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257336 bizim ekleyeceğiz yarım çay bardağı, sıkıntı olmaz.. ev-iş mesafe, hangisini yapmaya uygunsa onu yapın.. yeri akünün solu..beyaz hazne siyah kapak Hazneyi buldum da max seviyesi falan görünmüyor burda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257337 Abi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum alınca ara beni elindede a5 kağıtı olsun onu küllah yap Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257338 Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:) Bekir senin bu espirilerin gayet yerinde oluyor çok güzel yapıyorsun bana da yapmıştın bir zamanlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257341 Hazneyi buldum da max seviyesi falan görünmüyor burda Sakın Onur dan yardım isteme ama diyim. Sonra tüm yakıt sistemini temizlersin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257342 Sakın Onur dan yardım isteme ama diyim. Sonra tüm yakıt sistemini temizlersin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257344 başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karanlıkta koyarken kartel haznesine yağ koyulacak yere koymuşlar ve çalıştırmak istemişler yağ çubuğu çekili olması motoru kitlemeyi önledi ordan bütün duvarlar yağ oldu gittiler o saatte yağı değiştirdi bizimkiler kurtardık bir gün sonra kimsenin haberi olmadan odayı boyadılar :D @Doğan Kurban, Ağustos 13, 201412 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257345 Sakın Onur dan yardım isteme ama diyim. Sonra tüm yakıt sistemini temizlersin oraya su koymuyor muyduk? ben karışmam arabaya valla..yağı mı yokmuş suyu mu yokmuş...gitsin kardeşim araba gitmiyorsa bırakırım kaldığı yerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257364 Hazneyi buldum da max seviyesi falan görünmüyor burda seviye kapağın yan yüzeyinin hemen altındaki dışa kabarık yer.. dikkatlice baksanız görürsünüz..sol yanda beyaz bölümde, min max yazar, alt ve üst sınırı neredeyse aynı.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın