Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rampa Aşağı Inerken Fren Hid. Yağı Uyarısı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan.......

Solved by Cem Boneval

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 19,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:)

• başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karan

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Koy gitsin

Yanıtlama zamanı:

azalmıştır belki 

Yanıtlama zamanı:

azalmıştır belki 

Bir sıvının normal seviyesinde olup olmadığını kontrol etmek için düz bir zeminde bakılır. Eğer düz bir  zeminde sıvılarda eksilme yoksa bir sorun yoktur. Yokuş aşağı inerken ya da çıkarken bu şekilde yanlış uyarılar verebilir. 

Benim paylaştığım fotoğrafı ben bu gün çektim. Çok dik bir yokuştan aşağı inerken yavaş yavaş indiğim için fren hidroliği ileriye doğru aktı ve bu uyarıyı verdi. Düz zemine geldiğimde ise uyarı kayboldu. Yani sorun olsa düzde de olurdu. 

Yanıtlama zamanı:

götürecekmisin servise

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

anladım ama ben o yokuştan hergün iniyorum 3 aydır yapmadı beni o tedirgin etti eksilme mi oldu acaba demeden alamadım kendimi düz yerde bektım eksik yok gibi
Balatalar eskidikçe seviye milimetrik de olsa düşüyor, hassas bir algılayıcı var, eğim değişimlerinde uyaru veriyor.

Biraz ekleyin biter uyarı, bende de oldu...

Yanıtlama zamanı:

valla götürecem servise fren abi bu başka bişeye benzemiyorki korktum ben tamamlasınlar yağını veya cem abi disk demiş ona bi sorun bulsunlar . ama yakup abi doğru derki tasarım hatasından başka bişi deil yani

Yanıtlama zamanı:

Aynini benim araba abimin araba yapti olk bende oldu servise gõturdum adam dediki abi bursa bosuna para verme dısarida bi parcacidan al kendin ekle desi bende gittim dot4 aldim sorun cözuldu abimin arabayada ilave ettik yola devam hicbirsey olmaz

Yanıtlama zamanı:

rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan.......

Aracın km si kaçta?

Yanıtlama zamanı:

Nerede demişim disk diye? Endişelenmeye gerek yok. 

pardon hocam balatalar özür

Aracın km si kaçta?

17.500 de

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu hortlatayım bende :D

araç daha 23 binde bugünlerde aynı uyarıyı vermeye başladı yokuş aşşağı inerkene. fren hidroliğini kendim koysam olur mu :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.