Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Silecek Motoru Arızalandı Galiba

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar silecek suyu haznesi ağzına kadar dolu olmasına rağmen cama su püskürtmüyor.Motorun sesi geliyor ama deliklerden su gelmiyor sizce nedeni ne olabilir?Yarın servise gidecem ama belki başına gelip kısaca çözeniniz vardır iye soruyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sıcak su dökün belki tıkanmıştır ucu.

Deneyelim ama aynı anda 2si birden nasıl tıkanır.

Yanıtlama zamanı:

Deneyelim ama aynı anda 2si birden nasıl tıkanır.

Kullandığınız su kireçliyse ikiside tıkanır...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracı aldığımda içindeki suydu neyse az önce denedim uğraştım biraz açıldı.

Yanıtlama zamanı:

Çok zorlamamakta fayda var, nasılsa servise uğrayacakmışsın..

Yanıtlama zamanı:

Eczaneden bir adet enjektör alınır, evdeki porçözden içine çekilir sonra deliklerden içeri iğneyi ilerleterek püskürtülür.

Sonra bol su ile etraf yıkanır.

Hiç yapmadım, doğaçlama çıktı...

Yanıtlama zamanı:

Eczaneden bir adet enjektör alınır, evdeki porçözden içine çekilir sonra deliklerden içeri iğneyi ilerleterek püskürtülür. Sonra bol su ile etraf yıkanır. Hiç yapmadım, doğaçlama çıktı...

Boyaya zarar vermesin.

Boyayı da çözüyormuş. :D

Ben europa nın kileri toplu iyne ile açar, sağa sola istediğim yere doğru çevirirdim ama bu biraz farklı. Buna bir şey diyemiyorum. :D

Yanıtlama zamanı:

bence cilitbang kireç çözücü, bu çamdaki lekelere denedim.Hiç biri çıkarmadı bu müthiş kolayca temizlemişti.Eger neden kireçse ben cilitbang denerim.Zaten üzerinde cam,aliminyum filan yazıyor 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gençler  iyi güzel reklam yapmışsınız ama  su fışkırtan yerler açıldı arabanın motorundan artırdığım sünger yerine yapıştırıldı.Bu sünger apandist,safra kesesi gibi bişey.İşe yaramıyor ama var.(Artistlik yapıp safra kesesi,apandist işe yarıyor demeyin.İllaki bi fonksiyonu var ama aldıran ölmüyor. :))

Araçtaki diğer sıkıntı ise ara sıra nefesi kesilir gibi teklemesiydi.Eski karbüratörlü arabalarda karbüratöre kirli yakıt gelince yapardı bunu.Euro 5 motorların çoğunda oluyrmuş salı günü bırakıcam yazılım güncelleyecekler.O zaman düzelirmiş.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yazıım güncellemeye herkes arabasını götürüyor mu yoksa ihtiyac halinde mi götürüyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

yazıım güncellemeye herkes arabasını götürüyor mu yoksa ihtiyac halinde mi götürüyorsunuz?

genelde servise girince güncelleniyor, ancak çoğu servis mecbur kalmadıkça güncellemiyor çünkü modullerin güncelleme sırasında bozulmasından korkuyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Evet henüz güncelleme yaptırmadım, bir sıkıntı olmadığını düşünerek.....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.