Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201313 yıl comment_168381 Arkadaşlar silecek suyu haznesi ağzına kadar dolu olmasına rağmen cama su püskürtmüyor.Motorun sesi geliyor ama deliklerden su gelmiyor sizce nedeni ne olabilir?Yarın servise gidecem ama belki başına gelip kısaca çözeniniz vardır iye soruyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201313 yıl Yazar comment_168383 Sıcak su dökün belki tıkanmıştır ucu. Deneyelim ama aynı anda 2si birden nasıl tıkanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201313 yıl comment_168384 Deneyelim ama aynı anda 2si birden nasıl tıkanır. Kullandığınız su kireçliyse ikiside tıkanır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201313 yıl Yazar comment_168385 Aracı aldığımda içindeki suydu neyse az önce denedim uğraştım biraz açıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168423 Çok zorlamamakta fayda var, nasılsa servise uğrayacakmışsın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168427 Motorun sesi geliyorsa büyük ihtimalle silecek uçları tıkanmıştır. Zaten biraz açmışsınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168429 Eczaneden bir adet enjektör alınır, evdeki porçözden içine çekilir sonra deliklerden içeri iğneyi ilerleterek püskürtülür. Sonra bol su ile etraf yıkanır. Hiç yapmadım, doğaçlama çıktı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168449 Eczaneden bir adet enjektör alınır, evdeki porçözden içine çekilir sonra deliklerden içeri iğneyi ilerleterek püskürtülür. Sonra bol su ile etraf yıkanır. Hiç yapmadım, doğaçlama çıktı... Boyaya zarar vermesin. Boyayı da çözüyormuş. Ben europa nın kileri toplu iyne ile açar, sağa sola istediğim yere doğru çevirirdim ama bu biraz farklı. Buna bir şey diyemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168461 bence cilitbang kireç çözücü, bu çamdaki lekelere denedim.Hiç biri çıkarmadı bu müthiş kolayca temizlemişti.Eger neden kireçse ben cilitbang denerim.Zaten üzerinde cam,aliminyum filan yazıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168491 cilitbang "Eser kalmadı kirden." bunun sloganı mıydı? :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl Yazar comment_168494 Gençler iyi güzel reklam yapmışsınız ama su fışkırtan yerler açıldı arabanın motorundan artırdığım sünger yerine yapıştırıldı.Bu sünger apandist,safra kesesi gibi bişey.İşe yaramıyor ama var.(Artistlik yapıp safra kesesi,apandist işe yarıyor demeyin.İllaki bi fonksiyonu var ama aldıran ölmüyor. ) Araçtaki diğer sıkıntı ise ara sıra nefesi kesilir gibi teklemesiydi.Eski karbüratörlü arabalarda karbüratöre kirli yakıt gelince yapardı bunu.Euro 5 motorların çoğunda oluyrmuş salı günü bırakıcam yazılım güncelleyecekler.O zaman düzelirmiş. Haziran 7, 201313 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168509 yazıım güncellemeye herkes arabasını götürüyor mu yoksa ihtiyac halinde mi götürüyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168516 yazıım güncellemeye herkes arabasını götürüyor mu yoksa ihtiyac halinde mi götürüyorsunuz? genelde servise girince güncelleniyor, ancak çoğu servis mecbur kalmadıkça güncellemiyor çünkü modullerin güncelleme sırasında bozulmasından korkuyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168540 Evet henüz güncelleme yaptırmadım, bir sıkıntı olmadığını düşünerek..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın