Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Torpidosu Nasıl Sökülür ? Aux çıkışı Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bugün uğraştım arkadaşlar aux çıkışını bulmak için. 2008 collectionda aux çıkışı yok ama tesisat döşeli sadece çıkışı yapmamışlar.

Aux jak'ı hangi kabloya bağlanır onu çözemedim fotoğraflarda mevcut üst sağda kablolardan biri ama anlayamadım çok karışık bilenler varsa yazarsanız sevinirim.

Burdaki plastik hassas yavaşça yukarda itilerek açılıyor. Altında vida var. Toplam 7 tane vida ile tutturulmuş zaten.

Sökmesi ve takması kolay. Takarken Haznesi direk oturtup takmayın. Hemen üstteki fotoğrafta kapağın tırnakları var dışarda kaldı ben tekrar sökmek zorunda kaldım smile.gif

Takarken kapağı hafif kaldırıp öyle oturtmak gerekiyor. İçerisi çok karışık ben anlamadan kapattım tekrar biggrin.gif

Fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Foto linkeri öldüğü için kaldırıldı.

• Yanıt 69
  • Görüntüleme 59,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mevlüt Aksoy
    Mevlüt Aksoy

Bu gün diğer forumlarda gezinirken, bu konuyla ilgili bir arkadaşın yazısını gördüm belki faydalı olur diye buraya aktarıyorum. Mesajı yazan:S_SELCUKCOBAN "ARKADAŞLAR 2008 FORD FOCUS 1.6TDİ COL

• Belen Yalçın
    Belen Yalçın

Ben double dyne dvd-nav takmadan önce inat edip o kabloyu buldum ve bağlantılarını yaparak aktif duruma getirmiştim.Başka bir forumda paylaşım yapmıştım.Link vereyim diyeceğim ama sanırım yönetim izin

• Kubilay Özgüçlü
    Kubilay Özgüçlü

2006 Focus TDCI Trend aracımda torpidoyu az önce söküp baktım. Sol üst köşede elektrik bandıyla bantlanmış kırmızı bir soket gördüm ama 4lü mü 6lı mı saymadım. Zaten biraz sağında bir soket daha var.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hani işimize yarayacak detay birşeyse.Buraya ekle ben alırım..

Benim msn pek hayırlı değil..Mac ile çok uyumsuz deli oluyorum burası daha iyi :rolleyes:

Dediğim gibi yararlı ise bekliyorum

Yanıtlama zamanı:

Ellerine sağlık kardeşim :guitar: Beni kırmayıp sökerken resimlediğin için teşekkür ederim :D Bi zaman bulup bende sökebilsem torpidoyu AUX kablosunu resimlerim sana :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ellerine sağlık kardeşim :D Beni kırmayıp sökerken resimlediğin için teşekkür ederim :D Bi zaman bulup bende sökebilsem torpidoyu AUX kablosunu resimlerim sana :D

Ne demek abi. AUX kablosunun resmini çekersen çok iyi olur :D

Yanıtlama zamanı:

Çok Teşekkür ederim arkadaşım güzel bir çalışma yapmışsın.Fırsatım olduğu zaman sökeceğim. Ben Torpido lambasını değiştirmek için sökmek istiyordum, sökünce Aux kablosunada bakarım fotolarını buraya koyarım.Ellerine sağlık. :)

Yanıtlama zamanı:

Bu gün diğer forumlarda gezinirken, bu konuyla ilgili bir arkadaşın yazısını gördüm belki faydalı olur diye buraya aktarıyorum.

Mesajı yazan:S_SELCUKCOBAN

"ARKADAŞLAR 2008 FORD FOCUS 1.6TDİ COLLECTİON ARACIM VAR VE AUX GİRİŞİ BENİM ARACIMDA YOK.

ama BEN SORUNU ÇÖZDÜM.

HERKESE YARDIMCI OLMAK AÇISINDAN bilgi VERMEK İSTİYORUM. AUX GİRİŞİ TESİSATI ARAÇTA MEVCUT TEK YAPMANIZ GEREKEN

ARACIN TORPİDOSUNU AÇMANIZ UYGUN BİR TORNAVİDA İLE 7 ADETVİDAYI AÇIP TORPİDO GÖZÜNÜ ÇIKARMANIZ GEREK.

SÜPRİZZZZZ.!!!!!!!!!!!!!!

AUX GİRİŞİ ORADA DURUYOR ÜST TARAFTA BANTLANMIŞ SOKET 2 ADET. BİRİ 4 LÜ DİĞERİ 6 LI....

4 LÜ OLAN AUX GİRİŞİNİZ 6 OLAN SANIRIM TELEFONLA ALAKALI ONU ÇÖZEMEDİM.

BURDAN SONRASI ELEKTRONİK BİLGİSİ İSTİYOR.

BİR ELEKTRONİİKÇİYE GİDİP ORADA UYGUN BİR 3.5 MM DİŞİ JACK YAPTIRIP KULLANABİLİRSİNİZ. TABİİİ TEYP ÜZERİNDEN AUX TUŞUNA BASMANIZ GEREKİYOR UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR ARKADAŞLAR.

FOCUS AUX GİRİŞİ OK.

LÜTFEN PALAŞALIM ARKADAŞLAR.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.